UKEN SOM GIKK // MOLDEJAZZ, SMASHBOX PRIMER, CAPRI SONNE ++

Ukens høydepunkt:
Det må bli fredagen. Da hadde jeg fri og var på moldejazz, det var en kjempekoselig dag. I tillegg var vi heldige med været også! Var innom kjæresten min på jobb, og han hadde kjøpt gave til meg selv om det ikke er før på onsdag jeg har bursdag. Jeg fikk en svart skinnjakke, den var utrolig kul og passet perfekt! For en søt og snill kjæreste jeg har!

Ukens sang:
Make my love go – Jay Sean, Sean Paul.

Ukens beste innkjøp: 
Smashbox primer fra Kicks. Begynte å bli tom for den, så da kjøpte jeg meg en ny! Den er utrolig bra, bruker den før jeg har på meg foundation. Den er for de som har litt rød hud, den er med sånn grønn farge som nøytaliserer rødhet. 

Ukens kjiping:
Denne uken har jeg ikke opplevd noe kjipt, og det er jo veldig bra! Eneste at jeg har jobbet litt mer enn jeg egentlig liker å jobbe denne uken, og hatt vakter som jeg ikke liker. 11-6 er den kjedeligeste vakten jeg vet om på jobb, så vet dere det. Haha. 

Ukens crawing:

Capri Sonne! Siden pappa kjøpte med seg fem esker fra Sverige, har det blitt en del capri sonne drikking her i hus, hehe. Er utrolig mye billigere i Sverige enn i Norge, så det er lurt å handle mye når man først er der!

Ukens konkurranse:
I går kom det ut enda en ukens blogg konkurranse som jeg har hver søndag. Det er bare å melde seg på! For å komme til innlegget, trykker du HER.

27 kommentarer

Siste innlegg