UKEN SOM GIKK // THAI MASSASJE, FEBER, STATISK HÅR, TERROR ++

UKENS HØYDEPUNKT
 
Det må være torsdagen da jeg var i thai massasje salong for første gang. Jeg fikk massasje i en hel time, og det skal garantert gjentas flere ganger! Anbefaler det til alle som sliter med vond rygg, gå og få deg en time med massasje! Det gjør så utrolig godt for kroppen.

UKENS SANG
 Echo – Madden, Chris Holsten

UKENS NEDTUR
At jeg ikke har vært helt i form, jeg hadde faktisk feber når jeg var hos legen på onsdagen. Hun tok Crp prøve av meg med stikk i fingeren, det er for å sjekke om man har betennelse i kroppen. Der fant hun ingenting, så da håper vi det er psykisk som hun sier, og at jeg blir bra igjen med medisiner. Selv om jeg ikke helt tror at det er det som er grunnen!

UKENS BESTE INNKJØP
Denne kremen fra John Frieda! Begynte å bli tom, så da måtte jeg kjøpe meg en ny. Denne kremen er sykt god til tørt og frizzy hår, bruker den hver morgen. Håret ser mye friskere og fresht ut med denne her! Så sliter du med statisk hår, så anbefaler jeg å kjøpe denne.

UKENS TANKE
Nå er jeg så lei av å få nyhetsvarslinger om terror som popper opp på facebooken støtt og stadig. Det er så forferdelig, og det blir bare mer og mer av det. Kunne virkelig ønske at det kunne vært fred på jorden. Det er så mye elendighet..

UKENS MEST LESTE INNLEGG

LEI AV Å VÆRE SYK
NY RETTETANG
DEN VAKRESTE BYEN

11 kommentarer

Siste innlegg