hits

SLIK UNNGÅR DU SØTSUG

 • 21.11.2017 - 17:40

- Spis regelmessig, hver 3-4 time. Da holder blodsukkeret seg stabilt, og man får sjelden søtsug. 

- Ha smarte snacks tilgjengelig, som proteinbarer, frukt eller nøtter. Da slipper du å ty til godteskåla.

- Drikk vann. Noen ganger når søtsuget slår inn, kan det hende at man kun er tørst.
- Spis godteri kun en dag i uka. Da blir ikke kroppen vant til å få i seg så mye sukker.

- Når du får søtsug, prøv å holde deg opptatt med noe. Begynn på husarbeid eller ta deg en dusj. Da går det mest sannsynlig over etter en stund.

- Ikke kjøp inn mer godteri enn du kommer til å spise. Blir det liggende noe igjen i skapet, er det lettere å bli fristet.Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Hegevalldal

5 TIPS FOR LENGRE HÅR

 • 01.11.2017 - 11:44

- Vask håret hver tredje dag. Vasking er ganske skadelig for håret, siden man vasker vekk en del fett og oljer i håret. Hvis du føler du har veldig fett hår, så gjerne bruk en tørrshampo de dagene du ikke vasker det.

- Ikke varmebehandle håret mer enn nødvendig. Bruk kun rettetang/krølltang når du trenger det. Og hvis du skal varmebehandle håret er det viktig å bruke en varmebeskyttende spray først.

- Ikke bruk billig sjampo og balsam. I billige sjampoer er det veldig mye silikon som gjør håret silkemykt, men det pleier ikke håret. Så invester i frisørshampoer og balsamer som bygger opp og pleier håret, og gjør det sterkt. 


- Pass på å få i deg nok proteiner. Å spise proteiner gjør at håret vokser fortere.

- Bruk en hårkur minst 2 ganger i uken. Om du pleier håret ditt godt, så slipper du å klippe det så ofte.

5 LIFE HACKS

 • 30.10.2017 - 11:04

👌 Oppbevar et ekstra sett med nøkler i nærheten av inngangsdøren, i tilfelle du glemmer igjen nøklene et sted.

👌 Ha alltid et vannglass stående på nattbordet. Det er godt å ha om du blir tørst i løpet av natten!

👌 Legg frem klærne du skal bruke kvelden før, så slipper du å stresse med det morgenen etter.

👌 Telefonen lader seg opp raskere om du setter den på flymodus.

👌 Bruk en hårklype til å feste sammen øreproppene dine, så det slipper å tukle seg sammen.

ALDRI MER LUFT I MAGEN

 • 26.10.2017 - 13:09

Jeg har virkelig prøvd alt mulig mot luft. Tyggetabletter, dråper, forandring av kosthold.. ja, mye forskjellig. Men så fortalte mamma meg om Lectinect Mage, som inneholder biologisk aktive lektiner fra hyllebær, som kan hjelpe mot mageproblemer. De som bruker denne har opplevd å få hjelp mot problemer som hard mage, løs mage, luft i magen og sure oppstøt. Den er også laktose og glutenfri, for de som ikke tåler det. Jeg tar 1 tablett hver morgen av denne, og jeg må bare si at dette er det beste kosttilskuddet jeg har tatt mot magen min noensinne! Jeg har nesten ingen luftplager lengre, og har heller ikke så vondt i magen. Og det beste av alt - jeg er ikke så oppblåst at jeg ser gravid ut lengre.Dette kosttilskuddet anbefales å brukes sammenhengende i minst 2 måneder. Jeg vet ikke om luftplagene vil stoppe hvis jeg slutter å bruke disse om 2 måneder, men så lenge det virker vil jeg ihvertfall fortsette å bruke disse tablettene her. Disse tablettene anbefaler jeg virkelig om du sliter med luft i magen!

Har du prøvd disse?

JEG TESTER UT PROPUD PROTEINPUDDING

 • 19.10.2017 - 13:31Propud sjokolade - Denne her smakte akkurat som sjokoladepudding, bare at det er en mye lettere konsistens på denne. Elsker smaken av sjokolade, så denne kommer jeg til å kjøpe mer av! 6/6

Propud karamell - Jeg liker karamell, men denne her likte jeg virkelig ikke! Syntes det var en sånn ekkel og kunstig karamellsmak på denne. Denne blir nok ikke kjøpt noe mer. 0/6

Propud vanilje - Denne smakte nesten akkurat som vaniljesaus, så denne var utrolig god! Kunne vært enda litt mer smak av vanilje, men ellers var den bra. 5/6Har du smakt disse?

3 FAVORITTER TIL HÅRET

 • 14.10.2017 - 14:45BATISTE TØRRSHAMPOO

Denne tørrshampooen er fantastisk å ha til håret om det ser fett ut, eller om du ikke har tid til å vaske håret en dag. Batiste har mange forskjellige varianter av tørrshampoo, men denne her er min favoritt. Den dufter herlig av frukt og kirsebær. Den originale tørrshampooen fra Batiste syntes jeg det er litt for sterk lukt av, så da passer denne meg perfekt! Det er en veldig mild og fin lukt av denne.JOHN FRIEDA FRIZZ EASE HÅRKUR

Denne hårkuren er veldig god til mitt tørre og slitte hår, og jeg bruker den minst 2 ganger i uken. Den gir masse fuktighet til håret, og håret blir helt silkemykt og glatt etter at du har skylt den av. Den inneholder også proteiner som hjelper til med å gjenoppbygge håret, og demper brusete hår. SUNSILK MINERALS 10 IN 1 SPRAY

Denne sprayen har hele 10 fordeler i en spray. Den pleier håret, gir UV beskyttelse, varmebeskyttelse, den demper frizz, er fargebevarende, forebygger slitte tupper, hjelper mot floker, gjør håret lettere å gre, styrker håret og mykgjør håret. Denne bruker jeg alltid før jeg skal rette ut håret mitt, eller når jeg har veldig brusete hår. 
 Har du noen favoritthårprodukter?

5 SKJØNNHETSTIPS

 • 12.10.2017 - 14:13

- Vask sminkekostene dine jevnlig. Både på grunn av hygienen, men også for at de skal fungere best mulig. Jeg vasker foundationkosten min minst 1 gang i uken, og hvis jeg ikke gjør det, fungerer den mye dårligere.

- Bruk en primer før du påfører foundation. En primer gjør at foundationen dekker enda bedre, og huden blir jevnet ut.

- Gå uten sminke. Da får huden pustet og reparert seg. Ha gjerne et par faste dager i uken der du går helt uten sminke, for det har huden din godt av.- Bruk en hårkur 1-2 ganger i uken for å gi ekstra pleie til håret. Nå i vinterhalvåret blir håret ekstra slitt og tørt og trenger enda mer fuktighet, så da er det viktig å kure det jevnlig.

- Rens alltid ansiktet både morgen og kveld. Dette er viktig for å fjerne sminke, smuss og døde hudceller.
 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Hegevalldal

SUNNERE SNACKS

 • 11.10.2017 - 13:10

I dette innlegget skal jeg tipse dere om en litt sunnere snacks som dere kan prøve om dere blir litt ekstra godtesyk en kveld, eller bare har lyst på noe godt som ikke er så altfor usunt. Disse Atkins proteinbarene er utrolig gode syntes jeg! De er rike på protein og fiber, som gjør at de metter bra og gir langvarig energi. De har lavt innhold av sukker og karbohydrater. Disse bruker jeg å ha et par ekstra av i vesken, som jeg kan spise til mellommåltid for å få opp blodsukkeret. Og det beste av alt - du kan spise de med god samvittighet!

Har du smakt disse?

HÅRKUREN JEG BRUKER

 • 14.09.2017 - 12:35

Jeg bruker denne hårkuren fra John Frieda, som er veldig god for tørt og skadet hår. Den gir mye fukt til håret, i tillegg inneholder den proteiner som hjelper til å gjenoppbygge håret. Denne hårkuren skal brukes etter shampoo og før balsam, og skal virke i 1-5 minutter før den skylles ut. Perfekt for jeg som ikke har så mye tålmodighet til å vente så lenge i dusjen! Den demper også brusete hår, hvis du er plaget med det. Anbefales på det sterkeste! Bruker denne minst 1-2 ganger i uken, og håret mitt blir silkemykt og glatt. Denne hårkuren fås kjøpt på Apotek1, men kan også bestilles på nettsiden deres HER.


Hvilken hårkur bruker du?

