UKEN SOM GIKK // VORS, DANSING, UT PÅ BYEN, RASTLØS ++

UKENS HØYDEPUNKT
Det må bli lørdagen! Da var jeg hos bestevenninna mi på vors sammen med en annen venninne av henne, det var utrolig gøy. Vi satt mange timer og bare drakk, pratet og koste oss, så gikk vi på Brooklyn senere på kvelden. Vi danset masse, så det er sikkert derfor jeg er så sliten i dag, haha! 

UKENS SANG
Chris Brown – Questions

UKENS BESTE INNKJØP
Jeg kjøpte en sukkerbeholder på Spar til 10 kroner, den er jeg veldig fornøyd med! Ellers kan jeg ikke komme på noe spesielt annet jeg har kjøpt denne uken.

UKENS NEDTUR
Har ikke hatt noen spesielle nedturer denne uken! Eneste jeg er litt lei av med meg selv er at det må skje noe hele tiden, for jeg blir så rastløs. Så må alltid finne på noe å gjøre.

UKENS TANKE
Jeg har et problem jeg har slitt med i mange måneder nå, men som jeg ikke vil dele offentlig her på bloggen. Det har brutt meg veldig ned psykisk, så neste uke skal jeg rett til legen og få ordnet opp i det. Det er utrolig slitsomt å ha det slik, og håper virkelig at det finnes noe råd for hva jeg kan gjøre med dette. Nå gjorde jeg dere kanskje bare veldig nysgjerrige, men dere skal vite at jeg ikke bare har gode dager, men også dårlige. Noe jeg syntes er viktig å få fram!

AKKURAT NÅ
Har jeg spist Grandiosa pepperonipizza, og skal snart gå en tur. Har bare vært inne og sett film idag og slappet av, noe som har vært veldig deilig. Men det er viktig med frisk luft også!


Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Hegevalldal

2 kommentarer
  1. Uff leit med magen, men bra du kommer deg til legen!
   Hørtes ut som en bra uke:)<3
   Fortsatt god sommer videre og NYT feiren😍❤️

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg