UKEN SOM GIKK

Ukens høydepunkt…  Det må bli fredagskvelden! Jeg og kjæresten min var på besøk hos venninna mi, og så gikk vi ut på byen sammen etterpå. En utrolig koselig kveld. Jeg skulle på jobb klokken 12 lørdagen etterpå, så vi gikk hjem i litt over 2 tiden. Jeg måtte låne sko med venninna mi, siden jeg glemte å skifte sko på jobb, så jeg gikk hjem i arbeidsskoene mine, haha. Så da gikk jeg i svarte støvletter, syntes de var kjempefine. Kanskje jeg skal begynne å gå i det, for det er egentlig ganske fint! 


Verdens beste 

Ukens sang…  Lighthouse (Andrelli Remix) – Hearts & Colors

Ukens beste innkjøp… Det må bli en svart topp fra Cubus, som jeg syntes var utrolig fin! Brukte den ute på byen på fredag. Får vise den i et annet innlegg, for akkurat nå er den til vask!

Ukens nedtur… Kan ikke komme på noen nedturer denne uken! Har kost meg masse sammen med kjæresten min, ingenting som er bedre enn det.  

Ukens film….
Fathers & Daughters. For en nydelig film! Felte et par tårer gjennom denne filmen ja, denne anbefales på det sterkeste å se. Er ikke ofte jeg finner filmer jeg blir rørt av, men dette var en utrolig fin film.

Ukens mest leste innlegg…

UNDERSØKELSE

MINE SISTE INNKJØP
UKEN SOM GIKK

18 kommentarer

Siste innlegg