STØRRE PUPPER AV P-PILLER?

Heisann! Har dere det fint? Nå har jeg akkurat komt hjem fra jobb, fikk melding fra legekontoret at resepten min var klar til henting på apoteket, og siden jeg jobber på apotek så var det null problem. Jeg brukte tidligere Microgynon, men nå har jeg tenkt å prøve Loette. Grunnen til at jeg har valgt å bytte er for å se om det er mulig å få større pupper av p-pillene, noe jeg håper på. Har lest en del på nettet, og noen merker ingenting, mens noen får større. Jeg har pupper som en 10-åring, så jeg håper at dette kan virke på meg. Hvis ikke får jeg bare teste ut forskjellige merker, og håpe på det beste.

I morgen blir jeg kjørt på jobb, så da slipper jeg å ta buss! I dag var bussen 20 minutter forsinket, så jeg ble litt forsinket på jobb også. Hater all denne snøen som har komt, er jo umulig å komme seg noen steder. Gleder meg til sommer. Var og sjekket kontoen min nå, fikk lønn i dag. I går hadde tannkjøttet mitt hovnet opp i nærheten av en tann som vokser i munnen min, det var kjempevondt, men litt bedre i dag heldigvis. Har kjøpt meg Dentinox nå, som jeg kan smøre på, så blir det sikkert litt bedre. Hvis ikke får jeg bestille time med tannlegen. Det må jeg uansett, for det blør hver gang jeg pusser tennene. Nå skal jeg spise litt mat og lage meg smoothie, så vi snakkes i morgen!

Hvilke p piller bruker du? Og fikk du større pupper av de?

4 kommentarer
  1. Ja, bruker Microgynon selv, men merket ikke noen forandringer i kroppen. Ved p-pille bruk kan noen oppleve større pupper, men det er fordi kroppen det er vann i kroppen som gjør at de blir større. Ellers blir de større ved at man legger på seg som i følge bruk av p-piller eller ved mat etc.
   Håper p-pillene vil fungere for deg slik du håper 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg