UKEN SOM GIKK // MED FRISØREN, CALENDAR GIRL, STOR KVISE ++

Ukens høydepunkt..
Det må være mandagen, for da var jeg med frisøren og farget håret mitt igjen! Nå har jeg akkurat den fargen jeg vil ha i håret mitt, så nå er jeg skikkelig blondine. Dere skal få se så fort jeg har fått en sånn brikke i posten som overfører bilder fra kameraet mitt til mobilen. Da får jeg blogge skikkelig igjen! Gleder meg. Så ble jeg ekstra glad når jeg fant siste boken i Calendar Girl serien i bokhandelen, så da måtte jeg bare kjøpe den også! Nå har jeg komt halvveis, trist at jeg snart er ferdig.

Ukens sang..
Move your body – Sia.
Bare elsker denne sangen, går rundt og hører på den hele tiden. Skikkelig bra partylåt! 

Ukens beste innkjøp..
Kjøpte en fin topp på BikBok denne uken som jeg var veldig fornøyd med. Så har jeg kjøpt ferdig julegave til mamma, pappa og kjæresten min. Syntes det er godt å være tidlig ute med julegavene, så slipper jeg å stresse med alt i desember. I tillegg er jeg ganske fornøyd med disse ansiktsmaskene jeg kjøpte fra Vita. 

Ukens film..
Little Fockers. En morsom komedie som du får sett på Netflix!

Ukens nedtur..
Må være at jeg fikk en STOR kvise på kinnet på fredag. Den var diger og rød, noe som var skikkelig irriterende. Nå er den heldigvis snart borte! I tillegg var det trist at Oddvar måtte forlate Farmen i går, da var jeg ikke fornøyd for å si det sånn.. 

Ukens crawings..
Maarud potetgull med paprika + pepsi max. Jeg spiser nesten aldri potetgull, men får jeg denne med paprika så kan jeg spise mye. Og i kombinasjon med pepsi max blir det fantastisk godt!

16 kommentarer

Siste innlegg