UKEN SOM GIKK // MARKED, ARMBÅND, FRIZZY HÅR, SYK, KASTING AV MEDISINER ++

UKENS HØYDEPUNKT
Det må bli i går, da jeg og en venninne var på syltemartnan her jeg bor! Vi gikk rundt og så der i 4 timer, det var så mye fint de solgte der. Så var det koselig å være med henne igjen, for det er lenge siden sist. Jeg fikk til og med bursdagsgave fra henne fra Bulgaria, det var en liten håndvifte, håndkrem og fotkrem. Jeg kjøpte et fint rosa armbånd der som det er kun jeg som har i hele verden, fordi det var håndlaget. Så spiste vi rømmegrøt og kake. Det var en superkoselig dag!

UKENS SANG
Hailee Steinfeld – Love myself

UKENS BESTE INNKJØP
Kjøpte meg en ny krem til håret som jeg var tom for i merket John Frieda som er for frizzy hår. Den kremen bruker jeg i håret hver morgen, siden jeg har veldig statisk hår. Syntes den hjelper veldig bra! Du får kjøpt den på Vita.

UKENS NEDTUR
At jeg ble syk, med sår hals, hoste, hodepine og tett nese.. Gikk heldigvis over etter et par dager, men alltid kjedelig uansett.. Da er jeg heldig som har en kjæreste som har tatt godt vare på meg disse dagene jeg har vært syk!

UKENS TANKE
Hvert år så kaster nordmenn 600 tonn medisiner, og kun halvparten av de blir levert inn til apoteket. Det er mye! Å kaste medisiner i vanlig søppel kan skade naturen, så husk derfor alltid å lever inn gammel eller ubrukt medisin til det nærmeste apoteket der du bor!

UKENS MEST LESTE INNLEGG

DU VET DU ER BLOGGER NÅR
GJØR DET SOM GJØR DEG LYKKELIG
SPØRSMÅLSRUNDE

12 kommentarer

Siste innlegg