UKEN SOM GIKK // UT Å SPISE, ENTRECOTE, BLACK FRIDAY ++

Categories Uken som gikk

Ukens høyepunkt: 
På onsdagskveld var jeg ute og spiste med kollegaene mine fra jobben, vi spiste på et sted som heter Lyst i Ålesund, det var veldig koselig! Og det var veldig god mat der, nå er ENTRECÔTE mitt nye favorittkjøtt! For dere som lurte så bestilte jeg Entrecôte Sandwich til middagsrett, og gulrotkake med krem og sjokolade til dessert.

Ukens sang:
Det var bare en sang som dukket opp i hodet mitt en dag, helt uten grunn. Ikke hadde jeg den på spillelista mi heller, bare gikk og sang på den. Fant ut at sangen het ”Hung up” av Madonna, haha. Det fant jeg ut ved hjelp av appen jeg har på mobilen min som heter SoundHound. Anbefaler alle å laste den ned, for da kan du bare synge sangen, så får du opp tips til hvilke sanger det kan være, og det har vært riktig hver gang jeg har prøvd!

Ukens beste innkjøp:
På fredag var det som sagt Black Friday, og når jeg var ferdig på jobb fristet BikBok meg for mye med plakatene som var hengt upp med 49KR, 50% rabatt osv. Så da kjøpte jeg meg en genser som var en blanding av hvit og svart, og en rosa bukse til kun 49kr. Så det må være det beste jeg har kjøpt denne uka.

Ukens kjiping:
Tror ikke jeg har opplevd så mye kjipt denne uka! Bare at jeg har vært litt lei av å jobbe noen dager da, hehe. Men det blir jo alle av og til? Bra det blir mange fridager i desember!

Ukens crawing:
Tror ikke jeg har hatt noe skikkelig crawing på noe denne uka. Er fortsatt like glad i marsipan som jeg var forrige uke, haha. Men hvis jeg må si noe, så er det brus. Drikker nesten brus hver dag. Sukkerfri da, så klart! Vet det ikke er bra å drikke for ofte, men liker det altfor godt. Mest cola x og julebrus det går i.

Ukens nyhet:
Fikk vite at ei jeg har jobbet sammen med skal komme tilbake og jobbe hos oss fra 21-31 desember! Det blir koselig å snakke med henne igjen! Og også en bra nyhet er at jeg slipper å jobbe på julaften og nyttårsaften, hehe.

2 kommentarer

2 thoughts on “UKEN SOM GIKK // UT Å SPISE, ENTRECOTE, BLACK FRIDAY ++

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *