DET ER SYKT

Etter en god natt søvn, våknet jeg opp og sjekket facebook.. og da så jeg at Trump vant presidentvalget i USA? Ble helt sjokkert, skjønner ikke at de kan stemme på en slik fyr. Håpte virkelig at Clinton skulle vinne. Likte egentlig ingen av de, men måtte jeg velge mellom de to så ville jeg helt klart stemt på henne. Menmen. Er de som har valgt han, og da får de leve med konsekvensene.

Etter en god frokost, var jeg og mamma en tur på trening. Har vært flink og trent både i går og i dag, pluss i boka til meg. Kom hjem og tok en varm dusj, så ble det fiskekaker i brun saus med potet og makaroni til middag som pappa hadde laget. Har blitt utrolig kaldt ute nå, gruer meg bare jeg vet jeg må ut. Har kjøpt meg ullongs i tillegg til at jeg har en varm og god vinterjakke, men det er fortsatt utrolig kaldt! 

Resten av kvelden blir det avslapning, med Farmen på skjermen senere i kveld. Sitter med tannbleking i også, bruker å sitte i 45 minutter med den så den får virket ekstra godt. Jeg har tatt ut piercingen min i navlen i dag, for jeg syntes det bare er styr med den, har vært betent og renset med grønnsåpe men det har ikke virket. Så syntes det er best å ikke ha i det hele tatt. Leste om at kirurgisk stål kan inneholde nikkel også, og jeg tåler ikke nikkel. Så kanskje det er grunnen, ikke vet jeg. Nå har jeg ihvertfall ett problem mindre! 

Hva syntes du om valget?

12 kommentarer

Siste innlegg