HAMSTRET SHAMPOO OG BALSAM

Hei, og god mandag 😃

I dag har jeg vært på jobb, og etter jobb var jeg på Bunnpris og så dette supre tilbudet: 10 kr per stykk for John Frieda shampoo og balsam! En sånn flaske koster jo 115 kr på apoteket, så da hamstret jeg inn 10 stykker på en gang. Så nå har jeg shampoo og balsam i evigheter, haha. Fikk nesten sjokk over hvor sykt billig det var. Kjæresten min gikk akkurat tilbake for å kjøpe 10 stykker til, så nå blir det fullt her i hybelen med hårprodukter 😂  Resten av denne uken skal nytes, for jeg skal jobbe kun på torsdag. Nå på lørdag skal vi i bursdag til tantebarnet mitt som fyller år, så det blir koselig!

Jeg har forresten fått time hos fysioterapeut neste måned, noe jeg gleder meg til. Håper at ryggen min blir bedre etter at jeg har fått en del behandlinger der! På jobben min skjer det mye nytt framover. Vi skal få en ny sjef som starter å jobbe hos oss i mars, i tillegg skal vi få en ny farmasøyt. Alltid spennende med nye på jobb! Jeg har ganske greit med jobb der som jeg trives med, men jeg har ikke noe fast.

Jeg har veldig lyst å ha noe fast, for da kan jeg ta opp lån til å kjøpe leilighet, og det tror jeg ikke du kan om du bare er ekstrahjelp/vikar. Men vi får se etterhvert, først tenker vi å finne en leilighet å leie her i Ålesund. For jeg er ganske lei av å bo i den lille hybelen vi har nå. Så håper det dukker opp noe veldig snart!

Håper at dere får en fin kveld ❤️

9 kommentarer

Siste innlegg