hits

3 PRODUKTER JEG IKKE KAN LEVE UTEN

 • 18.04.2018 - 13:57

Estee Lauder foundation

Dette er virkelig den beste foundationen jeg har prøvd noen gang! Jeg spurte etter en foundation som dekket veldig godt på Kicks en gang, og da anbefalte de meg denne. Etter å ha prøvd den en stund var jeg helt frelst, for den dekker virkelig alt som er å dekke! Huden min har aldri sett så bra ut før. I tillegg er den med litt solfaktor også, noe som er en stor bonus.John Frieda frizz ease

Denne kremen er jeg helt avhengig av å ha i hus, denne bruker jeg hver eneste dag. Den er fantastisk for statisk hår, og den får hårene til å legge seg rett. Så denne må jeg alltid ha tilgjengelig. Den er også veldig fin for tørt hår, den gjør at håret ser mindre slitt og tørt ut etter påføring.Carbaderm hudkrem

Denne kremen er bare helt fantastisk til tørr hud. Denne bruker jeg både som hånd og fotkrem, og kunne ikke vært mer fornøyd! Den kan også brukes av de som er plaget med lett eksem. Den inneholder kerbamid, som binder fuktighet til huden. Den er god og lett å smøre ut, noe som er et must for meg med fuktighetskremer. Den er også uten parfyme.Har du prøvd noen av disse?

NY FAVORITTPARFYME

 • 12.01.2018 - 22:04

Hei, og god fredag!

I dag har jeg og venninna mi vært på shopping i mange timer på Moa. Jeg trengte en ny parfyme, og når jeg luktet på denne så ble jeg forelsket med en gang. Lukten var helt amazing, og det beste var at de solgte den i gavepakning sammen med dusjkrem og bodylotion i samme merke til 50%! så da sparte jeg en del penger der. Jeg kjøpte også en del andre ting, blant annet klær, fotkrem, munnskyll, ny barberhøvel og litt andre ting som var på tilbud.

I går var jeg og venninna mi ute på byen, siden det var halv pris på alle drinker. Vi møtte også en annen venninne av meg, så da ble vi en gjeng til slutt som drakk sammen og pratet og koste oss. Vi ble sultne etter hvert, så da dro vi på et utested og spiste. Det var en veldig koselig kveld! I morgen skal jeg på jobb igjen, kanskje på tide nå siden jeg ikke har vært der siden tirsdag, haha.


Håper at dere får en god helg 💓

PAKKE FRA BLIVAKKER

 • 03.12.2017 - 12:11

Nå har jeg endelig fått pakken min fra Blivakker - som er julegaven min fra kjæresten. Han er ikke så flink på å finne gaver og slikt, så da sa han at jeg heller kunne velge meg noe selv som jeg hadde lyst på så han kunne kjøpe til meg. Dette ble bestilt på Black Friday, så fikk det en del billigere enn vanlig. Jeg har hørt at de er gode for tørt og slitt hår, og i tillegg skal de hjelpe en del på frizzy hår også. Noe som stemmer bra med tilstanden på håret mitt! Noen av dere som har testet ut denne serien? Jeg gleder meg ihvertfall til å teste de ut! I dag er det søndagsåpent på senteret, så da skal jeg ta meg en tur dit for å se om jeg finner noen flere julegaver! På tide å få kjøpt ferdig de nå, vi er jo i desember allerede. Tenk at det bare er 3 uker til jul, kjenner at jeg gleder meg veldig 😃  Denne uken som kommer skal jeg bare jobbe i 2 dager, så gjett om jeg skal kose meg! Det er på tide å få i gang treningen igjen, noe som har blitt lite av i det siste. I tillegg har jeg tenkt å bestille meg en time på MediLaser for å ta en dermapen behandling. Den har jeg skrevet om på bloggen tidligere, som dere kan lese om her.

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Hegevalldal

5 BEAUTY HACKS

 • 23.10.2017 - 12:25

- Smør vaselin på øyenvippene dine om kvelden når du har tatt av deg sminken for at de skal få ekstra pleie og vokse seg lengre og tykkere.

