I AM BACK

Nå er det utrolig lenge siden jeg har skrevet på bloggen, så nå er det virkelig på tide å starte igjen! Grunnen til at jeg har vært borte er fordi jeg har vært på en liten ferietur, som jeg skal fortelle alt om så fort jeg har muligheten til det. I tillegg har jeg ferie 3 uker til, så da skal jeg bare kose meg her i Ålesund! Jeg skal også på Moldejazz denne uken, og så blir det feiring av bursdagen min den 27.juli.

Denne uken har også vært veldig trist. Jeg har blant annet vært i begravelsen til min kjære morfar, som døde forrige helg. Han ble 90 år gammel, så han har jo levd et godt og langt liv, men trist var det uansett..

Her er noe av det jeg har kjøpt på turen:På lørdag var jeg på besøk med venninna mi, der drakk vi et par timer før vi gikk ut på byen sammen. Vi hadde det så gøy, vi danset halve natten og det kjente jeg etterpå for å si det sånn, haha! I går var jeg i bursdag til ene tantebarnet mitt som fylte 9 år, det er alltid koselig med bursdag! Er voldsomt så fort de vokser, elste tantebarnet mitt er hele 12 år nå, så neste år blir hun tenåring 😅 Vi spiste masse god mat og kake, og det var godt å ha hele familien samlet. 

Meg og de to fine brødrene mine ❤️

11 kommentarer

Siste innlegg