DETTE ER JEG DÅRLIG TIL

Lage mat
Jeg er sykt dårlig til å lage mat.. kan å steke og koke ting, men that’s it. Eneste retten jeg kan å lage skikkelig er pasta med tunfisk, så det er jo ikke noe å skryte av, haha. Er kjæresten min som er kokken her i huset, og han lager masse god mat til meg. Så der er jeg heldig! Jeg må virkelig ta meg et matlagingskurs en gang.

Matte
Jeg hater matte, det var mitt verste fag på skolen. Jeg fikk ikke til noe som helst, og måtte ha mye hjelp. Selv om jeg fikk hjelp forsto jeg heller ikke alt. Er ikke flink til hoderegning heller. I 10 klasse kom jeg opp i matte muntlig eksamen, og da begynte jeg å gråte. Jeg fikk en 2-er, haha.

Unngå fristelser
Når jeg først får godtesug, er det umulig for meg å unngå å spise det jeg har lyst på. Og hvis jeg for eksempel går en tur ut, ender det ofte opp med at jeg kjøper meg en milkshake eller varm sjokolade. Jeg elsker alt som er søtt! 

Ansvar
Jeg er ikke flink til å ta ansvar for ting. Jeg holder meg alltid i bakgrunnen, og det er det jeg liker! Kan godt hjelpe til og slikt, men å ha ansvar for ting det er bare ikke min greie.

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Hegevalldal

10 kommentarer

Siste innlegg