A BEAUTIFUL DAY

Noe av det beste med desember er at man betaler kun halv skatt fra lønnen sin – noe som betyr at man får en del penger i desember! Jeg er ferdig med alle julegavene allerede, så de pengene skal jeg bare bruke på meg selv, i tillegg til at en del av de går til sparing. Er veldig fornøyd med det jeg har klart å samle opp til nå, for jeg og kjæresten har lyst til å kjøpe oss leilighet sammen. 

Jeg fortalte dere at jeg hadde urinveisinfeksjon for en stund siden, og da fikk jeg antibiotika for det. Så fikk jeg soppinfeksjon av antibiotikaen jeg tok, gurimalla så typisk.. haha. Men nå tar jeg behandling for det også, så forhåpentligvis så går det bort om ikke så lenge.

Akkurat nå sitter jeg og spiser ostepølse i brød til middag, mens jeg ser på en film på Netflix. Jeg har vært på jobb i dag, og nå skal jeg ikke på jobb igjen før på lørdagen. Da skal jeg bare være sammen med kjæresten min, og så skal jeg gå og få meg massasje igjen, siden det er en stund siden sist. Mandag i neste uke så fikk jeg time til å ta Dermapen behandling, så det gleder jeg meg til. Man må skjemme seg selv litt bort nå før det blir jul! 

Ha en fin tirsdagskveld videre 😃

12 kommentarer

Siste innlegg