BAK LUKKEDE DØRER

 • 20.06.2017 - 14:00

Nå skal jeg anbefale dere en sykt bra bok - nemlig ''Bak lukkede dører'' skrevet av B.A Paris. Denne boken er en av de beste bøkene jeg har lest noen gang, sykt spennende var den! Ble lest ut på kun 2-3 dager. I begynnelsen virker alt helt normalt, men det forandrer seg fort skal jeg si dere.. Skal ikke røpe så mye, for dere må lese den selv! Man kan aldri vite hvordan mennesker er, selv om man føler man kjenner dem godt.  Man skal være forsiktig med hvem man slipper inn i livet sitt! Det er denne boken et levende bevis på.
Denne boken kjøpte jeg til halv pris på ARK. Den fanget interessen min med en gang, så da måtte jeg bare kjøpe den. Og det angrer jeg ikke på at jeg gjorde! Dette er en bok jeg anbefaler alle å lese, du kommer garantert til å elske denne. Akkurat nå går jeg bare rundt og sier til alle jeg kjenner at de må lese den, haha. Og det er det ikke ofte jeg gjør!
Har du lest denne boken? 📚

TING Å GJØRE PÅ EN SØNDAG

 • 11.06.2017 - 17:07

TRENING
Ta deg en tur på trening, så får du en mye bedre følelse etterpå og kan slappe av resten av dagen med god samvittighet! Jeg bruker å trene på søndager, for da har jeg god tid siden jeg ikke skal på jobb. 

VASKE/RYDDE
Søndager er en fin dag å vaske og rydde på! Ingenting som er bedre enn en ren og fin leilighet, i tillegg blir du i bedre humør om du har det ryddig rundt deg! I tillegg kan du skifte sengetøy eller rydde i klærne dine så du får mer oversikt over hva du har.

GÅ PÅ KINO
Ta deg en tur sammen med kjæresten eller en venninne, finn en film dere har lyst til å å se, og gå på kino! Det er alltid koselig. Det beste med å gå på kino er at de har så god popcorn der, sikkert flere som er enige i det?
 HJEMMESPA
Ha hjemmespa der du tar ansiktsmaske, bleker tennene, tar hårkur, eller lakker neglene. Ingenting som er bedre enn det! Man føler seg så fresh og fin etterpå, og er klar for en ny uke. 

LAG NOE GODT
Bak noe godt å spise, eller lag en ekstra god middag som du koser deg med mens du ser på filmer eller serier på Netflix.

OPPDATER SPILLELISTEN
Logg deg inn på Spotify og finn ny musikk som du kan fylle spillelistene dine med. Er alltid spennende med nye sanger å høre på som får deg i godt humør! Jeg bruker alltid å høre på musikk på bussen, så noen ganger er det fint med litt forandring.

SPILLANBEFALING - 8 BALL POOL

 • 01.05.2017 - 19:11

Nå skal jeg anbefale dere et iphone spill - en liten advarsel først, det er veldig avhengighetsskapende! Kan sitte lenge og spille dette, og så plutselig har jeg spilt i kanskje i to timer, haha. Jeg har fått kjæresten min også hekta på det. I går var det noen som lot meg vinne hele tiden, så nå har jeg mye penger å spille med! Hele 794 876 kr. Tenk om det hadde vært ekte penger, da hadde jeg vært rik nå! Kunne ønske det gikk ann å ta de ut på en eller annen måte, haha.I dag er det 1 mai! Jeg har bare vært ute i sola hele dagen, var skikkelig varmt og godt! Godt å få litt farge på kroppen. I dag har det gått 1 uke siden jeg tok microblanding, så da kan jeg endelig trene igjen. Stengt i dag da, men i morgen blir det rett på treningssenteret igjen. Skal ikke jobbe igjen før fredag, så håper at det blir sol og fint vær hele uken! 

Noen av dere som har prøvd dette spillet?

MINE MUST HAVES

 • 21.04.2017 - 13:00

Innlegg i samarbeid med Rabble

I dette innlegget skal jeg vise dere hva som er mine must haves i vår. Dette er produkter jeg er avhengig av å bruke for å føle meg fresh og glad! Det første produktet er en hårspray fra Susilk minerals, denne sprayen kaller jeg for mirakelspray, for den har alt i seg! Den forebygger slitte tupper, gjør håret lettere å gre, den er varmebeskyttende, fargebevarende, demper frizz og gjør håret glansfullt og mykt.Det andre produktet som er et av mine must haves, er denne tørrshampoen fra Batiste. Denne er en livredder hvis håret ser fett ut og du ikke har tid til å vaske håret. En tørrshampo absorberer fett fra hodebunnen og trekker til seg oljen i håret. Akkurat nå får du rabattkoder på Blivakker gjennom Rabble, så hvorfor ikke kjøpe denne til en billigere pris? Trykk HER for å komme til rabattkodene.Det siste produktet blir denne kremen fra Forever Living. Denne kan du bruke både til ansikt, hender og kropp! Denne bruker jeg som ansiktskrem hver morgen og kveld etter jeg har renset huden. Den har en kremaktig konsistens, gir mye fuktighet, trekker raskt inn i huden og gjør den silkemyk. Perfekt å ha under makeup! Syntes sminken ser mye bedre ut etter at jeg har smurt meg inn med denne først.
Har du noen must haves?

PROPUD PROTEINPUDDING

 • 20.04.2017 - 15:00

Så denne proteinpuddingen i butikken her en dag, og så leste jeg på martheborge sin blogg at hun syntes de var så gode, så da måtte jeg bare kjøpe en og teste ut også! Det beste av alt - den smakte akkurat som vanlig sjokoladepudding! Bare at den er uten sukker, og inneholder masse proteiner. I tillegg er den laktosefri, for dere som reagerer på det. Jeg testet ut den med sjokolade, og syntes den var veldig god. Neste gang kommer jeg til å teste ut den med vaniljesmak, for er veldig glad i det også. En fin måte å få i seg proteiner på! I dag har jeg (endelig!) fri fra jobb, så jeg har vært ute med kjæresten og spist frokost og drukket varm sjokolade på kafe. En koselig start på dagen! Vi har også handlet inn litt mat, han skal lage qabolli til oss til middag i dag. Qabolli er kylling med ris, gulrot og rosiner. Det er så godt! Han skal også ha sønnen sin et par timer i dag, så da blir vi nok her i leiligheten og slapper av og koser oss. 


Har du testet ut disse? 
Håper at dere får en fin torsdag 
😃

TEST AV PÅSKEEGG

 • 25.03.2017 - 13:00

Da har jeg også testet påskeeggene uten palmeolje fra Rema 1000! Kjøpte de i går, for jeg hadde lyst å prøve de og se om de var like gode som Freia sine med palmeolje. Må si jeg var ganske fornøyd, smaken var omtrent like bra som de andre. Det eneste minuset var at det var litt hardt fyll inni. Ellers var de veldig god på smak! Så disse påskeeggene kommer jeg til å fortsette å kjøpe 😃Har du smakt disse?

MINE BESTE BLOGGTIPS

 • 21.03.2017 - 13:00

NOTATBOK
Sliter du alltid med å finne ut hva du skal blogge om? Ha en liten notatbok liggende, der du skriver ned alle ideene til ting du kan blogge om. Gjerne søk litt rundt på google, der er det mange tips å finne. Så når jeg har null motivasjon eller lurer på hva jeg skal skrive om, så tar jeg en titt i notatboken, og får mange ideer med en gang! 

DEL DINE INNLEGG
For å få flere lesere på din blogg, er det lurt å dele innleggene dine på facebook. Da er det flere som trykker seg inn på bloggen din, og du får automatisk flere lesere. På facebook er det mange sider som spesielt er til de som vil dele blogginnleggene sine, hvis du søker på for eksempel ''del din blogg'' i søkefeltet på facebook, kommer det mange grupper du kan bli medlem i. 

HA ET FINT OG RYDDIG DESIGN
For at folk skal fortsette å lese bloggen din, er det viktig at du har et fint og ryddig design til bloggen din, og gjerne en header til. Da får leserne dine et bedre inntrykk, og de får lyst til å komme innom flere ganger.KOMMENTER TILBAKE
Det sier seg selv, at hvis du kommenterer tilbake på andre sine blogger, så får du flere kommentarer tilbake på din egen blogg. Det er ikke gøy å kommentere en blogg, og så får du aldri en kommentar tilbake. Selv syntes jeg det er gøy å lese og kommentere andre sine blogger, da får du også ideer til hva du skal skrive om på din egen blogg også.

