MONDAY

Hei dere, håper dere har hatt en fin mandag! I dag sov jeg og kjæresten min til kl 11, så ble vi kjørt til sentrum og gikk litt rundt i butikker før han begynte på jobb. Jeg var med han på jobb, så ordnet han pasta med kjøttdeig til meg, det var godt. Var heldig med været i dag, sol og varmt! En stund etterpå fikk jeg også sjokoladeis med sjokoladesaus, mmm. Var på Cubus og kjøpte meg en fin topp, var også og sjekket badevekter. Jeg vil ikke ha elektronisk, så har sett litt på forskjellige. Den butikken vi så i, syntes jeg var litt dyr, men skal se litt rundt i en annen butikk som kanskje er litt billigere. Flere som syntes elektroniske badevekter bare viser feilmålinger?

Nå blir det bare 4 dager med jobb, så blir det 4 dager med fri igjen. Ikke lenge til 17 mai!  Håper kjæresten min ikke må jobbe den dagen, men skal ikke håpe for masse, hehe. Da blir det feiring på Milano isåfall! Nå har jeg bestilt meg litt ting fra wish.com, gleder meg til å få det i posten! Skal selvfølgelig vise dere også når jeg får det! I tillegg har jeg bestilt klokke til kjæresten som jeg vet han ønsker seg, gleder meg til å se ansiktet han når han får den, hihi.

Håper dere får en fin kveld videre!

4 kommentarer
  1. Ja, jeg og mener de gjør det! merkelig altså. Håper dere finner en annen vekt da (:
   Får håpe han ikke må jobbe den 17. da. Det må nemlig min. Hvertfall foreløpig, huff. Er militæret som bestemmer 😛

  2. Så deilig å sove så lenge! Jeg er i hvertfall enig i at vekter er så veldig variable. Min egen vekt og vekta på treningssenteret viser 2 kg. forskjellig 😮

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg