hits

10 SMÅ GLEDER I HVERDAGEN

 • 08.03.2018 - 10:13

Sitte på kafe
Noe som er utrolig koselig å gjøre noen ganger, er å sitte på kafe sammen med noen og spise en god lunsj, eller bare drikke en varm sjokolade eller smoothie, mens dere slår av en prat og ser på alle menneskene som går forbi.

Sove lenge
Luksus for meg er å sove lenge på morgenen, jeg sover helst til klokka 11 om jeg kan det. Det er selvfølgelig også godt å stå opp tidligere noen ganger, men jeg nyter det ihvertfall når jeg har mulighet til å sove lenge.

En god frokost
Noe av det beste du kan gjøre på morgenen, er å spise en god frokost om du har tid til det. Jeg er veldig glad i å spise egg til frokost på morgenen, og gjør det så ofte jeg kan.

Tid med de du er glad i
Å tilbringe tid med de du er glad i, som familie/venner eller kjæreste, er en glede i seg selv. Jeg føler meg lykkeligst om jeg er sammen med kjæresten min og familien min, og det å vite at de alltid er der for meg er noe jeg setter utrolig stor pris på. Det er noe jeg ikke tar for gitt, for det er ikke alle som har noen.

Nyvasket leilighet
Det er ingenting som slår den følelsen når du har vasket og ryddet hele leiligheten, og du setter deg ned etterpå og ser hvor fint det har blitt! Når jeg har det ryddig rundt meg føler jeg meg også lettere til sinns.Pakke i posten
En stor hverdagsglede for meg er å få pakke i posten. Er nesten som å ha bursdag, for det er ikke alltid jeg husker hva jeg har bestilt, så da blir det ekstra spennende å åpne pakker også!

En god bok
Å sette seg ned noen ganger og bare leve seg inn i en bok syntes jeg er veldig spennende. Jeg er veldig glad i å lese romaner/krim/spenning, og leser så ofte jeg har mulighet til det.

Egenpleie
Noen dager er det bare herlig med litt tid for seg selv, der du kan ta ansiktsmaske, hårkur, smøre deg godt inn med bodylotion, lakkere neglene ++ og bare slappe av 100%.

Trening
Jeg er også veldig glad i å trene, og gjør det oftest mulig. Jeg elsker å føle at jeg har brukt kroppen min litt, og følelsen man får etterpå er bare helt fantastisk. For å føle meg vel er det viktig for meg å dra på trening et par ganger i uken.

Shopping
En annen hverdagsglede for meg, er å dra på shopping. Å bare se seg rundt i butikker og kjøpe fine ting, gir meg også en liten lykkefølelse. 


Hva slags gleder har du i hverdagen?

7 FUN FACTS OM MEG

 • 24.02.2018 - 11:15

- Jeg elsker å handle mat. Får sånn lykkefølelse når jeg kjøper inn masse god mat og drikke som jeg skal kose meg med. Håper det ikke bare er jeg som er så glad i å handle? Haha.

- Jeg tar aldri telefonen når det er ukjent nummer som ringer. For når jeg sjekker etterpå, så finner jeg bare ut av at det er selgere uansett. Så det er sikkert like greit!

- Når jeg gikk i 7. klasse hadde jeg hele ansiktet fullt av kviser, og hadde ikke lyst å gå ut og vise meg foran folk, fordi jeg så helt jævlig ut. Det gikk heldigvis over, men jeg fikk sykt dårlig selvtillit av det. Nå har jeg nesten aldri kviser lengre, og det er jeg veldig glad for!

- Jeg bruker aldri samme klesplagg to dager etter hverandre. Så jeg har alltid noe nytt på meg hver eneste dag! Unntatt bukse da, det kan jeg godt ha på meg et par dager før jeg skifter.
 - Jeg skriver alltid ned viktige ting som koder, ting jeg skal, kontonummer og forskjellige passord i Notater på Iphonen. Da vet jeg alltid hvor jeg skal lete når jeg trenger det.

- Hver gang jeg spiser pizza får jeg det gratis. På grunn av at kjæresten min jobber på restaurant, så da får jeg alltid spise gratis der om jeg har lyst på. Jeg sier ikke nei takk til det!

- Når jeg var mindre, var jeg veldig kreativ og skrev alltid lange fortellinger på skolen. Jeg skjønner ikke hvor all fantastien kom fra? Alle sa alltid at jeg var så flink til å skrive og lese. Men den dag i dag, er jeg ikke kreativ i det hele tatt. Skulle gjerne hatt den egenskapen tilbake!

Har vi noe til felles?

8 TING JEG VIL GJØRE I DESEMBER

 • 30.11.2017 - 13:19

🎅   Se mange julefilmer
Når desember kommer, blir det veldig mange fine julefilmer å se på tv, så da kommer jeg nok til å se en del filmer som går! Det får opp julestemningen, og så er det koselig å sitte og se på sammen med familien.

🎅   Lage pepperkakehus
Jeg har faktisk aldri laget peppekakehus i julen, jeg har bare sett andre som har gjort det. Så denne julen skal jeg lage pepperkakehus og pynte med masse non stop og godteri. Det blir fint å se på i julen, helt til vi spiser det opp! 

🎅   Bake lussekatter
Jeg bare elsker lussekatter, så å bake lussekatter er noe jeg har veldig lyst til! Men da trenger jeg nok litt hjelp, siden jeg ikke er flink til å bake, haha. Det får bli en liten utfordring til meg selv!

🎅   Spise mye god julemat
Noe av det beste med jula er å spise all den gode julematen! Pinnekjøtt, kålrotstappe, pølse og potet.. mmm. Jeg spiser forresten veldig lite pinnekjøtt, for jeg syntes det er veldig salt. For min del kunne vi godt heller hatt lammekjøtt på julaften! Vi får se hvordan det blir i år.🎅   Pakke inn julegaver
Noe av det koseligste å gjøre i desember er å pakke inn julegaver mens man hører på lav julemusikk i bakgrunnen. Man får sånn julestemning av det! Jeg har fått kjøpt inn en del julegaver allerede, så nå har jeg ikke så mange igjen!

🎅   Pynte huset
Jeg vil også pynte juletre, og dekorere huset med alt mulig av forskjellig julepynt. Da blir det så fint og koselig inne i huset. Det blir ingen julestemning uten julepynt!

🎅   Åpne julekalender
Man blir aldri for gammel for julekalender! Jeg bruker å kjøpe en hvert år til meg selv, enten gavekalender eller sjokoladekalender. I år vant jeg julekalender fra Glitter, og den gleder jeg meg til å åpne!

🎅   Være sosial med familien
Noe av det koseligste i jula er å ha familien samlet på julaften og spise julemiddag og åpne gaver sammen!
 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Hegevalldal

10 FUN FACTS OM MEG

 • 09.11.2017 - 10:02

- Jeg må alltid ha med hårbørste på jobb. Jeg hater å få flokete hår, derfor har jeg med meg en i veska så jeg kan gå og børste håret et par ganger i løpet av arbeidsdagen. 

- Når jeg kjøper leilighet vil jeg at nesten alt skal være hvitt. Hvitt kjøkken, bad, stue, soverom. Syntes det ser så fint og rent ut! I tillegg må det være nyoppusset og ikke gammelt.

- Jeg elsker Iphone, og kommer aldri til å bytte til et annet merke. Jeg har hatt Iphone 4, Iphone 5, og nå har jeg Iphone 6. Syntes det virker så mye enklere å bruke enn for eksempel Samsung.

- Jeg bruker ikke selvbruning. Jeg tar heller solarium en gang iblant for å få en fin brunfarge. Syntes det bare er styr å holde på med selvbruning, og så er det så deilig å ligge i solarium. Føles som du er i syden et par minutter! 

- Jeg har alltid drømt om å få en liten kattunge. Det står øverst på ønskelisten min! Jeg bare elsker katter, og gleder meg til vi kan skaffe oss det en dag. Akkurat nå er det litt vanskelig med bosituasjon og slikt, men når vi finner et bedre sted å bo, så skal jeg skaffe meg en!- Noe av det beste jeg kan få å spise er nachos på restaurant. Det er bare så godt!

- Jeg bruker hårkur hver gang jeg vasker håret, som vil si hver tredje dag. Det er fordi jeg har så slitt og tørt hår, og føler håret mitt ser mye bedre ut enn om jeg dropper å bruke det. 

- Jeg bruker kun svarte sokker. Jeg greier ikke å bruke sokker som har en annen farge på seg. Tvangstanke much?

- Jeg bruker linser, og har -3,50 i styrke på venstre øye, og -3,75 på høyre øye. Synet mitt blir faktisk bare dårligere for hvert år som går, så om det blir veldig mye dårligere vurderer jeg å operere øynene mine for å slippe linser. 

- Jeg må alltid gå med matchende undertøy. 

6 TING JEG HATER Å GJØRE

 • 06.11.2017 - 11:10

👎  Slette mailer. Jeg får veldig mye reklame epost i løpet av en dag, så da må jeg også slette en del. Det syntes jeg er kjedelig! Er vel en måte å stoppe slike reklamemailer, men gidder bare ikke å sette meg inn i hvordan, haha.

👎  Føne håret. Det er bare så kjedelig, og tar lang tid å tørke siden jeg har så langt hår. 

👎  Skifte på sengen. Elsker å legge meg i nyvasket sengetøy, men det er jo utrolig kjedelig å måtte skifte på sengetøyet.
👎  Lade tannbørsten min. Jeg bruker Oral B elektrisk tannbørste, og det er bare så irriterende hvis jeg står og pusser tennene, og så plutselig bestemmer den seg for å bli tom for strøm..

👎  Telle varer på jobb. Altså, finnes det noe mer kjedelig enn det? Heldigvis går tiden fort når man først holder på!

👎  Stå i kø. Det er bare så kjedelig, og det blir ikke en god kombinasjon for meg som er så utålmodig heller! 


Har du noen ting du hater å gjøre?

7 TING SOM ER TYPISK MEG

 • 27.10.2017 - 13:04

🔆 Sier ''hæ'' selv om jeg hørte hva personen sa. Tenker ikke over det selv engang, det bare kommer automatisk!

🔆 Er alltid 5-10 minutter tidligere ute til ting, siden jeg hater å komme for sent

🔆 Sminker meg alltid før jeg skal noe (unntatt om jeg skal på trening, da går det fint uten)

🔆 Spiser frokosten på bussen om jeg skal på jobb
🔆 Om jeg ser en fin topp jeg har lyst på, bare MÅ jeg kjøpe den

🔆 Legger ting i handlekurven fra Wish, og deretter tenke ikke lenge etterpå at dette trenger jeg ikke likevel

🔆 Jeg greier aldri å bestemme meg for hva vi skal ha til middag når vi er på butikken og handler


Noe vi har til felles?

TING JEG ALDRI KOMMER TIL Å GJØRE

 • 18.10.2017 - 14:10

HOPPE I FALLSKJERM
Det hadde jeg aldri turt, siden jeg har sånn høydeskrekk! I tillegg vet man jo aldri hva som kan skje, det er jo omtrent som å leke med døden.

PRØVE NARKOTIKA

Jeg har aldri prøvd det, og kommer heller aldri til å gjøre det. Vil ikke kaste bort livet på sånt tull!

TA SILIKON
Jeg har veldig små pupper, så det hadde jo sikkert vært fint for meg å ta silikon. Men jeg tør virkelig ikke! Syntes det er så skummelt å skulle operere seg, og så har jeg hørt at man får ekstreme smerter etter operasjonen.DRIKKE MEG FULL

Skjønner ikke hva som er så gøy med å drikke så mye at du ikke husker hva du har gjort dagen etterpå? Et par drinker er mer enn godt nok for meg.

KLIPPE HÅRET KORT

Er altfor glad i det lange håret mitt, og trives veldig godt med langt hår også. Så å klippe håret kort er noe jeg aldri kommer til å gjøre.

SPISE HUND ELLER KATT

Skjønner ikke hvorfor det er så mange i Kina som spiser det? Syntes bare det hørtes helt sykt ut..

5 TING SOM IRRITERER MEG

 • 10.10.2017 - 14:17

SYKLISTER PÅ VEIEN
Dette er noe jeg ikke skjønner meg på i det hele tatt.. Vi lager gangfelt for at folk skal gå og sykle i det. Så hvorfor sykler folk midt i veien da? Det lager bare unødvendig trafikk. 

NÅR JEG FÅR SKRIVESPERRE
Når jeg blir helt tom for ideer til hva jeg skal blogge om.. Trenger jeg å si noe mer? Jeg har en bok som jeg skriver ned ideer i, men det er ikke alltid jeg finner noe særlig nytt der heller.

DÅRLIG VÆR
Regn, snø, vind, kulde.. Dette er ihvertfall noe som irriterer meg utrolig mye! Kan det ikke bare være sol hver dag hele året? Forundrer meg ikke at mange blir deppa og får vinterdepresjon når det er så mye dårlig vær her i Norge.RASISTER
Folk som ikke respekterer de som kommer fra et annet land på grunn av hudfarge eller religion. De er mennesker de også, og fortjener like mye respekt som det du gjør. Om bare alle hadde godtatt hverandre som de er så hadde verden blitt et mye bedre sted!

FOLK SOM SPRER RYKTER
Mennesker som sprer usanne rykter om andre.. De må ha et veldig kjedelig liv, som må blande seg inn i alt. De kan passe sine egne saker! Om man ikke har noe godt å si, så kan man heller holde det for seg selv.

HVIS JEG MÅTTE VELGE

 • 06.10.2017 - 20:42

Pepsi Max eller Cola?
Pepsi max, helt klart. Holder meg langt unna brus med sukker i, her skal det være sukkerfritt om jeg skal drikke brus i det hele tatt. Jeg drikker ikke så mye brus nå lengre, siden jeg blir så oppblåst av det. 

Sommer eller Vinter?
Sommer! For min del kunne det godt ha vært sommer hele året, jeg hater kulde og snø. Når det snør har jeg bare lyst til å holde meg inne og reise langt vekk fra Norge, haha. Jeg er helt klart et sommermenneske! 

Sjokolade eller Potetgull?
Sjokolade! Jeg spiser så og si aldri potetgull, men sjokolade er jeg veldig glad i. Favorittsjokoladene mine er Freia melkesjokolade og oreosjokolade.Instagram eller Snapchat?
Måtte jeg velge en av de, hadde jeg valgt Instagram. Er ikke så aktiv på snapchat uansett, men på instagram bruker jeg å oppdatere jevnlig med bilder, og så er det gøy å finne inspirasjon fra andre også! 

Katt eller Hund?
Katt! Jeg elsker katter, og smelter hver gang jeg ser videoer av de på facebook. Håper det ikke blir så lenge til jeg kan få min egen! Syntes hunder også kan være søte, men kunne ikke tenkt meg og hatt det selv. 

Mc Donalds eller Burger King?
Mc Donalds! Syntes de har så mye bedre smak på burgerne sine enn det Burger King har. Så om jeg skal spise junkfood så blir det Mc donalds på meg! 

MÅNEDEN SOM GIKK - SEPTEMBER

 • 30.09.2017 - 14:30

MÅNEDENS OPPTUR
At vi endelig har flyttet inn i ny leilighet! Har vært mye jobb med vasking og rydding denne uken her, men det har helt klart vært verdt det. Jeg var faktisk inne i leiligheten for første gang nå på torsdag når vi flyttet inn, og jeg syntes den er så fin! Kunne ikke vært mer fornøyd, og kan ikke vente med å ordne det slik jeg vil ha det. 

