UKEN SOM GIKK // JULEKALENDER, SJOKOLADETRØFLER, KAMERA, PRETTY LITTLE LIARS ++

Ukens høydepunkt..
At jeg vant i julekalenderen på jobben i går! Det var søndagsåpent, så da jobbet jeg fra 2-6. Og jeg fikk 3 pakker med sjokoladetrøfler som jeg elsker, de er så sykt gode. I tillegg var vi utsolgt av de på apoteket, så godt at jeg fikk meg en pakke med den i kalenderen. Skal kose meg med de i jula ja! 

Ukens sang..  
Rockabye – Clean Bandit

Ukens beste innkjøp..
Det må være det nye kameraet mitt som jeg kjøpte meg på torsdag! Panasonic TZ60. Kjøpte det for kun 1990, det var billig det. Har prøvd det ut, og syntes kameraet har veldig god kvalitet på bildene, så nå kan jeg endelig begynne å blogge igjen. Har en app på mobilen som heter EzShare, der laster jeg ned bildene jeg tar fra kameraet mitt.

Ukens nedtur..
Denne uken har jeg ikke opplevd noe kjipt, faktisk!

Ukens serie.. 
Pretty little liars. Jeg og kjæresten min har sett alle sesongene, og ble så glad når sesong 5 kom nå for litt siden. Men nå har vi sett ferdig den sesongen også, haha. Sykt bra serie, lett å bli hekta på den. Så nå må vi finne oss noe annet å se på. Gjerne kom med tips til bra serier i kommentarfeltet!

Akkurat nå..
Sitter jeg i senga og blogger, ble vekket av mamma for ikke så mange minuttene siden. Jobbet fra 9 til kvart over 4 i dag, er ikke vant til å jobbe på tidlig jeg! I tillegg fikk vi ikke varer i dag, så jeg hadde ikke trengt å begynne på jobb før klokka 10, så hadde sjefen glemt å si fra til meg. Så det var litt kjipt. Menmen. Nå har jeg heldigvis fri resten av uken, gleder meg så mye til helgen og å feire jul med familien min, i tillegg skal jeg og kjæresten min ut på søndag!

10 kommentarer

Siste innlegg