UKEN SOM GIKK // LÅNE LEILIGHET, SMERTER, PALMEFRIE PÅSKEEGG ++

Ukens høydepunkt… At jeg får lov å låne leiligheten til tanten min som reiste til Amerika for et par dager siden! Det var skikkelig snilt, og det blir veldig praktisk for meg. For da slipper jeg å bli kjørt overalt, jeg kan gå på trening, i sentrum, ta solarium.. ja egentlig gjøre alt jeg har lyst til uten at noen må kjøre meg hele tiden. Og så er det veldig kort gåavstand til bussen! 

Ukens sang… On my way – Tiesto

Ukens nedtur… Smerter.. Jeg håper virkelig de finner ut av hva som er galt med meg. Eller kanskje jeg har fått kroniske smerter? Ikke vet jeg. Jeg er så oppblåst at jeg ser gravid ut, og jeg har kvalme i tillegg til det. Veldig ubehagelig! Dette vil jeg bli kvitt så fort som mulig. 

Ukens beste innkjøp… Disse palmeoljefrie påskeeggene fra Rema1000. Var veldig spent på hvordan de smakte, men de var faktisk veldig gode! Kommer nok til å kjøpe disse igjen. 

Ukens tanke… Tenker på de som lever med kroniske smerter hver dag. Det må være helt forferdelig. Jeg håper virkelig at de finner ut av det, og at kroppen min kan bli den samme som før. Man blir nedstemt av å ha det slik, for det er veldig frustrerende å ikke vite hva som er galt. Man blir så sliten av ingenting. 

Ukens mest leste innlegg…

MINE BESTE BLOGGTIPS

TEST AV PÅSKEEGG
YODAS LEATHER

22 kommentarer

Siste innlegg