MÅNEDENS PRODUKT
Det må bli ''John Frieda frizz ease'' kremen jeg bruker i håret mitt hver dag. Den er virkelig helt fantastisk når håret ser tørt og frizzy ut, og håret ser mye sunnere ut etter påføring! Denne er jeg helt avhengig av å ha i hus. Fås kjøpt her

MÅNEDENS FILM
USS Indianapolis - Men of courage. En film som er basert på en sann historie, der mannskapet USS Indianapolis strandet i det fillipinske hav i fem dager. Mens de ventet på å bli reddet, måtte de utholde ekstrem tørst, sult, og nådeløse haiangrep. Denne filmen var utrolig bra syntes jeg! MÅNEDENS CRAWINGS
Det må bli proteinpulveret jeg drikker etter hver treningsøkt. Det er virkelig det beste proteinpulveret jeg har prøvd, for det smaker nesten akkurat som vaniljesaus! Det er bare så godt, så dette er noe jeg har drukket en del av denne måneden. Har du lyst å teste det ut, kan det bestilles her.

MÅNEDENS BESTE MINNE
Det må bli lørdag den 25.september, da jeg, ei venninne og to andre var på Romsdalsmartnan i Åndalsnes. Der var det tivoli og masse forskjellig de solgte i gatene! Venninna mi var så heldig å vinne en stor Oreo sjokolade, mens jeg prøvde mange ganger men vant ingenting, buhu.. Fikk heldigvis smake litt jeg også, så da var jeg heldig! Vi tok en del karuseller, gikk rundt og så på ting og koste oss der i mange timer.

MÅNEDENS INNLEGG
Det må bli dette innlegget her: ''Jeg er gravid''. Det førte til at jeg dagen etter havnet på topplista på blogg.no, på 124 plass! Utrolig moro at så mange var inne og leste det jeg skrev. Utrolig gøy å ha vært på topplisten også! Er ikke hver dag det skjer for å si det sånn 😆

MIN STØRSTE FLAUSE

 • 27.09.2017 - 20:26

Nå skal jeg fortelle dere om en av mine største flauser som jeg har opplevd noen gang! Dette skjedde for mange år siden, men jeg ler fortsatt når jeg tenker på det. Dette var en gang jeg bodde på hybel der jeg jobbet, og når jeg var ferdig skulle jeg sykle hjem fra jobb. Det var regn, og jeg hadde på meg hette med jakke på. Jeg så veldig lite, siden det regnet så mye.. jeg holdt fast hetten med ene armen, det så sikkert utrolig dumt ut, haha. Så skulle jeg sykle på gangfeltet, og plutselig.. BANG.. jeg syklet rett inni en bil som sto stille på gangfeltet.. jeg falt nesten av sykkelen, men det gikk bra med meg heldigvis! Uheldigvis satt det en mann i den bilen, og han satt og lo av meg! Hadde bare lyst til synke ned i jorden der jeg sto.. Det var litt vondt å treffe bilen, så resten av veien gikk jeg. Jeg var veldig rask med å forsvinne derfra, for å si det sånn! Hvilke folk er det som parkerer bilen midt i gangfeltet da?! Haha.. Når jeg tenker på det i dag så får jeg latterkrampe av hele greia, jeg ble jo helt sjokkert når jeg syklet rett inni den bilen.. 
Hva er din største flause?

STORYTIME - JEG STJAL FRA BUTIKKEN

 • 21.09.2017 - 13:11

Når jeg var mindre, var jeg på besøk hos ei venninne av meg. Husker ikke hvor gammel jeg var, men det er ihvertfall mange år siden! Vi bestemte oss for å gå til butikken og stjele godteri, hvor teit var vel ikke det? Så vi gikk inn, og sto og så på godterihyllene, og når det ikke var folk der så stappet vi det godteriet vi ville ha nedi lommene våres. Vi tok med en hel haug, og når vi gikk ut igjen var det heller ingen i butikken som fattet mistanke. Så da satte vi oss ned, tømte lommene våres, og spiste opp alt godteriet vi stjal. Dette skjedde bare en gang, og det var nok bare en teit ide som en av oss ville teste ut den gangen. Vi ble ikke tatt heller, noe som var litt rart, for de har jo kameraer og slikt på butikkene? Ung og dum, er det ikke det de sier, haha. Tenk om vi hadde blitt tatt, da hadde vi nok fått mye kjeft. Dette var heldigvis bare et engangstilfelle, og jeg har aldri stjålet noe mer etter det.Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Hegevalldal

DETTE ER JEG DÅRLIG TIL

 • 19.09.2017 - 13:11

Lage mat
Jeg er sykt dårlig til å lage mat.. kan å steke og koke ting, men that's it. Eneste retten jeg kan å lage skikkelig er pasta med tunfisk, så det er jo ikke noe å skryte av, haha. Er kjæresten min som er kokken her i huset, og han lager masse god mat til meg. Så der er jeg heldig! Jeg må virkelig ta meg et matlagingskurs en gang.

Matte
Jeg hater matte, det var mitt verste fag på skolen. Jeg fikk ikke til noe som helst, og måtte ha mye hjelp. Selv om jeg fikk hjelp forsto jeg heller ikke alt. Er ikke flink til hoderegning heller. I 10 klasse kom jeg opp i matte muntlig eksamen, og da begynte jeg å gråte. Jeg fikk en 2-er, haha.Unngå fristelser
Når jeg først får godtesug, er det umulig for meg å unngå å spise det jeg har lyst på. Og hvis jeg for eksempel går en tur ut, ender det ofte opp med at jeg kjøper meg en milkshake eller varm sjokolade. Jeg elsker alt som er søtt! 

Ansvar
Jeg er ikke flink til å ta ansvar for ting. Jeg holder meg alltid i bakgrunnen, og det er det jeg liker! Kan godt hjelpe til og slikt, men å ha ansvar for ting det er bare ikke min greie.


Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Hegevalldal

7 FAKTA OM MEG

 • 13.09.2017 - 11:11

Jeg drikker ikke energidrikker
Har lest om mange som har blitt syke av å drikke det, og i tillegg ble jeg dårlig av det en gang selv om jeg bare drakk en boks Red Bull. Jeg fikk hjertebank, og det var skikkelig ubehagelig. Derfor holder jeg meg langt unna! I tillegg er disse drikkene fulle av sukker..

Jeg får godtesug av trening
Dette er noe som er sykt irriterende med meg selv. Hvis jeg ikke trener, så spiser jeg vanlig mat, og nesten aldri godteri. Men hvis jeg trener en dag, får jeg sånn sykt godtesug på kvelden! Dette skjer nesten hver gang jeg trener. Og da er det så vanskelig å holde seg unna søtsakene som ligger inni skapet.. 

Får tvangstanker om å vaske
Dette kan skje plutselig, at jeg føler jeg må vaske fordi jeg syntes det er skittent. Og da vasker jeg til jeg sliter meg ut, haha! Det blir omtrent som en liten treningsøkt. Kan ikke si at foreldrene mine klager over det akkurat!

Hodepine av mensen
De fleste har vel kanskje vondt i magen når de har mensen? Jeg får ikke vondt i magen, men jeg får hodepine. Så da går det en del paracet! I tillegg kan jeg også få smerter i beina og bli en del ekstra sliten. Er avhengig av lypsyl

Jeg har alltid en lypsyl i lomma, og er helt avhengig! Har jeg ikke lypsyl tilgjengelig blir jeg så tørr på leppene, og slik har jeg alltid hatt det. Å være tørr på leppene er noe av det verste jeg vet, så passer alltid på å ha det med meg!

Har spilt klarinett
Når jeg gikk på barneskolen så spilte jeg klarinett, og syntes det var ganske gøy! Men så kom det andre ting i veien, og jeg sluttet. Hadde jeg hatt en klarinett akkurat nå, så husker jeg faktisk en låt som jeg kan spille utenat, og det er barnesangen Fader Jakob. Haha!

Aldri vært full
Jeg har faktisk aldri vært full i løpet av mitt 22 år gamle liv, og det er jeg stolt av! Det er også noe jeg aldri kommer til å bli. Greit å ta seg et par drinker og slikt, men å bli så full at du ikke husker noenting og ligger fyllesyk hele dagen etterpå? Det er bare ikke verdt det.

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Hegevalldal

HAN FIKK HJERTEINFARKT

 • 06.09.2017 - 12:51

I går var en veldig kjip dag for meg. Jeg kan ikke fortelle så mye, annet enn at kjæresten min fikk et hjerteinfarkt. Jeg kommer ikke til å skrive mer om hvorfor og hvilke andre ting som skjedde, for det er andre mennesker innblandet også. Han har faktisk hatt et hjerteinfarkt tidligere i sitt liv, derfor syntes jeg det var så ekkelt når det skjedde igjen. Så i dag skal vi rett på apoteket og kjøpe nikotinplaster, for han må virkelig slutte å røyke siden han har hatt hjerteinfarkt nå hele to ganger. Det var stress som var årsaken til at han fikk det, men slutter han å røyke minsker det også risikoen betraktelig mye for å få det igjen. Alt jeg kan si, er at han er helt fin igjen nå, men det skremmer meg fortsatt at det også kunne ha gått veldig galt. Han skal ihvertfall på sykehuset i dag på kontroll, og kanskje han må begynne på medisiner også. Man vet virkelig ikke hva morgendagen bringer, og det har jeg virkelig erfart nå.
I dag skal vi begge to bare være sammen. Jeg håper at dere får en fin dag videre, og husk å ta vare på hverandre ❤️

I HØST SKAL JEG...

 • 05.09.2017 - 12:39

Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke er så glad i høsten. Det blir kaldere og mørkere på kveldene, til min store fortvilelse. Jeg har alltid elsket sommeren, og kunne ønske det var sommer hele året. Sol og varme, det er meg! Men det er mye koselig man kan finne på også, selv om høsten kommer! I dette innlegget har jeg skrevet noen punkter over hva jeg skal gjøre nå i høst 😃

Flytte
Nå i slutten av september skal vi flytte, noe jeg gleder meg utrolig masse til! Foreldrene mine har kjøpt seg leilighet, og vi kommer til å bo mye mer sentralt enn vi gjorde før. Så det blir mye vasking og rydding denne måneden her, men det blir helt klart verdt det når vi flytter inn! Skal innrømme at det er jeg som har overtalt foreldrene mine til å flytte, haha. Men tror vi kommer til å få det mye bedre der!

Drikke masse kakao

Når det blir kaldere ute, er det godt å kose seg inne med en stor kopp kakao. Med marshmallows på toppen blir det enda bedre, mmm. Det blir nok en av de tingene jeg kommer til å drikke mest av nå i høst! Være mer sosial

Jeg vil være enda mer sosial enn før, og finne på ting. Gå ut og spise, gå på kino, ut på byen, trene mer. Det blir sikkert mye enklere nå når vi skal flytte også tenker jeg. Jeg slipper å bli kjørt på trening, bussen eller solariumet. Så da blir det enklere å gjøre ting akkurat når man har lyst!

Shoppe varmere klær
Jeg har veldig mange fine klær i skapet mitt, men det er mest sommerklær. Så en ting jeg skal gjøre nå i høst, er å kjøpe varmere klær. Det trengs virkelig. Og er det noe jeg hater, så er det å fryse!


Hva skal du i høst?

7 RARE TING JEG TRODDE NÅR JEG VAR LITEN

 • 31.08.2017 - 12:10

👼   Når jeg ikke ville gå på do, sa foreldrene mine til meg at hvis jeg ikke gjorde det, skulle det komme en mann hjem til oss og hente meg. Selvfølgelig trodde jeg på det, og jeg var så redd at jeg ikke kunne annet enn å gå på do når de sa ifra!

👼   Jeg hadde mareritt om Hufsa når jeg var liten, og før jeg skulle sove hørte jeg disse skumle lydene som kom fra mummitrollet filmene når hun dukket opp. Jeg ble så redd, og jeg var helt overbevist om at hun var inne på rommet mitt. Så det var mange netter jeg måtte sove i senga med foreldrene mine.

👼   At jeg fikk alt jeg ville på butikken om jeg bare hylte så høyt jeg kunne!
👼   At det var kult å putte masse perler oppi nesen. Herregud så de slet med å få de ut igjen..

 👼   At jeg og venninnen min kom til å bli så fine etter at jeg hadde klippet det lange håret til oss begge to. Vi fikk mye kjeft etterpå!

👼   At tuneller var farlige å kjøre i. Jeg var så redd for å kjøre i tuneller, og hatet det..

👼   At pappa var den sterkeste i verden!

HAR DU NOEN GANG...

 • 27.08.2017 - 15:10

Skulket skolen?
Ja, det har jeg. Sikkert mange som har gjort det en eller annen gang i løpet av livet!

Møtt en kjendis?
Ja, det har jeg. Har møtt Alexander Rybak, jeg fikk en klem av han og signert t-skjorte! Det var for mange år siden når jeg var veldig stor fan av han, da hadde han konsert i nærheten av her jeg bor. Var skikkelig stas husket jeg.

Jukset på en prøve?
Det har jeg gjort kun en gang. Det var på en prøve der alle andre hadde tenkt å jukse også. Ikke at det var noen god grunn til å gjøre det samme! Grunnen til at jeg gjorde det var nok fordi ingen kom til å bli oppdaget, og jeg ville ikke være den som fikk dårligst resultat på prøven.

Vært våken i 24 timer?
Det tror jeg ikke.. Kan ikke huske at jeg har gjort det noen gang ihvertfall!Fått en farlig allergisk reaksjon?
Nei. Har ikke noe slags allergi, verken for pollen eller mat, så der er jeg veldig heldig. 

Kalt kjæresten for feil navn?
Det har skjedd en gang, men da var han heldigvis ikke til stede, haha. 

Brukket et ben?
Nei. Og det er jeg glad for! Det gjør sikkert sykt vondt.

Melket en ku?
Ja, det har jeg faktisk prøvd en gang. Men jeg fikk det ikke til! Det ser utrolig enkelt ut når andre gjør det, men er faktisk veldig vanskelig.

GJØR DET SOM GJØR DEG LYKKELIG

 • 24.08.2017 - 13:10

Life is too short to do the things you don't love doing

Et veldig fint sitat, som det er mye sant i. Hvor ofte har jeg ikke følt at jeg må gjøre ting, som jeg egentlig ikke har lyst til? Gjør mer av det du liker, og som du føler deg vel med. Liker du ikke å trene? Så ikke gjør det. Vil du heller være hjemme alene en lørdagskveld enn å gå ut på byen? Gjør det. Vi skal ikke føle et press om å gjøre som alle andre, for vi har bare et liv - og det er ditt. Gjør det du elsker. Du blir så mye lykkeligere, jeg snakker av erfaring! Det er bare du som har kontroll over ditt eget liv - lev det til det fulle og nyt det. For vi lever bare en gang! Det er så viktig å huske på.
Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Hegevalldal

10 SPØRSMÅL OG SVAR

 • 15.08.2017 - 13:04

Hvor høy er du?
Jeg er 171 cm, og trives med det. Har alltid vært veldig fornøyd med høyden min! 

Hva har du alltid i vesken?

Parfyme, tyggis, deodorant, lommebok, håndkrem, hårbørste, drikkeflaske, og smertestillende.

Hvilke nettsider/apper besøker du daglig?
Jeg besøker mest facebook, instagram og snapchat.

Hva er du mest takknemlig for?
Jeg er veldig takknemlig for at jeg bor i Norge og har alt det jeg trenger! Jeg er takknemlig for at jeg har mat, vann og tak over hodet. Det er ikke noe man skal ta for gitt! I tillegg er jeg veldig takknemlig for at jeg har verdens beste familie og kjæreste!

Si fem positive ting om deg selv.
Ryddig, snill, effektiv, omsorgsfull og morsom.Vil du ha barn?
Nei, det vil jeg ikke. Ihvertfall ikke før om mange år! Kan ikke se for meg at jeg noen gang får lyst på barn, men tiden får vise hva som skjer. Derimot har jeg veldig lyst på katt, noe vi skal få til høsten! Det er noe jeg gleder meg masse til.

Hva bruker du mest penger på?
Det må bli mat og klær jeg bruker mest penger på.

Hvor mange søsken har du?
Jeg har to storebrødre på 28 og 35 år. Er veldig stor aldersforskjell mellom meg og den eldste broren min, hele 13 år! 

 Siste filmen du så?
Den siste filmen jeg så var The Resident på Netflix. En utrolig spennende film!

Hvilken dessert er din favoritt?
Oreokake! Syntes det er så godt, vil ha det hvert år til bursdagen min. Jeg er også veldig glad i sjokoladeis!

5 TING JEG HATER

 • 29.07.2017 - 13:10

👎  Røyklukt
Jeg hater røyklukt! Passer veldig dårlig siden både foreldrene mine og kjæresten min røyker. Hvis vi sitter ute sammen og de skal røyke, så må enten jeg eller de flytte på seg. Målet mitt er å få de alle til å slutte.. haha. Men de må nok ville det selv om det skal gå ann. Det er nesten like skadelig å lukte røyk, som å røyke selv.

👎  Mobbing
Jeg skjønner meg ikke på folk som mobber andre. Kan de ikke bare la de være i fred? Det er lov å være annerledes, ingen skal burde være redd for å være seg selv. Verden hadde blitt et så mye bedre sted hvis alle hadde vært snille med hverandre. Jeg har blitt mobbet selv, så jeg vet hvor fælt det er. 

👎  Stress
Er noe av det verste jeg vet. Nå er ikke jeg en person som stresser så veldig mye til vanlig, men det kan skje om jeg for eksempel er på jobb og det kommer altfor masse kunder. Da kan jeg kjenne det! Jeg bruker alltid å stå opp en time før jeg må ut av huset, fordi jeg liker å ha god tid på morgenen.👎  Å være alene
Jeg liker virkelig ikke å være alene. Jeg liker best å være med kjæresten min eller foreldrene mine, for da har jeg alltid noen rundt meg å snakke med. Hvis jeg skulle vært alene hadde jeg kjedet meg utrolig mye.. Liker best å ha folk rundt meg!

👎  Dyremishandling
Jeg skjønner ikke hvordan enkelte mennesker kan være så forferdelige mot dyrene sine. Det er helt grusomt å se. Og jeg skjønner ikke folk som dumper dyrene sine for å reise på ferie? Slike mennesker skulle ikke hatt dyr.. Heller få noen til å passe på dyret ditt mens du er på ferie, det er vel ikke så vanskelig?

LIKHETER OG ULIKHETER MELLOM KJÆRESTEN OG MEG

 • 23.07.2017 - 13:19

Likheter

- Begge to liker å vaske og ha det rent, så da er det nesten aldri rotete eller skittent hos oss! Noe som er veldig positivt, for det er veldig fint å ha det pent og ryddig nesten hele tiden. 

- Ingen av oss liker fotball. Noe jeg er veldig fornøyd med! Glad jeg ikke har en fotballinteressert kjæreste som skal se på kamper hele tiden. Fotball er noe av det kjedeligste som finnes, syntes vi..

- Begge to har Iphone6. Og vi er veldig fornøyde med det! Begge to liker Iphone bedre enn de andre modellene som finnes på markedet. 

- Begge to elsker å sove! Selv om han sover en del lengre enn meg da. Han kan sove på dagen, og få til å sove igjen like godt på natten! Han er heldig der, for det kan ikke jeg. Men jeg er den som greier meg uten så altfor mye søvn da. Men det er sikkert fordi han jobber en del mer enn meg, så da trenger han å sove mer!Ulikheter

- Han røyker, og det gjør ikke jeg. Dette er noe jeg prøver å få han til å slutte med, og han har lyst til å slutte også. Han skal snart begynne med sånn nikotinplaster, så da får vi se hvordan det går. Jeg hater røyk, så om han slutter blir jeg veldig glad. 

- Jeg elsker å lese, mens han ikke er noe flink til det. Må ofte hjelpe han med å lese ting på norsk fordi han ikke forstår alt. Han er flinkere til å snakke norsk enn å lese norsk, for å si det sånn! Er ikke så rart heller, siden han er fra et annet land.

- Han er kjempeflink til å lage mat, mens jeg ikke er noe flink til det. Så da sier det vel seg selv hvem som er kokken i huset!


Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Hegevalldal

MINE HEMMELIGHETER

 • 21.07.2017 - 13:47


JEG HAR KUN HATT 1 JOBB I LØPET AV LIVET

Ja, jeg har faktisk bare jobbet på det apoteket der jeg jobber nå! Trives ganske godt der, og kunne ikke hatt hyggeligere kollegaer. Vi har et veldig godt arbeidsmiljø der alle liker alle. Det er sikkert mange som prøver seg i forskjellige jobber før man bestemmer seg, men med meg så tok jeg bare utdanningen, så fikk jeg en jobb på det apoteket ganske fort. Sikkert fordi jeg kjente sjefen litt fra før av!

JEG ER REDD FOR DØDEN
Døden er noe som skremmer meg veldig, og syntes det er skummelt å tenke på at jeg kan dø plutselig eller at noen av mine nærmeste kan dø. Syntes det er så fælt når jeg ser på nyhetene at folk dør, for det kunne jo like så godt vært meg eller deg? 

JEG HAR ALDRI PRØVD EN TAMPONG
Dette er kanskje et litt rart punkt, haha. Jeg er jente, og har aldri prøvd en tampong før. Jeg har alltid brukt bind, og trives godt med det. Jeg har ikke lyst til å prøve en tampong engang, så da bare dropper jeg det. Håper det er flere enn meg? Haha.
JEG HAR NESTEN ALDRI VÆRT SINGEL

Jeg har ikke vært singel siden jeg var 16 år gammel. Har alltid hatt kjæreste i løpet av ungdomstiden, så kan si jeg er en kjærestejente! Jeg trives veldig godt med å ha kjæreste, å være singel er ikke noe jeg syntes passer for meg. Nå er jeg jo sammen med verdens beste gutt som jeg vil dele resten av livet mitt med, så jeg er heldig der!

JEG ER HEKTA PÅ WISH
Jeg bruker å bestille ting nesten hele tiden fra en app som heter Wish - for de har så mye billig og fint der! Er nesten vant til å få pakke i posten hele tiden nå, haha. Det er et fint høydepunkt i løpet av dagen det! Man må ha litt spenning i hverdagen også, hehe.


Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Hegevalldal

8 FUN FACTS OM MEG

 • 11.07.2017 - 15:01

✏️  Jeg var en skikkelig shitkid når jeg var liten. Når jeg gikk i barnehagen rømte jeg mange ganger sammen med andre gutter, vi gikk ned til huset mitt og klatret i trærne der. Vi gikk også ned på butikken der moren min jobbet, så kom de som jobbet i barnehagen syklende ned. Haha.. Når jeg ikke fikk viljen min så skrek jeg og var skikkelig sta. Jeg ville også ha alle lekene for meg selv.

✏️  Jeg elsker ristet brød med ost på, og spiser det til frokost nesten hver eneste dag. Jeg bruker å bytte mellom hvitost og brunost. Ristet brød er så mye bedre enn vanlig brød, noe jeg spiser sjelden.

✏️  Jeg drikker ikke kaffe. Syntes det smaker helt forferdelig, og ser ikke for meg at jeg noen gang kommer til å begynne å drikke det heller. Når jeg skal ha noe varmt og godt å drikke velger jeg heller varm sjokolade eller kakao.

✏️  Jeg har 1 ml juvederm i leppene. Grunnen til at jeg tok det, er fordi jeg syntes overleppen min var altfor tynn. Nå derimot, er jeg veldig fornøyd med leppene mine! Syntes helt klart at det var verdt pengene, og resultatet syntes jeg ble kjempefint.✏️  Noen ganger får jeg plutselig for meg at jeg skal vaske hele huset, for alt er så skittent. Jeg vasker veldig mye mer nå enn jeg gjorde før, men det er jo en positiv egenskap, for da blir det jo rent og ryddig hjemme! Kanskje det er en tvangstanke jeg har?

✏️  Jeg liker ikke å lage mat. Ikke er jeg så flink til det heller. Liker best å spise den! Heldigvis har jeg en kjæreste som jobber på restaurant og er veldig flink til å lage mat, så han lager mye god middag til meg. Grunnen til at jeg ikke er flink til å lage mat, har nok mye med at jeg har negative erfaringer med å være på kjøkkenet fra ungdomsskolen.

✏️  Jeg er veldig flink til å spare penger. Grunnen til det er nok fordi jeg bor veldig mye hjemme også, så da bruker jeg ikke så mye! Har spart opp en del penger på sparekontoen min nå, som blir godt å ha i nærmeste fremtid.  

Noe vi har til felles?

DESPERAT ETTER LESERE?

 • 08.07.2017 - 21:41

I dag fikk jeg meg en god latter - for første gang har jeg fått en negativ kommentar på bloggen. Skjønte at det kom til å skje en gang også, men jeg bare ler av hele greia. For det er veldig mange som ikke har bedre ting å finne på. Dette var kommentaren jeg fikk:

Bare lurer på hvorfor du kommenterer overalt? Er du desperat etter å få lesere? Jeg spør ikke for å være frekk, men av nysgjerrighet. Personlig synes jeg det er hyggelig med de som kommenterer, men når det så å si er det samme hver gang så begynner jeg å lure. Skal man kommentere bør man ta seg tid og sette seg inn i hva innlegget handler om :)

For det første, så har jeg ganske mange lesere fra før. Så desperat etter å få lesere? Nei, det tror jeg ikke. Er takknemlig og fornøyd med alle de som leser bloggen min fra før av. For det andre: hvorfor bryr du deg så mye om hva jeg gjør på blogg.no? Er det ikke lov å kommentere på andre sine blogger lengre heller nå? Jeg kommenterer heller aldri et innlegg uten å lese det først, så jeg skjønner ikke hva som er problemet. Hvis du ikke har noe positivt å si, så hold det heller for deg selv. Hvorfor så interessert i hva jeg gjør, har du ikke bedre ting å finne på? Har jeg lyst til å kommentere på en blogg, så gjør jeg det.

DET BESTE MED Å JOBBE PÅ APOTEK

 • 02.07.2017 - 15:34

Hei, og god søndag 😃

I dag er jeg hjemme igjen etter et par fine dager i Ålesund. Og tenk det - nå er det bare 1 uke igjen til ferie! Kjenner at jeg gleder meg nå. Jeg tok med meg et par gratisprodukter fra apoteket der jeg jobber, det var Scholl fotkrem og en dusjkrem med duft av vanilje. Jeg prøvde fotkremen og den var bare helt fantastisk! Den smeltet inn i huden, så denne kommer jeg til å bruke hver dag framover. Anbefales! Det beste med å jobbe på apotek er at du får så mange gratisprodukter du kan prøve selv, i tillegg til 30% på alt du kjøper. I morgen har jeg fri fra jobb, så da skal jeg klippe håret mitt med ei jeg kjenner som gjør det gratis. Greit å få klippet håret uten å betale masse penger for det! Er virkelig på tide at jeg får klippet av tuppene på håret mitt, for det begynner å se litt slitt ut nå syntes jeg. Etter det blir det nok trening, siden det er en stund siden. Skal få prøve å få trent en del denne måneden, for nå i juli får jeg trene gratis på treningssenteret på grunn av at jeg vervet inn mamma i fjor. Så det er jo ganske greit! 

Håper at dere får en fin søndag videre 💕

MIN STØRSTE KJÆRLIGHET

 • 06.06.2017 - 13:00My heart stops
When you look at me
Just one touch
Now baby I believe
This is real


1 år og 6 måneder sammen med deg, har vært den beste tiden i mitt liv. Du er en så fantastisk person på alle måter, du bryr deg alltid om at jeg skal ha det best mulig. Har aldri møtt en så snill og omsorgsfull person som deg, du tenker alltid på alle andre før deg selv. Vi har det så fint når vi er sammen, og når du ikke er med meg så savner jeg deg og gleder meg til du kommer hjem igjen. Jeg gleder meg til mange flere år sammen med deg, og alt det fine vi skal oppleve sammen. Ord kan ikke beskrive hvor mye du betyr for meg.


Jeg elsker deg ❤️

HVA VILLE JEG GJORT HVIS...

 • 13.05.2017 - 13:00

Jeg ble gravid?
Vet ikke hva jeg hadde gjort om jeg hadde funnet ut at jeg ble gravid, vanskelig å si før man kommer i den situasjonen selv. Hadde ihvertfall blitt veldig lei meg om jeg hadde blitt det! Mest sannsynlig hadde jeg tatt abort, for jeg har ikke lyst på barn nå.

Jeg hadde vunnet i Lotto?
Da hadde jeg kjøpt et stort og fint hus til meg og kjæresten, sagt opp jobben og satset fullt på bloggen! Hadde reist jorda rundt og levd livet i luksus rett og slett! Håper virkelig at jeg vinner i lotto en gang, hehe. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg hadde tryna offentlig?
Hadde blitt sykt flau, og fortet meg bort derfra så fort som mulig..

Jeg ikke hadde penger på kortet i butikken?
Da hadde jeg bare ført over mer penger fra sparekontoen min til kortet, no problem! Men jeg bruker alltid å passe på at jeg har penger på kortet før jeg skal kjøpe noe da. Hvis ikke hadde jeg nok blitt litt flau, hehe.
 

8 FUN FACTS

 • 10.05.2017 - 12:53

✔️ Jeg var utrolig dårlig i matte på skolen. Det var vanskelig på ungdomsskolen, og enda vanskeligere ble det på videregående. Skjønte ingenting rett og slett. I dag jobber jeg på apotek, og har veldig lite bruk for det. Men hvis det ikke sto i kassen hvor mye penger kunden skal ha tilbake, så kunne jeg nok ikke jobbet der, haha.

✔️ Jeg hadde mareritt for Hufsa når jeg var liten. Dere aner ikke hvor redd jeg var. Når jeg satt på gulvet og så på mummitrollet løp jeg rett til sofaen når hun dukket opp, og når jeg skulle sove om natten hørte jeg disse lydene, så jeg måtte inn og sove hos mamma og pappa fordi jeg var så redd. Alle barns mareritt..

✔️ Jeg har Macbook Pro, og det er den beste pc'en jeg har hatt noen gang. Nå har jeg hatt den i 3 år, og ikke hatt noen problemer med den. Har veldig lyst å lære meg å lage videoer på IMovie, men syntes det ser så vanskelig ut. Håper at jeg får det til en dag! 

✔️ Jeg elsker å shoppe på en side som heter Wish. Der har de så mye fint, i tillegg til at det er sykt billig. Og hvis du får noe i posten som du ikke er fornøyd med, så bare skriver du til dem og klager, så får du pengene tilbake! ✔️ Min største drøm er å leve av bloggen, bli modell og reise jorden rundt. Er så mange steder i verden jeg har lyst til å se! Nå i sommer blir det nok ferietur til et annet land sammen med kjæresten min, det gleder jeg meg masse til. 

