UKEN SOM GIKK // KALDT PÅ TIVOLI, BURSDAG, HÅRSPRAY, SETTE MER PRIS PÅ TING ++

Ukens høydepunkt… Torsdagen! Da var jeg, kjæresten min og sønnen hans på tivoli. Det var koselig, men utrolig kaldt også! Hadde ikke følelse i fingrene mine til slutt, haha.. Kjæresten min vant 6 bamser til oss, for han er så flink i sånne tivolispill. Jeg kjøpte meg popcorn og slush. Tok ingen karuseller, for det var så kaldt så da orket jeg ikke. Bursdagen til morfar i går var også koselig, tenk at han er hele 89 år gammel! Vi koste oss med masse kake. 

Ukens sang… We’ll be coming back – Calvin Harris

Ukens nedtur… At jeg har hatt et par kjipe dager og ikke gledd meg over noen ting. Er vel sånne dager alle kan ha en gang iblant. Det går heldigvis bedre med meg nå! Tusen takk for fine ord fra dere, det setter jeg utrolig stor pris på. Dere er herlige! Har hatt et par dager med sol, og det gjør humøret så mye bedre med en gang.

Ukens beste innkjøp… Denne hårsprayen fra Batiste! Den hjelper mot frizzy og statisk hår. Var sykt billig, kostet kun 30 kroner på H&M, så da kjøpte jeg to stykker. Sliter veldig med frizzy hår, så da er denne her en livredder! I tillegg bruker jeg en krem i håret som også fjerner frizzy hår og får håret til å se mindre tørt ut. Kan skrive et innlegg om den senere om dere har ønsker om det!

Ukens tanke… Tenker på at vi i Norge må bli flinkere til å sette pris på det vi har. Vi er så heldige som har tak over hodet, mat på bordet hver dag, vi har mulighet til å gjøre alt vi vil. Av og til er det lett å glemme å sette seg ned og tenke over hvor fint man egentlig har det! 

Ukens mest leste innlegg…

JEG HAR ALDRI
JEG SKAL VÆRE ÆRLIG
TUSEN TAKK

16 kommentarer

Siste innlegg