DAGEN I DAG TIME FOR TIME

07:25 – Alarmen ringer. Grunnen til at jeg står opp så tidlig i dag er fordi jeg har time hos fysioterapeut klokka 8. Står opp, pusser tennene, og pakker med meg en handduk som fysioterapeuten sa jeg skulle ha med meg.

08:00 – Time hos fysioterapeut! Jeg ble stilt et par spørsmål om meg selv først før timen begynte, så han fikk vite litt mer om meg og problemene mine med ryggen. 

08:30 – En halv time med behandling ferdig! Fysioterapeuten ville også ta en titt på ryggen min, og han fant ut at jeg har litt skjev rygg. Så han sa det var viktig at jeg trener ryggen også når jeg trener på treningssenteret. Er ingen som har sagt til meg at jeg har skjev rygg før, men det ligger nok i familien, siden mamma også har det. 

08:45 – Hjemme igjen! Er ganske så tidlig enda, så legger meg til å sove igjen et par timer. 

12:00 – Står opp og lager meg egg til frokost. Da tar jeg tacolefse med smør, egg og ost på, noe som faktisk er utrolig godt! Anbefaler dere å teste det ut!

13:25 – Da har jeg sminket og gjort meg klar for en liten tur i sentrum. Så meg rundt i butikker og shoppet litt forskjellig, som dere ser på bildet over. Jeg gidder ikke å dra til frisøren og farge ettervekst for over 1000 kroner hver 2 måned, så da farger jeg heller håret selv! Så da blir det farging av hår en dag. Jeg så at påskeeggene hadde komt i butikkene igjen, så da måtte jeg bare kjøpe meg en pakke. Kjøp de på Nille, for der koster de kun 40 kroner!

15:30 – Kommer hjem igjen og tar meg et lite påskeegg. Greide ikke la være, haha!

16:30 – Kjæresten min ringer og sier han er ferdig på jobb, og at jeg skal komme på Express Pizza. Der spiser vi pizza til middag, med brus til drikke. Så tar vi oss en tur innom Eurospar og handler litt mat, før vi drar hjem igjen.

Hva har du gjort idag?

13 kommentarer

Siste innlegg