✔️ Jeg er nærsynt, og bruker linser. Bruker -3.00 på venstre og -3,50 på høyre. Føler meg helt blind uten. Har veldig lyst til å ta øyeoperasjon, slik at jeg kan se alt tydelig hele tiden. Men er veldig redd for at det skal oppstå komplikasjoner.

✔️ Jeg har vært på konsert med Alexander Rybak, og fått klem av han! Husker at jeg var skikkelig stor fan av han når jeg var mindre, hehe. I tillegg fikk jeg signert t-skjorte av han også, så det var stas husker jeg. 

✔️   Jeg tar aldri telefonen når det er et nummer som jeg ikke kjenner til, for da er det som oftest alltid selgere som ringer. Bruker alltid å sjekke på 180.no for å være sikker, men alltid når jeg har sjekket så har det vært det! Hater spesielt selgere som ringer når du ligger og sover.. og som ikke gir seg etter å ha ringt en gang!

JEG HAR ALDRI

 • 16.04.2017 - 13:00

- Jeg har aldri bakt en kake selv. Haha, det er flaut å si det, men.. Jeg kan virkelig ikke å bake. Jeg bør gå på et matlagingskurs eller noe sånt. Men en dag skal jeg prøve, har bestemt meg for det! Med litt hjelp kanskje, hehe.

- Jeg er jente ja.. men jeg har faktisk aldri prøvd en tampong før! Det frister bare ikke å putte noe oppi.. der. Trives best med bind, og det har jeg alltid gjort, så kommer ikke til å forandre på det. Haha, dette var kanskje litt for privat, men..

- Jeg har aldri hoppet i fallskjerm, og det kommer jeg heller aldri til å gjøre. Selv om noen hadde gitt meg 100 millioner kroner, hadde jeg ikke gjort det. Det er å leke med døden! 

- Jeg har aldri tatt en tatovering. Og det har jeg ikke lyst på heller. Har hatt piercing i navlen, men den tok jeg ut, for den ble bare i veien syntes jeg. Tatovering kan se fint ut på andre, men det er ikke noe jeg vil ha selv.- Jeg har aldri hatt lyst på barn, og tror ikke jeg kommer til å få lyst på det heller. Kanskje litt tidlig å si, men jeg tviler.. Men katt derimot! Åh, dere aner ikke hvor mye jeg ønsker meg en katt. Gleder meg sånn til vi skal få oss en i sommer.

- Jeg har aldri hatt hull i tennene, så har vært heldig der. Jeg slet en del med tannstein før, men etter at jeg begynte med elektrisk tannbørste, har jeg ingen problemer med tennene mine lengre. 

- Jeg har aldri smakt sushi før. Det er kanskje på tide at jeg gjør det! Er det godt?

- Jeg har aldri jobbet andre steder enn på apoteket der jeg jobber nå. Kanskje like greit, siden det er det jeg har utdannet meg som. Men det frister litt å prøve å jobbe andre steder også!


Har du noe av det samme?

PÅ FEST ER JEG...

 • 06.04.2017 - 13:00

På internett er jeg...  Hele tiden! Haha, er nesten litt sykt hvor avhengig jeg er. Sjekker facebook og instagram mange ganger daglig, og på blogg.no er jeg pålogget døgnet rundt. Unntatt hvis jeg gjør noe annet den dagen eller er på jobb da. 

På kino er jeg...
Nesten aldri! Er veldig sjelden på kino, der er jeg bare om det er en film jeg har veldig lyst til å se. Må nok få ta meg en tur på kino med kjæresten snart ja! Vi har vært sammen i over 1 år og vi har ikke vært på kino sammen enda. Så det er kanskje på tide.

På snapchat er jeg...
Den som alltid legger ut matbilder! Og da mener jeg all the time. Folk elsker sikkert å se all maten jeg spiser i løpet av en hel dag. Hahaha. Jeg tar aldri bilder av meg selv, for syntes bildene ser stygge ut på snapchat, og skjønner ikke hvordan folk får til å se så smashing ut der? 

På fest er jeg...
Den som sitter i bakgrunnen og koser meg med en drink. Å danse får du meg ikke til å gjøre ihvertfall! Det er utenfor min komfortsone.. Jeg greier det bare ikke, haha. Har det godt i mitt lille hjørne jeg! På kjøkkenet er jeg... Jeg er vel brukbar, men ikke så flink å lage mat nei! Har aldri hatt interessen for å matlaging, og det har nok noe å gjøre med min fortid. Jeg elsker å spise mat, men å lage den? Neitakk.. 

På treningsstudio er jeg...
Den som liker å trene for seg selv, med øreproppene i. Jeg hører musikk, trener på apparatene, og gjør meg ferdig med det jeg skal. Kan godt slå av en prat også med de som trener der! Men for det meste er jeg alene på treningssenteret, siden jeg trener såpass tidlig på dagen. 

På tivoli er jeg...
Den som elsker å ta karuseller! Du kan nesten få meg opp i hva som helst, det er så gøy. Tror det kun var en jeg ikke turte å ta en gang, men den så helt jævlig ut. Hadde sikkert fått dødsangst om jeg hadde satt meg i den, så det er jeg glad for at jeg ikke gjorde. Så er ikke helt pysete av meg nei! 

Å VÆRE PERFEKT

 • 18.03.2017 - 13:00

Jeg satt og så på bloggerne på tirsdagen. Da fortalte Anniken at hun hadde fått en kommentar fra noen som hadde slettet henne på snapchat, fordi hun så mye styggere ut på snapchat enn i virkeligheten.. Jeg skjønner ikke mennesker som skal slenge slike kommentarer. Jeg tenker bare at de er sikkert sjalu, det er derfor de kommer med sånt dritt. Eller så har de det veldig vondt med seg selv. Bryr du deg virkelig bare om utseendet til en person? Det er ikke det som er viktig. I tillegg sa hun noe som sikkert mange kjenner seg igjen i. At mange jenter prøver å være så perfekte som mulig, de må være penest og best i alt. Det er ikke rart unge sliter i dag, så mye press vi har på oss. Jeg skal innrømme at jeg også har det litt slik, å føle at jeg må være perfekt og se perfekt ut.''Men hvem er penest da?'' Det vil alltid være noen som er penere eller smartere enn deg. Så hvorfor strebe etter det perfekte, når du er bra nok som du er. Du er pen nok, smart nok. Vi har det så utrolig godt her i Norge. Hvorfor kaste bort tid på å føle deg mislykket og stygg? Hvorfor ikke nyte livet her og nå? Vi jenter må bli flinkere å dra hverandre opp, og å si fine ting til hverandre, så blir denne verden et mye bedre sted. Slutt å henge deg opp i bagateller, og nyt de små øyeblikkene i hverdagen. Det finnes viktigere ting.

MIN DRØMMEREISE

 • 24.02.2017 - 12:00

Innlegg i samarbeid med Rabble


Denne uken er det sikkert mange av dere som har vinterferie, men selv har jeg ikke ferie. Jeg jobber på apotek, så noen ganger jobber jeg lite, andre ganger litt mer. Det varierer veldig. Så det vil si at jeg har en del fri! Denne uken jobber jeg litt ekstra, siden det er noen som har vinterferie der jeg jobber. Det er bra at jeg får litt mer jobb noen ganger, selv om jeg stortrives med å ha fri også. Jeg trives best med å jobbe 3-4 dager i uken. Ellers så har jeg en drøm om å reise på ferie til Hawaii en gang! Jeg syntes det er så fint der, å dra dit hadde vært en drøm som hadde gått i oppfyllelse! Dit skal jeg garantert reise en gang i løpet av livet sammen med kjæresten min. Det hadde blitt en drømmeferie, og en opplevelse for livet!


