UKEN SOM GIKK // TEORIPRØVEN, GAMMEL VENNINNE, GLADERE ENN FØR ++

Ukens motivasjon: Denne uken har jeg faktisk tatt meg god tid til å lese til teoriprøven, og tatt en del tester på nettet. Har øvelseskjørt mye også, og har tenkt å snart ta kjøretimer. Så snart har jeg faktisk tenkt å ta teori! Har veldig lyst på lappen nå.

Ukens kjiping: Tror egentlig ikke jeg har opplevd noe kjipt.. Det eneste kjipe er når jeg er på jobb, så kommer det slike sure folk som er misfornøyde med alt. Kan faktisk ødelegge dagen din! Heldigvis er det flest trivelige og hyggelige mennesker på jobb, så velger heller å fokusere på de!

Ukens høydepunkt: Har tatt opp igjen kontakten med en gammel venninne, som jeg var ganske nær med før. Og håper at vi kan fortsette å prate på facebook og kanskje møtes! Det hadde vært koselig å møtes igjen.

Ukens film: Denne uken har jeg ikke hatt tid til å se så mye filmer. Har bare sett på Pretty Little Liars, som jeg ser mye på for tiden.

Ukens latterkrampe: Denne uken har jeg faktisk ledd mye! Mye mer enn jeg vanligvis har gjort. Vet ikke grunnen, men er sikkert fordi jeg er mye gladere enn før, og det er skikkelig deilig å føle seg lykkelig!

Ukens sang: Jeg vil heller ha deg – Morgan Sulele. En skikkelig kul låt som gjør meg glad!

Ukens tanke: At det viktigste i livet er faktisk ikke penger, men menneskene du har rundt deg. Er så viktig å si til familie og venner hvor mye du faktisk setter pris på dem, og hvor glade du er i dem. 

8 kommentarer

Siste innlegg