- Bruker du neglelakk? Da bør du påføre et lag med base coat neglelakk først, for at neglelakken skal sitte lengre.

- For best selfielys bør du ta bilder foran vinduer.- Bruk kokosolje til sminkefjerner. Kokosoljen er fuktighetsgivende, og etterlater huden din myk.

- Bruk en hårolje i lengdene av håret når det er nyvasket og håndkletørt. Det gir masse næring og glans til håret!

JEG HAR FYLT PÅ LEPPENE

 • 16.09.2017 - 20:41

Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt om leppene mine - første gang jeg fylte de ble jeg fornøyd, men ikke helt, for jeg hadde lyst på enda mer volum. Dette gjorde jeg for mange måneder siden. Så på mandag var jeg og fylte på igjen, og denne gangen ble jeg utrolig fornøyd med resultatet! Jeg tok noe som heter Juvederm, det er sånn som skal vare i 2-3 år. Jeg leste om det på nettet og fant ut at det varer mye lengre enn Restylane, i tillegg har jeg hørt at det kan gjøre mindre vondt også. Jeg syntes ikke det var vondt i det hele tatt, for jeg fikk bedøvelseskrem som jeg satt med i 15 minutter. Så kjente veldig lite! Før så tenkte jeg masse på at jeg syntes jeg hadde så tynn overleppe. Men nå er jeg så fornøyd! Leppene føles litt hovne i 1-2 dager etterpå, men det går fort over. Jeg gjorde dette på MediLaser her i Ålesund, med ei som heter Trine. Kjempeflink dame!Hva syntes du om resultatet?

7 BEAUTY HACKS

 • 12.09.2017 - 12:06

- Bland sammen brunt sukker, honning og olivenolje så har du laget din helt egen leppeskrubb

- Spray litt parfyme i hårbørsten før du børster det slik at håret lukter godt

- Tørre og slitte tupper? Smør tuppene med kokosolje for å gi masse fukt og glans

- Bruk en primer før du påfører foundation for at sminken skal holde lengre
- Påfør concealer under øynene formet som et triangel istedenfor rett under, for best resultat

- Har du tørr hud? Bland sammen avokado og honning, og du får en ansiktmaske som gir masse fukt til huden

- Legg fram sminken i den rekkefølgen du skal bruke de dagen før, for å spare tid på morgenen

GØY PÅ KURS

 • 08.09.2017 - 19:24

Hei, og god helg alle sammen 😃
 

Tusen takk for alle fine kommentarer på forrige innlegg, det setter jeg stor pris på! Det går heldigvis fint med kjæresten min nå. 

På onsdag var jeg på kurs på et hotell her i Ålesund via jobben. Det var mange mennesker fra forskjellige apotek som kom dit, og før vi begynte kurset ble vi servert pizza. Det som de pratet om på kurset var blant annet hudpleieserien Declare, Cosmica, REN, Decucal, Nexcare plaster og kosttilskudd. Det var mye interessant å lære, og vi fikk prøve ut mange forskjellige kremer. Vi hadde pause på 15 minutter, og da ble vi servert popcorn, frukt og brownies. I tillegg var det en softismaskin der så vi bare kunne forsyne oss fra, i tillegg til sjokoladestøssel ved siden av. Var utrolig mye godt der! Når kurset var ferdig fikk vi en goodiebag med mye forskjellig, som dere ser på bildet under. Gleder meg til å teste ut alt dette! Den Declare kremen fikk vi også i goodiebagen, og den koster sånn 799 kr fra apoteket.. så den er veldig dyr. Følte meg veldig heldig som fikk den! Kosttilskuddene kommer nok kjæresten min til å bruke, siden jeg ikke kan å svelge tabletter. Så nå har jeg krem og rens i lang tid framover!

SLIK SMINKER JEG HUDEN

 • 07.06.2017 - 19:45

Nå skal jeg skrive litt om sminken jeg bruker til huden min - både primeren og foundationen kan kjøpes på Kicks. Denne grønne primeren fra Smashbox bruker jeg før jeg påfører foundation, og denne er veldig god for de som har en del rød hud i ansiktet og vil skjule det. Så da er denne perfekt for meg! En primer brukes for å gjøre huden klar for makeup, og gjør at foundationen sitter godt hele dagen. Denne primeren fikk jeg faktisk med en venninne til jul for et par år siden, og etter det har jeg brukt den fast!

