THIS EYES GONNA KILL ME

Hei! Har dere en fin søndag? I dag tidlig var jeg ganske dårlig, hadde litt hangover fra i går kveld.. haha. Jeg var ute og drakk sammen med typen, jeg var den første som kom, så ventet jeg på han til han var ferdig på jobb. Hun som jobbet i baren holdt meg med selskap, så fikk jeg spille musikken min fra spotify, det var kult! Angret på at jeg drakk så mye, når jeg kom hjem i natt spydde jeg kanskje 2-3 ganger. Skal aldri drikke så mye igjen! Ellers var det en fin kveld, i 12 -halv 1 tiden begynte det å komme en del folk. 

I dag har jeg bare slappet av, ble bedre når jeg kom meg i dusjen og fikk i meg litt mat. Det var sol i dag, så har vært ute og kost meg i sola. I morgen har jeg fri, så da skal jeg på kafe med kjæresten, kanskje shoppe litt og spise middag sammen. Jeg ble tipset om en nettside i går, der det var ganske masse fine og billige ting, siden heter wish.com. Blir nok sittende i kveld å se gjennom siden og kanskje bestille litt ting! Har lyst å bestille en børste (Straightener Brush) som retter ut håret når du børster det, den har jeg ønsket meg lenge! Den kostet bare 115 kr, før kostet den kanskje over 1000! 

La ut dette bildet på Instagram i går kveld, så fikk jeg en morsom kommentar: This eyes gonna kill me! Hahahaha… 

2 kommentarer
  1. Åhh, wish er helt magisk! Der har jeg shoppet MYE! Farlig når man bare kan legge inn kortinfo og så er det bare å trykke “kjøp” ;P Ellers får du ha “god bedring” 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg