INNKJØP 18.04.16

Hei og god mandagskveld!

I dag har jeg vært på jobb fra 12-7, i morgen jobber jeg fra 9 til kvart over 3, så da blir det trening på meg! Har langhelg denne helgen, har fri fredag, lørdag og søndag, så det blir digg. På onsdag blir jeg sikkert hos kjæresten min i Ålesund til fredag, så går vi sikkert ut og drikker på torsdagskvelden, det blir gøy.  Kjenner suget etter pink passion, hehe. Er best å gå ut og drikke på torsdager, siden det er halv pris på alle drinker da (50kr per drink!) så da passet det bra med langhelg. Så får jeg trene både på fredag og lørdag. 

I dag kjøpte jeg meg Aco shampoo fra apoteket, for jeg har fått så tørr hodebunn. Vanlig shampoo går ikke å ha i hodebunnen, for det er så tørt at jeg må bruke balsam i hodebunnen, og først da blir det glatt. Skal prøve denne shampoen som er mot tørr hodebunn, så får vi se om det blir bedre! Kjøpte meg også en skrubb fra vita som var på tilbud, tenkte jeg skal være flink å bruke skrubb i ansiktet nå, siden det ikke er så ofte jeg bruker det. Skal prøve å bruke det 1-2 ganger i uka minst. 

Har dere hatt en fin dag?

4 kommentarer
  1. Den skrubberensen er kjempegod! Den er ikke så grov, så med mindre du er veldig sensitiv kan du i teorien bruke den oftere også. Jeg brukte den mye i fjor sommer når jeg brukte selvbruning i ansiktet. Den er grov nok til å holde huden klar og fin men ikke så grov at man blir sår 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg