UKEN SOM GIKK // VINTERJAKKE, LEPPESTIFT, MAGESMERTER ++

UKENS HØYDEPUNKT
Det må bli i på mandag! Da hadde jeg fri fra jobb, så jeg var i sentrum og kjøpte meg en ny svart vinterjakke som jeg er utrolig fornøyd med. Varm og god var den, så nå kommer jeg ikke til å fryse noe særlig når jeg er ute! I tillegg kjøpte jeg en julegave til, og etter det besøkte jeg kjæresten på jobben og spiste litt. 

UKENS SANG
FELIX JAEHN X MIKE WILLIAMS – FEEL GOOD

UKENS BESTE INNKJØP
Jeg fikk en leppestift i posten fra Wish i går, så den må bli det beste innkjøpet! Den ga veldig mye fukt, i tillegg var den i en sånn lys fin rosafarge, og ikke for sterk. Så den var jeg utrolig fornøyd med! Den kommer nok til å bli brukt mye.

UKENS NEDTUR
Det må bli natt til søndag. Når jeg la meg fikk jeg ikke sove fordi jeg hadde så vondt i hodet i tillegg til magesmerter, så jeg sovnet ikke før klokka halv 4 på natten. Så våknet jeg klokka 6 av skikkelig intense magesmerter, det var helt jævlig. Så jeg vekte mamma, og hun kom og masserte magen min og kom med paracet til meg. Snille mammaen min 💕  Det gikk heldigvis over etter en stund, men akkurat der og da føltes det ut som jeg skulle dø. Tror nok det var kebaben jeg spiste lørdagskvelden jeg ikke tålte! Men har aldri opplevd å ha hatt så vondt i magen før..

UKENS TANKE
Jeg bestiller altfor mye fra Wish for tiden, for det er så mye fint jeg har lyst på der! Får si at det blir julegaver til meg selv, haha. Er jo fornøyd med det meste jeg får der, i tillegg er det jo så billig, så hvorfor ikke?

UKENS MEST LESTE INNLEGG

5 TIPS FOR LENGRE HÅR
UKENS SPØRSMÅL #5
6 TING JEG HATER Å GJØRE

5 kommentarer

Siste innlegg