Denne foundationen fra Estee Lauder er den beste foundationen jeg har brukt noen gang! Jeg kommer aldri til å bytte ut denne her. Den dekker sykt bra, og huden ser helt fantastisk ut etterpå. Et stort pluss er at den er med litt solfaktor også! Denne foundationen er veldig dyr, men helt klart verdt pengene syntes jeg. Jeg er medlem i Kicks, så jeg får medlemsblad i posten hver måned, og da er det en del rabatter du kan bruke. Så da bruker jeg de når jeg holder på å bli tom for en av disse, for da får jeg det mye billigere!


Hva slags sminke bruker du til huden?

DEN BESTE SKRUBBEN

 • 19.04.2017 - 13:00

Jeg bare elsker denne skrubben fra Forever Living! Denne bruker jeg 1-2 ganger i uken for å fjerne smuss og døde hudceller. Den inneholder Aloe vera og perler av ren jojobaolje. Denne skal du massere inn i ansiktet i ca 1-2 minutter før den skylles av. Etterlater huden frisk og myk etterpå, og gir en fin glød til huden. Angrer ikke et sekund på at jeg testet ut dette produktet fra Forever Living, kunne ikke vært mer fornøyd! Jeg leter også etter en ny kollega som kunne tenke å jobbe med dette. Hvis du syntes dette hørtes spennende ut, kontakt meg på epost eller send meg en melding på facebook 😃
Har du prøvd denne skrubben?

NYE HÅRPRODUKTER

 • 09.03.2017 - 13:00


Da har jeg kjøpt inn ny shampo og balsam fra OGX - fordi jeg nesten er tom for Bed Head produktene mine, og ville prøve noe nytt. Jeg syntes disse luktet så godt, i tillegg var det 2 for 1 på de. Du får kjøpt de på Apotek1, og tilbudet varer til og med 21 mars. Disse inneholder marokkansk arganolje som er rik på E-vitamin og antioksidanter. Den er egnet for alle hårtyper. Disse har jeg testet ut, og jeg syntes de var veldig gode for mitt tørre hår! De ga masse fuktighet og håret føles silkemykt ut etterpå. Denne hårpleieserien anbefaler jeg virkelig!


 

8 LIFE HACKS

 • 08.03.2017 - 13:00


- Mobilen din lader seg opp raskere om du setter den på flymodus

- Bruk en pinsett til å rengjøre hårbørsten med, da får du ut alt håret som du ellers ikke får ut

- For best selfielys bør du ta bilder foran vinduer

- For å få neglelakken til å tørke fort, fyll en skål med iskaldt vann og ha neglene oppi et par minutter

- Mal rommet ditt hvitt for at det skal se større ut

- Bruk en hårklype til å feste sammen øreproppene dine, så det slipper å snurre seg sammen


- Ta et sugerør gjennom et jordbær for å fjerne stilken

- Ute og handler? Ta alltid med en pose til varene, så slipper du å kaste bort penger på bærepose

 

MIN BEHANDLING MED DERMAPEN

 • 11.01.2017 - 12:39

Da tenkte jeg å skrive et innlegg om da jeg tok behandling med Dermapen! Jeg tok denne behandlingen for å bli kvitt arr i ansiktet mitt, siden jeg har slitt med en del kviser når jeg var ungdom, og da fikk jeg mye arr når de forsvant. Bilde av behandlingen ble også lagt ut på instagram siden deres, gjerne følg den om dere vil: medilaser_alesund. Det kom ihvertfall mye blod som dere ser. Jeg fikk først på en bedøvelseskrem som jeg skulle ligge med i 1 time.

