10 FUN FACTS OM MEG

– Jeg må alltid ha med hårbørste på jobb. Jeg hater å få flokete hår, derfor har jeg med meg en i veska så jeg kan gå og børste håret et par ganger i løpet av arbeidsdagen. 

– Når jeg kjøper leilighet vil jeg at nesten alt skal være hvitt. Hvitt kjøkken, bad, stue, soverom. Syntes det ser så fint og rent ut! I tillegg må det være nyoppusset og ikke gammelt.

– Jeg elsker Iphone, og kommer aldri til å bytte til et annet merke. Jeg har hatt Iphone 4, Iphone 5, og nå har jeg Iphone 6. Syntes det virker så mye enklere å bruke enn for eksempel Samsung.

– Jeg bruker ikke selvbruning. Jeg tar heller solarium en gang iblant for å få en fin brunfarge. Syntes det bare er styr å holde på med selvbruning, og så er det så deilig å ligge i solarium. Føles som du er i syden et par minutter! 

– Jeg har alltid drømt om å få en liten kattunge. Det står øverst på ønskelisten min! Jeg bare elsker katter, og gleder meg til vi kan skaffe oss det en dag. Akkurat nå er det litt vanskelig med bosituasjon og slikt, men når vi finner et bedre sted å bo, så skal jeg skaffe meg en!

– Noe av det beste jeg kan få å spise er nachos på restaurant. Det er bare så godt!

– Jeg bruker hårkur hver gang jeg vasker håret, som vil si hver tredje dag. Det er fordi jeg har så slitt og tørt hår, og føler håret mitt ser mye bedre ut enn om jeg dropper å bruke det. 

– Jeg bruker kun svarte sokker. Jeg greier ikke å bruke sokker som har en annen farge på seg. Tvangstanke much?

– Jeg bruker linser, og har -3,50 i styrke på venstre øye, og -3,75 på høyre øye. Synet mitt blir faktisk bare dårligere for hvert år som går, så om det blir veldig mye dårligere vurderer jeg å operere øynene mine for å slippe linser. 

– Jeg må alltid gå med matchende undertøy. 

8 kommentarer

Siste innlegg