LIKHETER OG ULIKHETER MELLOM KJÆRESTEN OG MEG

Likheter

– Begge to liker å vaske og ha det rent, så da er det nesten aldri rotete eller skittent hos oss! Noe som er veldig positivt, for det er veldig fint å ha det pent og ryddig nesten hele tiden. 

– Ingen av oss liker fotball. Noe jeg er veldig fornøyd med! Glad jeg ikke har en fotballinteressert kjæreste som skal se på kamper hele tiden. Fotball er noe av det kjedeligste som finnes, syntes vi..

– Begge to har Iphone6. Og vi er veldig fornøyde med det! Begge to liker Iphone bedre enn de andre modellene som finnes på markedet. 

– Begge to elsker å sove! Selv om han sover en del lengre enn meg da. Han kan sove på dagen, og få til å sove igjen like godt på natten! Han er heldig der, for det kan ikke jeg. Men jeg er den som greier meg uten så altfor mye søvn da. Men det er sikkert fordi han jobber en del mer enn meg, så da trenger han å sove mer!

Ulikheter

– Han røyker, og det gjør ikke jeg. Dette er noe jeg prøver å få han til å slutte med, og han har lyst til å slutte også. Han skal snart begynne med sånn nikotinplaster, så da får vi se hvordan det går. Jeg hater røyk, så om han slutter blir jeg veldig glad. 

– Jeg elsker å lese, mens han ikke er noe flink til det. Må ofte hjelpe han med å lese ting på norsk fordi han ikke forstår alt. Han er flinkere til å snakke norsk enn å lese norsk, for å si det sånn! Er ikke så rart heller, siden han er fra et annet land.

– Han er kjempeflink til å lage mat, mens jeg ikke er noe flink til det. Så da sier det vel seg selv hvem som er kokken i huset!


Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Hegevalldal

16 kommentarer

Siste innlegg