Jeg behandlet hele ansiktet, pannen, kinnene og haka. Det gjorde mest vondt i pannen, der kjente jeg det for å si det sånn! Kanskje fordi det er tynnere hud der enn i kinnene og på haken. Hun viste meg hvordan jeg så ut etterpå, og fikk sjokk, haha! Var helt blodig i ansiktet. Når hun var ferdig med behandlingen, tok hun på en hyaluronsyremaske som skulle kjøle ned huden. Jeg var veldig rød i huden etterpå, og syntes det var ekkelt å vise meg foran folk, haha. Var rød i huden et par dager etterpå, men brukte sminke så det vistes ikke så godt. 
Her er litt mer informasjon om Dermapen behandling

Dermapen er en ny avansert form for microneedling, som er mer effektiv og skånsom enn tradisjonell dermaroller. Gir gode resultater på arr, aknearr, strekkmerker, brannskader, cellulitter/slapp hud, store porer, linjer/rynker og pigmentforandringer. Dermapen penetrerer huden ca. 90 ganger i sekundet, og har en justerbar nåledybde fra 0,25- 2,5 mm. Behandlingen setter i gang økt produksjon av kollagen og elastin. Nedsunkne akne arr og rynker blir glattere. Huden blir strammere og porer minskes. Arr kan forbedres med 70-80 % etter et par behandlinger.

Jeg har blitt mye finere i ansiktet etter denne behandlingen, men jeg har tenkt å ta en behandling til for å få det enda bedre. Arr er noe jeg har slitt med i mange år, og jeg har prøvd all mulige slags produkter som Bio Oil, Dermaroller og forskjellige kremer. Men føler ikke det har hjulpet, så da tenkte jeg at dette kunne være noe for meg! Målet mitt er å få fjernet alle arrene i ansiktet, så jeg blir 100% fornøyd med huden min. Dette anbefaler jeg til alle som sliter med arr! Hvis det er noe mer dere lurer på om behandlingen, så er det bare å spørre i kommentarfeltet!

VERDENS BESTE BODYLOTION

 • 20.12.2016 - 20:00

Hei, og god kveld!

I dag sov jeg helt til klokka 12, så ordnet jeg meg en omelett til frokost. En fin start på dagen! Så ble jeg kjørt på treningssenteret, der jeg trente i litt over en time. Jeg bestilte meg tre flasker med denne bodylotionen fra Yves Rocher i dag, siden den var på 50%. Så da måtte jeg bare hamstre litt! Jeg fant den i skapet en dag jeg var tom for bodylotion, og jeg bare elsket den! Lukter herlig, og gir god fuktighet til hele kroppen. Denne bruker jeg å smøre meg inn med etter dusjen nesten hver eneste dag. Anbefales på det sterkeste!En behagelig, reparerende bodylotion med økologisk sheasmør som gir næring og mykhet til meget tørr og ru hud. Huden blir synlig glattere og smidigere for hver dag.​ For å oppnå best resultat bør den brukes hver dag. Vårt sheasmør kommer fra vestre Afrika der vi, sammen med en samarbeidspartner, har utviklet et sporbart, økologisk sertifisert og fairtrademerket dyrkningsområde.

Vi påvirker ikke med moderne maskiner, men respekterer arbeidet som kvinnene tradisjonelt har utført for hånd i flere hundre år. Vi garanterer en viss kjøpemengde hvert år og passer på at de, og deres barn, får utdannelse slik at tiltaket leder til en økonomisk utvikling for hele lokalbefolkningen.​Fikk du lyst å prøve den ut? For å bestille eller sjekke ut flere produkter fra Yves Rocher, trykk her.

VERDENS BESTE PARFYME

 • 18.10.2016 - 16:38- HUGO BOSS FOR HER-

Denne parfymen kjøpte jeg for ikke så lenge siden, og må bare si at jeg elsket den! Den er helt ny, fikk prøve på den i et Kicks blad som jeg får i posten hver måned. Og da tenkte jeg at denne parfymen måtte jeg bare ha! I tillegg fikk jeg 20% på den, så det ble ikke så dyrt. Helt klart verdt pengene. Har fått mange komplimenter for den allerede, alle sier ''du lukter så godt!'' og ''hva slags parfyme har du på deg?'' så det lover jo godt, hehe. Dette er den beste parfymen jeg har hatt, anbefaler alle å kjøpe den!Hva slags parfyme bruker du?

