20 SPØRSMÅL OG SVAR

1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir? Hmm.. Er ikke ofte jeg skriver ting på papir, men det siste jeg skrev ned må være navn og adresse osv fordi jeg meldte meg inn på Holokleros treningsssenter.

2. Hva har du alltid i vesken? Der har jeg lommebok, håndkrem, parfyme og lypsyl.

3. Hva bestiller du på kafé? Hvis jeg bare skal ha noe å drikke liker jeg å drikke en varm sjokolade, hvis jeg er litt småsulten bestiller jeg et rundstykke med ost og skinke og kanskje en juice.

4. Hvilke nettsider besøker du daglig? Besøker for det meste facebook og blogg.no.

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg? Bruker ikke å ringe noen hvis jeg er sint eller lei meg, da sitter jeg heller for meg selv, og hvis jeg vil snakke med noen så skriver jeg heller en melding.

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din? Akkurat nå er den en blanding av svart og rosa.

7. Kan du bytte olje på bilen? Nei… hehe.

8. Hva har du hatt av kjæledyr? Har bare hatt katter så lenge jeg kan huske, når jeg var liten hadde jeg en katt som het Zorro. Så var det Cedric, han ble påkjørt.. Da var jeg lei meg. Så fikk vi to katter til, som het Mozart og Mia. De ga vi bort når vi flyttet i ny leilighet, så akkurat nå har jeg ikke kjæledyr. Har lyst på katt, men det får heller bli når jeg flytter for meg selv. 

9. Har du noen piercinger? Ja, en piercing i navlen som jeg er kjempefornøyd med!

10. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med? Den kroppsdelen jeg har størst komplekser for er nok leggene og puppene mine. Syntes puppene mine er for små, og leggene er litt for tjukke. Har begynt å trene en del nå, så håper at jeg ser litt forandringer om en stund!

11. Hva gjør deg lei deg? 
Det er mye.. Mobbing, dyreplageri, alt det fæle som skjer i verden vi ser på nyhetene.. 

12. Hva gjør deg glad? 
Være med familien, vennene mine og kjæresten, musikk, shopping, gå ut å spise, trening.

13. Hva er drømmejobben din? 
Jeg jobber som apotektekniker nå, men om jeg vil gjøre det resten av livet er jeg ikke sikker på. Drømmejobben ville nok vært å jobbe som modell og blogger resten av livet. 

14. Abonnerer du på et ukeblad? 
Nei, det gjør jeg ikke. Men bruker å kjøpe Iform på butikken iblant. 

15. Hva var det siste du kjøpte? 
Det siste jeg kjøpte var to bananer, to rislunsj yoghurter med jordbær, vaniljeyoghurt og en appelsinjuice.

16. Hvor lang tid bruker du om morgenen?
Når jeg skal på jobb bruker jeg kanskje 20 minutter. 

17. Banner du ofte? 
Nei, ikke så ofte. Bare når jeg er skikkelig sint, haha. Eller hvis jeg bare tuller om ting, så bare banner jeg på tull uten at jeg mener noe med det.

18. Når legger du deg om kvelden? 
Det varierer egentlig. Alt fra om når jeg skal på jobb neste dag, eller om jeg har fri. Men som oftest etter klokka 12 om kvelden.

19. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til? 
Det må nok være å reise. Har veldig lyst til å reise på en ferietur til et annet land, siden jeg bare har vært i Norge og Sverige. Det kommer jeg definitivt til å ta meg tid til å gjøre i år. Gjerne tips meg om steder dere har vært som dere anbefaler meg å reise til!

20. Når var du i kirken sist? 
Det er så lenge siden at jeg ikke husker sist jeg var der… haha. Er ikke så glad i å være i kirken.

7 kommentarer
  1. masse spørsmål. kan jeg bli med? 1. avtaler i avtaleboka. 2. røyk. lightere. krem. leppepomade og gloss. hundeposer. mobil. lommebok. penn. lommelykt. baller. tamponger. og masse annet rusk. 3. kaffelatte. 4. fb og blogg. 5. står i det stort sett sjøl. 6.svar og rosa :p 7.nei. men fylle :p 8. har hatt/har masse kjæledyr <3 9. ja. navel.tunge.hake. og har hatt i brynet. 10. pupper og mage. 11. svik.12. vennelighet. 13.rockestjerne :p 14. nemi. 15. cola. 16 en evighet. par timer før jeg er menneske. 17. ja hele tia. 18. prøver tolv. blir fort ett og to. 19. flytte til usa. 20. begravelse for ei stønn sia.

  2. Alltid kjekt å lese sånne spm innlegg :)) Har reist litt her… Norge, Sverige;, Danmark, Tyskland, Barcelona, østerike, estland, italia, usa… Amsterdam, boston, florida, gran canaria… er iallefall det eg kommer på i farten..hihi

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg