UKEN SOM GIKK // FOREVER LIVING, LUFTSMERTER, DØDSANGST, TERROR I STOCKHOLM ++

Ukens høydepunkt… Pakken jeg fikk fra Forever Living! Har testet alle produktene nå, og jeg er så fornøyd! Rensen og kremen var bare helt fantastisk, og skrubben likte jeg utrolig godt også. Serumet gjorde at jeg fikk en fin glød i huden min, og ansiktsmasken gjorde at jeg fikk fin og glatt hud etterpå. Dette er produkter jeg anbefaler på det sterkeste å teste ut! 

Ukens sang… Bad Romance – Lady Gaga

Ukens nedtur… At jeg har hatt smerter i brystet.. Tror det kommer av luft, og det er veldig ubehagelig. Føles som jeg ikke får puste ordentlig noen ganger.. Og så hjelper det ikke at jeg blir redd og får dødsangst heller da, haha. Uff.. 

Ukens beste innkjøp… Denne varmebeskyttende sprayen fra got2b! Jeg var nesten tom for den, så da måtte jeg kjøpe inn en ny. Denne bruker jeg før jeg skal føne eller rette ut håret mitt. Den beskytter håret ved varmebehandling opp til 220 C. I tillegg lukter den godt også. Anbefales å kjøpe den på Rusta, for der er den billigere enn andre steder.

Ukens tanke… Terrorangrepet i Stockholm. Syntes det er helt forferdelig det som skjer i verden. Det er jo nesten bare terror overalt.. Man vet virkelig ikke hva morgendagen bringer, plutselig kan det skje noe med deg eller noen du er glad i. Husker terrorangrepet i Norge i 2011, da var vi på ferie i Hamar. Vi skulle bestemme oss for om vi skulle reise til Sverige eller Oslo. Jeg er veldig glad for at vi valgte å reise til Sverige.. Tenk om vi hadde valgt å reise til Oslo akkurat den dagen, og vært akkurat der bomben var? Alt er så tilfeldig.. Ta vare på hverandre!

Ukens mest leste innlegg…

FÅR TILBAKE 5692 KRONER PÅ SKATTEN
PÅ FEST ER JEG…
FOREVER LIVING

21 kommentarer

Siste innlegg