4 PROBLEMER MED LANGT HÅR

Det tar lang tid
Å vaske, føne og rette håret tar utrolig lang tid, ihvertfall om du skal gjøre alt på samme dag. Når jeg ser andre jenter ute med sykt langt hår (nesten ned til rumpa), så tenker jeg bare; må ikke de bruke sykt mye shampoo og balsam for å vaske alt det der? I tillegg til mye jobb med å føne det etterpå.. Er veldig glad for at jeg ikke har lengre hår enn det jeg har nå! Jeg har nok jobb med mitt hår for å si det sånn.. 

Røyting
Jeg får alltid skylden om noen finner en hel haug med hår på gulvet.. for det er jeg som mister så sykt mye hår. Jeg røyter faktisk sykt mye, og vet ikke om det er normalt, for jeg har aldri mistet så mye hår før! Kanskje det er på tide å skifte til en ny shampoo og balsam, så får vi se hvordan det går. Håret mitt er overalt, på gulvet, i senga, på sofaen.. = ikke en så glad kjæreste 😅

Er alltid i veien
Hvis jeg og kjæresten ser på film sammen og jeg ligger i armkroken hans, må jeg flytte på håret mitt sånn tusen ganger så han ikke skal få det i ansiktet.. Det setter seg også veldig ofte fast i glidelåsen på jakken. Og en gang så satte jeg det fast i den tingen du drar ut bilbeltet med. Det gjorde sykt vondt!

Vind
Vinden gjør at håret havner overalt, du blir omtrent blind til du kommer inn døren igjen, og det blir flokete og ekkelt. Vind og langt hår er virkelig ingen god kombinasjon!
 Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Hegevalldal

16 kommentarer

Siste innlegg