UKEN SOM GIKK

Ukens høydepunkt: Må være fredagskvelden! Da ble det rett fra jobb til trening, og senere på kvelden kom kjæresten etter jobb klokka 11 med stor pizza, pepsi max og mango. Fordi han vet hvor mye jeg elsker mango, haha. 

Ukens sang:  Feel da rush av Freddy Kalas. Satt og så på Melodi Grand Prix i går, syntes det var masse bra! Og var umulig å ikke få den fengende låten på hjernen, haha. Jeg og mamma sitter og synger ofte på den, hehe. 

Ukens beste innkjøp: Denne uka har jeg ikke kjøpt noe spesielt egentlig. Men kjøpte meg en pakke med hårstrikker fra Cubus når jeg skulle på trening, for jeg hadde glemt å ta med meg. De forsvinner fort, så var bra med noen nye! 

Ukens kjiping: Å såre noen du er glad i og bryr deg om.. For dere som lurer så er det sånn at jeg har møtt noen jeg har lyst å være sammen med, men jeg har en kjæreste fra før, som er i hjemlandet sitt nå. Han har vært borte lenge, og jeg har bestemt meg for å gå videre i livet. Men det er ikke noe gøy å si det, når du fortsatt bryr deg om den personen. Vi har vært sammen i 3 år. Har tenkt lenge, og føler jeg har tatt det rette valget. 

Ukens crawing: Smoothie! Bruker oftest å lage blåbærsmoothie, da blander jeg fryste blåbær, vaniljeyoghurt, banan og litt melk.

Ukens nyhet: Jeg skal ikke slutte å jobbe helt der jeg jobber nå, har fått tilbud om 50% (idag faktisk!), så det var en kjempegod nyhet. Først kom vi fram til at jeg skulle jobbe 25%, men siden det er ei på jobben som er sykmeldt nå, så fikk jeg tilbud om 50% stilling, som jeg er ganske fornøyd med. Da blir det ikke for mye jobb, og jeg har tid til å gjøre andre ting også.

10 kommentarer

Siste innlegg