ALLTID FORHÅNDSVIS INNLEGGENE DINE
Dette bruker jeg alltid å gjøre før jeg publiserer et innlegg. Da leser jeg over det jeg har skrevet, sjekker for skrivefeil, og ser om innlegget ser greit og fint oppsatt ut. Jeg bruker også å sette inn en tid for når innlegget skal komme ut, noe som er veldig smart hvis jeg skal på jobb eller noe. Da kommer innlegget ut av seg selv til det klokkeslettet jeg vil, uten at jeg må logge meg inn og publisere det selv.

BY PÅ DEG SELV
Dette har jeg merket, at når man byr på seg selv og skriver mer personlige innlegg, så får man automatisk flere lesere også! Folk elsker å lese om følelser. Så skriv om dine egne meninger og vær deg selv, så ser du raskt at dette er noe folk elsker å lese om!

HAR DU TØRT HÅR?

 • 25.01.2017 - 13:00

Jeg bruker shampo og balsam fra Bed Head, og må si at det er de beste produktene jeg brukt for håret mitt noen gang! Disse er spesielt for de med tørt og skadet hår, i tillegg lukter de himmelsk! De tilfører håret fuktighet, den bevarer hårfargen og beskytter håret mot slitasje ved varmestyling. Jeg retter håret mitt en del, så da passer disse veldig godt til meg. Disse anbefaler jeg til alle som sliter med tørt hår, det er et veldig godt merke! Det er forskjellige farger på flaskene etter hva slags hårtype du har.Jeg har bleket håret mitt en del også, og da er det viktig å bruke gode produkter til håret. Jeg bruker Got2B varmebeskyttende spray i tillegg før jeg retter det ut, og den demper også frizzy hår. Så bruker jeg også hårolje etter hver vask, så det blir mindre tørt. I tillegg er det lurt å kure håret 1-2 ganger i uken, ihvertfall nå på denne årstiden når håret er ekstra tørt.

Hvilke hårprodukter bruker du?

APP ANBEFALING - PIANO TILES 2

 • 22.12.2016 - 20:01

Dette er et spill som er lett å bli avhengig av, men er veldig gøy å spille! Alle sangene du spiller er veldig lett å få på hjernen, alt fra julemusikk til klassisk musikk. Jo høyere opp i level du kommer, jo vanskeligere blir det! I tillegg kan du bruke diamanter du tjener til å kjøpe nye sanger å spille, og da kommer du fortere opp i level. Får jo litt julestemning av disse sangene også da! 

I går fikk vi overnattingsbesøk av de to tanteungene mine, det var koselig. Har lekt med de og så Snehvit og de syv dvergene sammen med de i dag, den filmen har jeg ikke sett siden jeg var liten. I morgen skal jeg kjøpe inn de to siste gavene, så jeg er også klar for julen. Gleder meg masse til helgen. Håper dere får en fin jul alle sammen, og ta vare på hverandre!Har du prøvd Piano Tiles 2?

UKENS FILM - NERVE

 • 14.09.2016 - 13:37Den ivrige studenten Vee DeMarco (Emma Roberts) har alltid levd et stille liv uten de store utskeielsene. Når hun blir introdusert for onlinespillet Nerve, et tilsynelatende morsomt og harmløst spill, blir hun dratt inn i en hektisk og adrenalinfylt konkurranse der utfordringene hun stilles overfor blir stadig dristigere.

Og der hver eneste bevegelse hun gjør i spillet manipuleres og overvåkes av et nettsamfunn bestående av anonyme "Watchers". Når Vee så lar seg rive med av den spenningen i konkurransen, tar spillet en mørkere vending med stadig farligere utfordringer, som til slutt leder henne til finalen, hvor både hennes og andres liv står på spill.
 


Har du sett denne filmen?

THE FALL

 • 23.08.2016 - 21:22Denne nervepirrende krimserien begynte jeg å se på i helgen, etter å ha ha fått den anbefalt på en annen blogg. Jeg greier ikke å slutte å se på den, for den er så utrolig spennende! Tiden går utrolig fort når du ser på denne serien. Det var bra tidsfordriv for meg, siden jeg var syk i helgen. Her er litt av handlingen, for dere som vil vite mer:

The Fall er en psykologisk thriller der handlingen skjer i Belfast, og dreier seg om de to personene Paul Spector, og Stella Gibson. Spector er terapeut, stilig, far til små barn, og en iskald seriemorder. Han fokuserer på vellykkede unge karrierekvinner. 

