UKEN SOM GIKK // NY VENNINNE, DANSING PÅ BYEN, AVICII ++

UKENS HØYDEPUNKT
Det må bli lørdagskvelden som var! Jeg var ferdig på jobb klokka 6, så var det rett hjem for å spise, dusje og ordne meg. Etter det gikk jeg til ei venninne av meg som jeg ble kjent med forrige helg, tok med meg drikke, så satt vi der og pratet og drakk og koste oss, før vi gikk ut på byen senere på kvelden. Hun er sammen med en kjæresten min jobber med, så det var faktisk de som foreslo at vi skulle finne på noe sammen! Vi har faktisk ganske så mye til felles også, det føles faktisk ut som jeg har kjent henne i mange år. Er virkelig ikke ofte jeg klikker så godt med noen etter en dag. Vi var på byen, der drakk vi litt også danset vi. Jeg danser aldri, så det var sykt ulikt meg! Men det var sykt gøy, å danse kommer jeg nok til å gjøre flere ganger 😃

UKENS SANG
Mohombi – Bumpy ride. Jeg og Jannike hørte på denne når vi var ute og danset i går, så nå har jeg fått den sangen på hjernen også, haha. Skikkelig fengende låt!

UKENS BESTE INNKJØP
Denne uken har jeg ikke kjøpt noe spesielt, har blitt mye flinkere til å spare nå og bare kjøpe ting jeg virkelig trenger. Men jeg kommer nok til å kjøpe meg vippeextensions om en stund, for jeg er lei av å ha på meg mascara hver eneste dag, og har lyst på lange og fine vipper uten å tenke på å sminke meg.

UKENS NEDTUR
At Avicii døde på fredag! Jeg ble helt knust da jeg leste dette på facebook.. Jeg elsket virkelig musikken hans, og hørte på han nesten hver eneste dag på spotify. Hvil i fred Tim Bergling ❤️

UKENS TANKE
Nå har jeg endelig fått fikset kameraet mitt, så nå skal jeg prøve å blogge mye mer enn jeg har gjort de siste ukene. Håper motivasjonen kommer fort tilbake, og at jeg finner på masse nytt å blogge om!

AKKURAT NÅ
Har jeg akkurat tatt en lang og varm dusj, må nok spise frokost om en stund, men kan ikke si jeg er så sulten akkurat. Når jeg drikker alkohol så mister jeg matlysten, haha. Er sol og fint vær ute, så blir nok en tur ut litt senere og kanskje en tur på trening, vi får se! Har dere hatt en fin uke?
Hva syntes dere om kjøkkenet vårt? 
😃

9 kommentarer

Siste innlegg