JEG HAR ALDRI

– Jeg har aldri bakt en kake selv. Haha, det er flaut å si det, men.. Jeg kan virkelig ikke å bake. Jeg bør gå på et matlagingskurs eller noe sånt. Men en dag skal jeg prøve, har bestemt meg for det! Med litt hjelp kanskje, hehe.

– Jeg er jente ja.. men jeg har faktisk aldri prøvd en tampong før! Det frister bare ikke å putte noe oppi.. der. Trives best med bind, og det har jeg alltid gjort, så kommer ikke til å forandre på det. Haha, dette var kanskje litt for privat, men..

– Jeg har aldri hoppet i fallskjerm, og det kommer jeg heller aldri til å gjøre. Selv om noen hadde gitt meg 100 millioner kroner, hadde jeg ikke gjort det. Det er å leke med døden! 

– Jeg har aldri tatt en tatovering. Og det har jeg ikke lyst på heller. Har hatt piercing i navlen, men den tok jeg ut, for den ble bare i veien syntes jeg. Tatovering kan se fint ut på andre, men det er ikke noe jeg vil ha selv.

– Jeg har aldri hatt lyst på barn, og tror ikke jeg kommer til å få lyst på det heller. Kanskje litt tidlig å si, men jeg tviler.. Men katt derimot! Åh, dere aner ikke hvor mye jeg ønsker meg en katt. Gleder meg sånn til vi skal få oss en i sommer.

– Jeg har aldri hatt hull i tennene, så har vært heldig der. Jeg slet en del med tannstein før, men etter at jeg begynte med elektrisk tannbørste, har jeg ingen problemer med tennene mine lengre. 

– Jeg har aldri smakt sushi før. Det er kanskje på tide at jeg gjør det! Er det godt?

– Jeg har aldri jobbet andre steder enn på apoteket der jeg jobber nå. Kanskje like greit, siden det er det jeg har utdannet meg som. Men det frister litt å prøve å jobbe andre steder også!

Har du noe av det samme?

19 kommentarer

Siste innlegg