7 FAKTA OM MEG

Jeg drikker ikke energidrikker
Har lest om mange som har blitt syke av å drikke det, og i tillegg ble jeg dårlig av det en gang selv om jeg bare drakk en boks Red Bull. Jeg fikk hjertebank, og det var skikkelig ubehagelig. Derfor holder jeg meg langt unna! I tillegg er disse drikkene fulle av sukker..

Jeg får godtesug av trening
Dette er noe som er sykt irriterende med meg selv. Hvis jeg ikke trener, så spiser jeg vanlig mat, og nesten aldri godteri. Men hvis jeg trener en dag, får jeg sånn sykt godtesug på kvelden! Dette skjer nesten hver gang jeg trener. Og da er det så vanskelig å holde seg unna søtsakene som ligger inni skapet.. 

Får tvangstanker om å vaske
Dette kan skje plutselig, at jeg føler jeg må vaske fordi jeg syntes det er skittent. Og da vasker jeg til jeg sliter meg ut, haha! Det blir omtrent som en liten treningsøkt. Kan ikke si at foreldrene mine klager over det akkurat!

Hodepine av mensen
De fleste har vel kanskje vondt i magen når de har mensen? Jeg får ikke vondt i magen, men jeg får hodepine. Så da går det en del paracet! I tillegg kan jeg også få smerter i beina og bli en del ekstra sliten. Er avhengig av lypsyl

Jeg har alltid en lypsyl i lomma, og er helt avhengig! Har jeg ikke lypsyl tilgjengelig blir jeg så tørr på leppene, og slik har jeg alltid hatt det. Å være tørr på leppene er noe av det verste jeg vet, så passer alltid på å ha det med meg!

Har spilt klarinett
Når jeg gikk på barneskolen så spilte jeg klarinett, og syntes det var ganske gøy! Men så kom det andre ting i veien, og jeg sluttet. Hadde jeg hatt en klarinett akkurat nå, så husker jeg faktisk en låt som jeg kan spille utenat, og det er barnesangen Fader Jakob. Haha!

Aldri vært full
Jeg har faktisk aldri vært full i løpet av mitt 22 år gamle liv, og det er jeg stolt av! Det er også noe jeg aldri kommer til å bli. Greit å ta seg et par drinker og slikt, men å bli så full at du ikke husker noenting og ligger fyllesyk hele dagen etterpå? Det er bare ikke verdt det.

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Hegevalldal

13 kommentarer

Siste innlegg