INTUITION - MIN FAVORITTHØVEL

 • 25.08.2016 - 11:24

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Denne fikk jeg i posten på mandag, etter å ha fått den anbefalt på Ida Wulff sin blogg. Prøvde den, og syntes den var helt fantastisk god! Denne kommer jeg garantert til å fortsette å bruke, bedre høvel enn dette finner du ikke! Barberhøvelen skummer i kontakt med vann, og inneholder 100% aloe vera og e-vitamin. Den er tilpasset sensitiv hud, og gjør huden myk og glatt. Så etter barbering trenger du ikke å smøre deg inn med fuktighetskrem en gang! Den er mildt parfymert og parabenfri. Anbefales!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

For å bestille en prøvepakke på kun kr 39, trykk HER.

7 BEAUTY HACKS

 • 10.08.2016 - 20:07

- Er hårtuppene dine tørre? Ta en liten dose kokosnøttolje mellom fingrene og masser inn i tuppene for å gi ordentlig fukt og glans.

- Vask sminkekostene dine med babyshampoo! Mild babysjampo er helt klart det beste hvis du skal vaske kostene grundig, og det vil holde dem myke og gode. 

-  Smør håndleddet med vaselin før du sprayer med parfyme - da varer lukten lengre. 

- For å gi hårnålene dine litt mer hold, kan du spraye dem med hårspray før du har de i håret.- Har du tørre lepper? Bland sammen litt olje og sukker og bruk som en leppeskrubb, så får du kjempemyke lepper. 

- Bruk en pinsett for å dele opp vippene om de har klumpet seg sammen når du påførte mascara.

- Vil du ha mer volum i håret? Bøy deg framover med håret opp ned, og føn det slik. Når håret er tørt igjen, så har du mye mer volum i håret!


Visste du noe av dette?

SMINKEN JEG BRUKER

 • 04.08.2016 - 09:43


1. Smashbox primer fra kicks - En primer som jeg først fikk i julegave av en venninne, og etter det så måtte jeg bare bruke den hver dag. Det er en primer som nøytraliserer rødhet i huden, noe som passer bra til meg, siden jeg har litt rød hud. 

2. Foundation fra Estelle Lauder - Denne foundationen får du kjøpt på Kicks! Dette er den beste foundationen jeg har brukt noen gang, den dekker utrolig bra, og er helt fantastisk. Den koster litt over 400 kroner, men er absolutt verdt pengene. 

3. Volume million lashes mascara - Denne er kjøpt på Vita, og er en mascara jeg er veldig fornøyd med, og som jeg har brukt lenge. Du får lange og fyldige vipper med mye volum. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

4. Eye brow pencil fra Kicks - Denne øyenbrynspennen er utrolig god, jeg har den i fargen dark blonde. Siden jeg har mørkt hår så passer det med en litt lysere farge til øyenbrynene mine. 

5. Loreal infallible eyeliner - En eyeliner jeg bruker for å få mer markerte og større øyne. Denne har jeg nylig kjøpt og begynt å bruke, så langt er jeg veldig fornøyd med den! Brukte en før også fra La roche posay, den er også veldig god og passer til deg som har sensitive øyne. 

6. Eye concealer - Denne eye concealeren bestilte jeg faktisk fra wish.com, den er jeg utrolig fornøyd med! Den bruker jeg å ha under øynene for å dekke ujevnheter og mørke ringer under øynene. 

 

NEW IN - NECKLESS

 • 26.07.2016 - 19:56

Dette smykket fikk jeg i posten for et par dager siden, fordi jeg vant en konkurranse på Irene sin blogg. Du kan trykke HER for å komme til bloggen hennes! Det var et utrolig nydelig smykke, dette kommer jeg til å bruke ofte! I tillegg fikk jeg en aloe vera lypsyl fra forever living, og tester på krem og lotion i samme merke. Er utrolig gøy å vinne ting, blir så glad når jeg får slike overraskelser i posten! 

