UKEN SOM GIKK // BURSDAG, DAGKREM MED SOLFAKTOR, OREOKAKE ++

Categories Uken som gikk

Ukens høydepunkt.. Det må bli fredagskvelden etter klokken 12 om kvelden, da feiret vi bursdagen til kjæresten min som fylte 26 år med oreokake som mamma hadde laget. Den var utrolig god, vi skal kose oss med kake nå i mange dager framover! I tillegg tok jeg Dermapen behandling på onsdagen for å få vekk arr fra ansiktet mitt. Det kan hende jeg trenger flere behandlinger, men vi får vente og se hvordan huden min blir først.

Ukens sang.. MØ – Kamikaze. Blir i så utrolig godt humør av denne sangen, det er en skikkelig feel good sang. En sang jeg kommer til å høre på til jeg finner en annen som jeg blir hekta på, hehe. 

Ukens beste innkjøp.. Det må være en dagkrem med solfaktor som jeg kjøpte etter at jeg var ferdig med Dermapen behandlingen. Den demper rødhet ganske mye, i tillegg til at huden min ser mye finere ut med den på. Den beste følelsen må være å kunne gå ut uten sminke og føle seg bra, noe jeg gjør med denne kremen!

Ukens film.. Denne uken har jeg ikke sett noen film, men jeg har begynt å se Pretty Little Liars på nytt igjen! Elsker den serien så mye. Jeg begynte å se på det denne uken, og har kommet til sesong 2 nå. Avhengighetsskapende sa du?

Ukens nedtur.. Denne uken har jeg ikke hatt så mange nedturer. Det eneste som var litt kjipt var at kjæresten min måtte jobbe på bursdagen sin, det var litt kjedelig da. For min del skulle alle ha hatt fri fra jobben når de har bursdag, hvis jeg fikk bestemme! I tillegg har jeg fått smerter igjen som jeg er utrolig lei av, skal til legen igjen i morgen for å sjekke meg. 

Ukens crawings.. Oreokake. Jeg elsker alt som har med oreo å gjøre. Oreokake, oreosjokolade.. Det beste som fins. 

9 kommentarer

9 thoughts on “UKEN SOM GIKK // BURSDAG, DAGKREM MED SOLFAKTOR, OREOKAKE ++

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *