UKEN SOM GIKK // LITE ENERGI, JULEGAVER, URINVEISINFEKSJON ++

UKENS HØYDEPUNKT
Denne uken har jeg ikke hatt så mange høydepunkter som jeg kommer på. Håper på flere denne uken her! Har følt meg veldig sliten og hatt lite energi, så vi håper det blir slutt på nå når jeg begynner å trene skikkelig igjen.

UKENS SANG
SONNY ALVEN FEAT. EMMI – OUR YOUTH

UKENS BESTE INNKJØP
Det må bli alle julegavene jeg kjøpte på søndag, siden det var søndagsåpne butikker! Nå mangler jeg bare en julegave, så er jeg ferdig. Godt å slippe å stresse mer med julegavene nå. Jeg har til og med pakket inn alle sammen 👏

UKENS NEDTUR
At jeg fikk urinveisinfeksjon på mandag.. Jeg var på legevakten og tok urinprøve og fikk antibiotikakur. Så den gikk jeg på i 3 dager, og nå føler jeg meg heldigvis mye bedre. Jeg skjønner ikke grunnen til at jeg fikk urinveisinfeksjon en gang, det er vel bare noe mange av oss får når det blir kaldere ute. 

UKENS TANKE
Denne uken får jeg hele 5 fridager sammen med kjæresten, noe som skal nytes! Vi får egentlig veldig lite tid sammen på grunn av at han jobber hele tiden om helgene, men denne uken har han fri fra onsdag til søndag. Så da skal vi gå ut sammen og finne på mange koselige ting å gjøre!

UKENS MEST LESTE INNLEGG

PAKKE FRA BLIVAKKER
8 TING JEG VIL GJØRE I DESEMBER
4 PROBLEMER MED LANGT HÅR

11 kommentarer

Siste innlegg