UKEN SOM GIKK

Categories Uken som gikk

Ukens høydepunkt:
Å komme hjem til foreldrene mine. Rett etter jobb på fredag var det rett hjem! Forresten så har jeg tenkt å flytte hjem igjen hvis jeg ikke finner en leilighet som er nærmere der jeg jobber. Syntes det bare blir styr å komme seg på jobb og slikt, og vanskelig når jeg ikke har bil.

Ukens sang:
Dragostea Din Tei av O-Zone. Har den på hjernen nå for tiden, haha. Og akkurat DEN sangen da.. Fikk den på hjernen på grunn av at jeg satt på med noen i en bil som hadde på akkurat den sangen.

Ukens beste innkjøp: 
Må være denne toalettmappa her! Likte den kjempegodt, kjøpte den på Nille for 179kr. 

Ukens kjiping:
SNØ! Ble så lei meg når jeg så ut vinduet torsdagsmorgen. Liker ikke vinteren i det hele tatt. Orker ingenting, vil bare ligge inne og gå i hi til sommeren kommer. I tillegg er det mørkt og kjipt. Og kaldt!

Ukens crawing:
Denne uken har jeg hatt skikkelig crawing på marsipan! Elsker marsipan, mm.. Marsinpansjokolade, marsipankuler.. 

Ukens nyhet:
Jeg har satt på hair extensionsene mine igjen! Jeg tok de ut for å farge håret, men nå har venninna mi satt det på igjen. Deilig å føle at jeg har langt hår igjen! Selv om jeg egentlig hadde det fra før.. haha.

5 kommentarer

5 thoughts on “UKEN SOM GIKK

  1. Så koselig å komme hjem 🙂 syntes alltid selv det er like godt å komme hjem til mamma. Har aldri likt snø før jeg heller, men i år elsker jeg det 🙂 får håpe det blir bedre, for man må igjennom det unasett !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *