UKEN SOM GIKK // RYGGMASSASJE, BLEKING AV HÅR, MILDERE VÆR ++

UKENS HØYDEPUNKT
Det må bli nå på fredag! Hadde en fantastisk fridag der jeg var og fikk ryggmassasje, så var jeg på shopping, og senere på kvelden var jeg og blekte håret mitt. Så det var en skikkelig egenpleiedag, i tillegg fikk utrolig god service når jeg var og kjøpte meg to par nye sko. Så det blir nok den beste dagen jeg har hatt denne uken! 

UKENS SANG
Coldplay – Paradise. 
Denne sangen er bare så utrolig fin! Husker første gangen jeg hørte den, da gråt jeg faktisk fordi jeg syntes sangen var så nydelig! Og det er ikke uten grunn heller, for Coldplay lager så mange fine sanger.

UKENS BESTE INNKJØP
Det må bli de to skoene jeg kjøpte meg på fredag. 2 par sko til kun 500kroner, det var et godt kjøp! Prøvde ut det ene paret på jobb lørdagen, og de var sykt gode å gå i! Så nå har jeg et par nye sko til jobb, og et par nye sko til trening.

UKENS NEDTUR
Denne uken har jeg ikke hatt noen nedturer, unntatt at jeg har hatt en del smerter i ryggen. Håper at det blir bedre etterhvert når jeg har fått noen timer med ryggmassasje!

UKENS TANKE
Syntes det har vært ganske fint vær ute i det siste til å være Oktober, mildt og oppholdsvær! Selv om det blir mye kaldere på kvelden. Er veldig godt at det ikke regner hele tiden også. Ja takk til at det blir sånt vær resten av året! 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

JEG TESTER UT PROPUD PROTEINPUDDING
TING JEG ALDRI KOMMER TIL Å GJØRE
UKENS SPØRSMÅL #3

9 kommentarer

Siste innlegg