Hva syntes dere om smykket? 

THE STRAIGHTENER BRUSH

 • 26.05.2016 - 21:53

Hei, og god torsdagskveld! I dag var jeg på jobb fra 9-4, etter det var jeg en tur innom kjæresten min på jobb før jeg gikk på trening. Er en del dager siden jeg trente nå. Har vært så fint vær i dag! Skal være fint i morgen også, så da er det bra jeg har fri! Da skal jeg trene først, så blir jeg vel sittende ute og kose meg i sola resten av dagen. Jeg fikk en pakke i går, som jeg måtte hente på butikken, men fikk ikke hentet den før i dag, og ble så glad når jeg så at det var børsten jeg ønsket meg så lenge! Sto ikke at den var levert engang, så ble litt overrasket, haha. I tillegg har jeg fått deksel som jeg kan ha kortene mine i, og litt undertøy. Får pakke i posten hver dag jeg nå, haha. Bare gøy det da. Prøvde børsten i sted, og syntes den virket bra! Blir godt å slippe å børste håret først og så rette det ut med rettetang etterpå. Denne både børster og retter det ut på en gang!Har du prøvd The straightener brush?

MAKEUP BRUSH

 • 31.01.2016 - 18:41

Hei, har dere hatt en fin helg? Syntes helga har gått altfor fort.. Heldigvis har jeg fri igjen på tirsdag! Da skal jeg til legen, må sjekke blodtrykket mitt og sånt siden jeg er så svimmel hele tiden. Etter jeg har vært med legen så skal venninna mi bli med meg til Ålesund for å ta piercing i navlen. Kjenner at jeg gleder meg! I går var jeg ute med venninna mi og vi spiste på Milano, først en stor kebabpizza, deretter is med krem. Før jeg møtte henne var jeg på Cubus og så dette sminkekostsettet, trengte en børste til å ha på foundation med, så da passet dette bra! Kommer nok til å bruke den i midten mest. Og kanskje en del den rosa under også. I dag har vi vært i bursdag til Haley som fylte 4 år. Det var koselig, vi spiste pølse med brød og kaker.  

Syntes om sminkekostene jeg kjøpte?

NEW FOUNDATION

 • 06.10.2015 - 19:33

Heisann! Fikk ikke blogget i går, fordi jeg måtte jobbe en time ekstra og kom sent hjem. I tillegg ble jeg invitert på middag hos naboen, det var koselig. Har jobbet lenge i dag også 9-5. Men i morgen har jeg fri! Det skal jeg nyte. Har også fri i helgen, som jeg ikke har hatt på snart 4 uker. Når jeg var innom på jobb var jeg innom en tur på Cubus, der kjøpte jeg meg en ny foundation fra Max Factor. Det er en 3 i 1 foundation, den er både en primer, concealer og foundation. Gleder meg til å prøve den!

Hva slags foundation bruker du?

HVORDAN JEG PLEIER HUDEN MIN

 • 07.09.2015 - 21:11

Jeg har prøvd masse forskjellige hudprodukter i mitt liv, fordi jeg slet med kviser før. Og jeg har alltid trodd at jeg har fet/uren hud, men etter en hudpleieanalyse så viste det ser at jeg har normal/blandingshud. Så at Cosmica hadde endret utseende på hudpleieflaskene sine, og de hørtes helt greie ut, så tenkte jeg å prøve. Fikk 30% på alt, siden jeg jobber på apotek, lucky me. Dette er hudpleieserien fra Cosmica for normal hud. Face Clean Gel bruker jeg til å rense ansiktet mitt morgen og kveld. Skummer ganske godt, og får vekk all sminken.
Face Day bruker jeg som dagkrem, og Face Night bruker jeg om kvelden før jeg legger meg. Ganske enkelt å huske på. Nattkremen syntes jeg er best å ha på, siden den er litt fetere enn dagkremen.

Hva slags hudpleieserie bruker du?

Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 22 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker, og jobber for Apotek1. Jeg blogger mest om min hverdag, skjønnhet, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.com

Kontakt meg

hege.valldal@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no