Han forfølger dem, og bryter seg inn hos dem for å stjele deler av deres undertøy, før han senere kommer tilbake og kveler dem, vasker dem, og tar bilder av dem. Stella Gibson er politi og kalt inn fra London for å ta over etterforskningen av mordet på en ung kvinne. Hun begynner å se et mønster mellom flere drap og mistenker at en seriemorder går løs i byen.

EN LIVREDDER TIL FETT HÅR

 • 14.07.2016 - 07:48

Er det et produkt jeg virkelig anbefaler dere å prøve, er det tørrsjampo fra Batiste. En tørrsjampo gjør håret mattere og tykkere, og trekker fukt, fett og produktrester ut av håret slik at det føles friskere, renere og lukter godt. Et smart valg når du ikke har tid til å dusje håret, eller føler for å friske opp hårfrisyren. Nå er det ikke ofte at jeg ikke har tid til å vaske håret, men jeg har et hår som gjør at det ofte ser fett ut, og da er det bare å spraye på litt tørrsjampo så er jeg klar for dagen! Det er også viktig at du masserer det inn med fingrene og børster det, for å unngå at det ser ut som du har ettervekst i håret (haha). 

Bruker du tørrsjampo?

FILMANBEFALINGER

 • 05.07.2016 - 10:35

Da tenkte jeg å lage et innlegg med filmanbefalinger til dere! De fleste av disse filmene er morsomme komedier, noe jeg elsker å se. Men noen av de er litt triste også. Alle disse filmene kan du finne på Netflix. Jeg byttet fra Viaplay til Netflix for ikke så lenge siden, på grunn av at jeg syntes de hadde mer utvalg på Netflix, i tillegg hadde det jo komt ut en ny sesong av Orange is the new black. 

   Jeg anbefaler alle å se disse herlige filmene!​


1. You again                                          2. Big mommas house                              3. 10 ting jeg hater ved deg


4. Mean girls.                                            5. Marley&Me                                                    6. The hot chick 


7. The fault in our stars                             8. The proposal                                       9. Dagboken

7 MÅTER Å SPARE PENGER PÅ

 • 01.04.2016 - 16:10

TA MED MATPAKKE PÅ JOBB/SKOLE
Istedet for å kjøpe mat i kantina eller i pausene på jobb, kan du heller ta med deg matpakke. Da sparer du en del. Kan selvfølgelig unne deg noe godt en gang i blant, bare det ikke blir hver dag.

PLANLEGG MIDDAG FOR HELE UKEN
Det lureste er at du har en dag, der du går på butikken og kjøper middag for en hel uke om gangen. Og helst ikke dra på butikken når du er sulten, for da ender du opp med å kjøpe mer enn du egentlig trenger, eller unødvendige ting.

HANDLE TING PÅ EBAY
Ebay har masse billige ting, som iphone deksler, headsett, vesker.. ja egentlig masse forskjellig. Kjøpte meg et rosa headsett der for ikke så lenge siden, til kanskje 30-40 kroner. I vanlige butikker er det jo ganske mye dyrere, da må du kanskje ut med 200-300 kroner. 

KUTT UT SNUS/RØYK
Noe av det verste du kan bruke penger på.. Det er skadelig for helsen din, i tillegg er det veldig dyrt. De pengene kunne du heller brukt til masse andre ting. SETT LØNNEN DIN PÅ SPAREKONTO
Når du får lønn, kan det være lurt å flytte en del av de pengene på sparekontoen. Da ser du ikke at du har mye penger på kontoen din, og da blir du heller ikke fristet til å bruke så mye. 

SELG TING DU IKKE BRUKER
Hvis du har en del klær du ikke bruker, gensere, bukser, topper, kjoler.. selg de! Da tjener du et par ekstra kroner, og du slipper å kaste alt du ikke har bruk for. 

LÅN FILMER/BØKER PÅ BIBLIOTEKET
Er du glad i å se på filmer eller lese bøker? Ta en tur innom biblioteket! Det er mye billigere enn for eksempel å gå ofte ut på kino, eller kjøpe bøker fra butikken.


Har du noen gode sparetips? 

Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 22 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker, og jobber for Apotek1. Jeg blogger mest om min hverdag, skjønnhet, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.com

Kontakt meg

hege.valldal@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no