MÅNEDEN SOM GIKK – SEPTEMBER

MÅNEDENS OPPTUR
At vi endelig har flyttet inn i ny leilighet! Har vært mye jobb med vasking og rydding denne uken her, men det har helt klart vært verdt det. Jeg var faktisk inne i leiligheten for første gang nå på torsdag når vi flyttet inn, og jeg syntes den er så fin! Kunne ikke vært mer fornøyd, og kan ikke vente med å ordne det slik jeg vil ha det. 

MÅNEDENS PRODUKT
Det må bli ”John Frieda frizz ease” kremen jeg bruker i håret mitt hver dag. Den er virkelig helt fantastisk når håret ser tørt og frizzy ut, og håret ser mye sunnere ut etter påføring! Denne er jeg helt avhengig av å ha i hus. Fås kjøpt her

MÅNEDENS FILM
USS Indianapolis – Men of courage. En film som er basert på en sann historie, der mannskapet USS Indianapolis strandet i det fillipinske hav i fem dager. Mens de ventet på å bli reddet, måtte de utholde ekstrem tørst, sult, og nådeløse haiangrep. Denne filmen var utrolig bra syntes jeg! 

MÅNEDENS CRAWINGS
Det må bli proteinpulveret jeg drikker etter hver treningsøkt. Det er virkelig det beste proteinpulveret jeg har prøvd, for det smaker nesten akkurat som vaniljesaus! Det er bare så godt, så dette er noe jeg har drukket en del av denne måneden. Har du lyst å teste det ut, kan det bestilles her.

MÅNEDENS BESTE MINNE
Det må bli lørdag den 25.september, da jeg, ei venninne og to andre var på Romsdalsmartnan i Åndalsnes. Der var det tivoli og masse forskjellig de solgte i gatene! Venninna mi var så heldig å vinne en stor Oreo sjokolade, mens jeg prøvde mange ganger men vant ingenting, buhu.. Fikk heldigvis smake litt jeg også, så da var jeg heldig! Vi tok en del karuseller, gikk rundt og så på ting og koste oss der i mange timer.

MÅNEDENS INNLEGG
Det må bli dette innlegget her: ”Jeg er gravid”. Det førte til at jeg dagen etter havnet på topplista på blogg.no, på 124 plass! Utrolig moro at så mange var inne og leste det jeg skrev. Utrolig gøy å ha vært på topplisten også! Er ikke hver dag det skjer for å si det sånn 😆

13 kommentarer

Siste innlegg