PÅ FEST ER JEG…

På internett er jeg…  Hele tiden! Haha, er nesten litt sykt hvor avhengig jeg er. Sjekker facebook og instagram mange ganger daglig, og på blogg.no er jeg pålogget døgnet rundt. Unntatt hvis jeg gjør noe annet den dagen eller er på jobb da. 

På kino er jeg… Nesten aldri! Er veldig sjelden på kino, der er jeg bare om det er en film jeg har veldig lyst til å se. Må nok få ta meg en tur på kino med kjæresten snart ja! Vi har vært sammen i over 1 år og vi har ikke vært på kino sammen enda. Så det er kanskje på tide.

På snapchat er jeg… Den som alltid legger ut matbilder! Og da mener jeg all the time. Folk elsker sikkert å se all maten jeg spiser i løpet av en hel dag. Hahaha. Jeg tar aldri bilder av meg selv, for syntes bildene ser stygge ut på snapchat, og skjønner ikke hvordan folk får til å se så smashing ut der? 

På fest er jeg… Den som sitter i bakgrunnen og koser meg med en drink. Å danse får du meg ikke til å gjøre ihvertfall! Det er utenfor min komfortsone.. Jeg greier det bare ikke, haha. Har det godt i mitt lille hjørne jeg! 

På kjøkkenet er jeg… Jeg er vel brukbar, men ikke så flink å lage mat nei! Har aldri hatt interessen for å matlaging, og det har nok noe å gjøre med min fortid. Jeg elsker å spise mat, men å lage den? Neitakk.. 

På treningsstudio er jeg…
Den som liker å trene for seg selv, med øreproppene i. Jeg hører musikk, trener på apparatene, og gjør meg ferdig med det jeg skal. Kan godt slå av en prat også med de som trener der! Men for det meste er jeg alene på treningssenteret, siden jeg trener såpass tidlig på dagen. 

På tivoli er jeg… Den som elsker å ta karuseller! Du kan nesten få meg opp i hva som helst, det er så gøy. Tror det kun var en jeg ikke turte å ta en gang, men den så helt jævlig ut. Hadde sikkert fått dødsangst om jeg hadde satt meg i den, så det er jeg glad for at jeg ikke gjorde. Så er ikke helt pysete av meg nei! 

23 kommentarer

Siste innlegg