7 UVANER JEG HAR

– Jeg må alltid gå med håret løst når jeg skal på ut eller på jobb. Eneste gangen jeg går i hestehale er når jeg skal på trening. Syntes jeg ser så rar ut i hestehale, haha. Har alltid gått med løst hår jeg.

– Jeg kan sette på rettetangen, så går jeg og gjør noe annet og glemmer helt av den! Farlig uvane..

– Føler meg ofte skitten på hendene når jeg er på jobb, så jeg går og vasker de ganske ofte. Ihvertfall hvis jeg har telt penger i kassen!

– Er alt for glad i søte drikker, som pepsi max, juice og sånt. Skal prøve å drikke mindre av det! Vann og melk er bedre.

– Når jeg har trent en dag, så får jeg så sykt godtesug på kvelden. Aner ikke hvorfor. Men det er skikkelig irriterende! Og vanskelig å motstå fristelser når de først kommer.

– Ser altfor ofte på klokken når jeg er på jobb. Jeg vil hjem! hahaha. Det skjer helst hvis det er lite å gjøre, for hvis jeg har ting å gjøre så går jo tiden fortere.

– Spiser altfor ofte på Big Bite. Og bestiller nesten alltid det samme, som er karbonade med ost, salat, agurk, paprika og hvitløksdressing. Trenger nesten aldri å si hva jeg skal ha, for de skjønner det med en gang jeg kommer!

Hva er dine uvaner?

17 kommentarer

Siste innlegg