8 TING JEG VIL GJØRE I DESEMBER

🎅   Se mange julefilmer
Når desember kommer, blir det veldig mange fine julefilmer å se på tv, så da kommer jeg nok til å se en del filmer som går! Det får opp julestemningen, og så er det koselig å sitte og se på sammen med familien.

🎅   Lage pepperkakehus
Jeg har faktisk aldri laget peppekakehus i julen, jeg har bare sett andre som har gjort det. Så denne julen skal jeg lage pepperkakehus og pynte med masse non stop og godteri. Det blir fint å se på i julen, helt til vi spiser det opp! 

🎅   Bake lussekatter
Jeg bare elsker lussekatter, så å bake lussekatter er noe jeg har veldig lyst til! Men da trenger jeg nok litt hjelp, siden jeg ikke er flink til å bake, haha. Det får bli en liten utfordring til meg selv!

🎅   Spise mye god julemat
Noe av det beste med jula er å spise all den gode julematen! Pinnekjøtt, kålrotstappe, pølse og potet.. mmm. Jeg spiser forresten veldig lite pinnekjøtt, for jeg syntes det er veldig salt. For min del kunne vi godt heller hatt lammekjøtt på julaften! Vi får se hvordan det blir i år.

🎅   Pakke inn julegaver
Noe av det koseligste å gjøre i desember er å pakke inn julegaver mens man hører på lav julemusikk i bakgrunnen. Man får sånn julestemning av det! Jeg har fått kjøpt inn en del julegaver allerede, så nå har jeg ikke så mange igjen!

🎅   Pynte huset
Jeg vil også pynte juletre, og dekorere huset med alt mulig av forskjellig julepynt. Da blir det så fint og koselig inne i huset. Det blir ingen julestemning uten julepynt!

🎅   Åpne julekalender
Man blir aldri for gammel for julekalender! Jeg bruker å kjøpe en hvert år til meg selv, enten gavekalender eller sjokoladekalender. I år vant jeg julekalender fra Glitter, og den gleder jeg meg til å åpne!

🎅   Være sosial med familien
Noe av det koseligste i jula er å ha familien samlet på julaften og spise julemiddag og åpne gaver sammen!
 


Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Hegevalldal

8 kommentarer

Siste innlegg