Åh, drømmer meg helt bort jeg nå! Bare se på disse nydelige bildene, hvem ville ikke ha reist på ferie på et så fantastisk sted? På Vita får du forresten rabatt på alt du kjøper gjennom Rabble. Er du på vinterferie, eller kanskje du har planlagt å reise på en liten ferie? Hvorfor ikke handle solkrem gjennom Rabble, da får du det mye billigere enn i vanlige butikker.

Når du reiser til varmere land med mye sol og varme er det viktig å beskytte seg med en god solkrem for å unngå å bli solbrent. Eller kanskje du mangler noen produkter du bruker fast som du er helt tom for, som du må ha med deg i bagasjen på tur? For å få gode tilbud og rabatter på Vita gjennom Rabble, trykker du HER. Gjerne fortell meg hva som er din drømmereise i kommentarfeltet under! 

HVORDAN JEG OG KJÆRESTEN BLE SAMMEN

 • 02.02.2017 - 13:00

Jeg tenkte å skrive litt om hvordan jeg ble sammen med kjæresten min, siden jeg ikke har snakket om det på bloggen før! Kjæresten min jobber på en restaurant, og når vi ble sammen fortalte han meg at han hadde likt meg i 4 år!  Åj.. Det var lenge det. Han sa at han hadde sett meg der han jobbet mange ganger, men da var jeg der med ekskjæresten min. Og han hadde også sett meg på bussen mange ganger, men han turte ikke å snakke til meg. En gang jeg skulle spise med foreldrene mine og noen venner av de, kom jeg dit litt før dem. Og da spurte han om telefonnummeret mitt.

Det fikk han, og etter det så pratet vi mye i telefonen og begynte å møte hverandre. Så det førte til at vi ble kjærester til slutt!  For dere som lurer hadde jeg en ekskjæreste som jeg var sammen med i nesten 4 år. Han hadde ikke oppholdstillatelse i Norge, han kunne ikke jobbe, og i tillegg reiste han så mye, så det orket jeg ikke mer til slutt. Det var vanskelig å takle et avstandsforhold med han, så da tenkte jeg at det var det beste at vi slo opp. Og like etterpå møtte jeg kjæresten min som jeg har nå. Har du kjæreste, og hvordan møtte dere hverandre?

MINE UVANER

 • 01.02.2017 - 13:00

- Jeg elsker å sove lenge om morgenen. Nå i det siste har jeg satt meg et mål om å stå opp klokka 11 hver dag når jeg har fri, og det syntes jeg er nok. Før 11 er litt... tidlig. Det gjør jeg bare om jeg må, for eksempel om jeg skal tidlig opp på jobb eller har legetime osv. 

- Jeg hater hår. Og da mener jeg hår på kroppen. Jeg barberer meg hver dag, og hadde aldri i livet reist noe sted uten barberhøvel. Nå føler jeg meg litt som Petter i Kjendis Farmen, haha. 

- Jeg finner aldri ut hvor jeg har lagt mobilen min. Noen ganger legger jeg den på badet, soverommet, i en stol, i sofaen eller andre steder. Så spør jeg alltid mamma om hun har sett mobilen min. Haha. Tror jeg må finne meg et fast sted å legge fra meg mobilen heretter.
- Jeg må dusje hver dag. Hvis ikke føler jeg meg skitten. Men det er vel kanskje normalt?


- Jeg blir stresset hvis jeg har planlagt noe en dag, og så må jeg plutselig endre de planene. Når jeg har bestemt meg for en ting jeg vil gjøre, og alt ikke går etter planen, blir jeg litt småsur. Men det går fort over da!

- Når jeg møter nye folk er jeg ganske tilbaketrukken og stille, men når det er noen jeg kjenner og føler meg komfortabel med kan jeg prate i vei! Litt kjipt da, siden jeg egentlig er glad i å møte nye folk, men så tør jeg ikke å snakke. 
 

Har du noen uvaner?

DETTE GJØR MEG GLAD

 • 31.01.2017 - 13:00

FAMILIEN MIN
Kan ikke beskrive hvor glad jeg er i familien min, de er helt fantastiske. Mamma og pappa er så snille og gode. Pappa lager middag til meg og mamma omtrent hver eneste dag, og det setter jeg utrolig stor pris på. Så er jeg så heldig å ha to herlige storebrødre, i tillegg til tre fantastiske tantebarn! De er virkelig de søteste barna jeg vet om. 

KJÆRESTEN MIN
Hva skulle jeg gjort uten kjæresten min? Han er virkelig en helt fantastisk, snill og omsorgsfull mann, og tenker alltid på andre før seg selv. Vi har det utrolig fint sammen! Han er den jeg er helt sikker på at jeg vil dele resten av livet mitt med, jeg kunne ikke forestilt meg et liv uten han. Vi har vært sammen i 1 år, og jeg håper på mange flere fine år sammen!

TRENING
Trening er noe som får meg til å føle meg utrolig bra, ihvertfall når økten er ferdig! Jeg blir gladere og får enda mer energi og motivasjon. I tillegg er det bra for kroppen å få bevege på seg. Jeg går aldri på treningssenteret uten ørepropper, for jeg får ekstra mye motivasjon av musikk, og det får meg til å yte det lille ekstra!
 Å BLOGGE
Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg skulle gjort uten bloggen. Det er et sted jeg kan skrive om det jeg selv vil, legge ut bilder og få tilbakemeldinger på det jeg legger ut. Det er en hobby jeg elsker å drive med når jeg har fri og ikke er på jobb. Jeg føler på en måte at det blir som en jobb for meg, siden jeg bruker såpass mye tid på den. Er veldig glad for at jeg har funnet noe jeg elsker å drive med! 

PLEIE MEG SELV
Jeg elsker å pleie meg selv med ansiktsmasker, tannbleking, neglelakk, hårkurer osv. Man føler seg så mye finere etterpå, i tillegg er det avslappende og får deg til å stresse ned. Det er godt å ha litt tid bare for seg selv iblant, og bare skjemme seg bort!


- HVA GJØR DEG GLAD?

10 FAKTA OM MEG

 • 15.09.2016 - 12:45

JEG GREIER IKKE Å SVELGE TABLETTER
Når jeg skal ta smertestillende, må jeg alltid ha det i brusetabletter. Når jeg tar antibiotika, må jeg ha noe som går ann å tygge eller knuses, eller som du kan røre ut i vann og drikke. Var en gang jeg fikk resept på Azitromax, og da måtte jeg svelge de hele, så jeg satt og smeltet tabletten i munnen i 10-15 minutter slik at den ble mindre og mindre.. hahaha.

JEG ELSKET Å STRIKKE NÅR JEG VAR LITEN
Satt på SFO mens de andre lekte, mens jeg ville bare sitte å strikke, haha. Var veldig enkelt å lære meg det, og jeg syntes det var veldig gøy. Mens nå syntes jeg det ser utrolig kjedelig ut, og kunne aldri tenkt meg å strikke noe selv. Har ikke tålmodighet til det. Mens mamma derimot, hun elsker å strikke.

HATER Å JOGGE UTE
Men på tredemølle er det helt greit! Ikke at jeg bruker tredemøllen så ofte lengre, jeg er mest glad i å varme opp på elipsemaskin. Men å jogge ute, det er fælt syns jeg. Kunne aldri tenkt meg å ta en joggetur ute. Det er jo såå kjedelig.HAR PIERCING I NAVLEN
Og jeg elsker den! Syntes det ser så fint ut med piercing i navlen. Har den i en mørk blå turkisfarge, som er en veldig fin farge jeg var veldig fornøyd med. Jeg tok min piercing på Tattoos i Ålesund, den kostet rundt 500-600 kroner.

JEG BRUKER LINSER
Jeg er nærsynt, og har -3.00 på venstre øye, og -3,25 på høyre øye. Uten linser føler jeg meg helt blind, noe som sikkert ikke er så rart! Jeg brukte briller før og hatet det, heldigvis så fikk jeg skiftet til linser ikke så lenge etterpå. 

ER TANTE TIL TRE
Jeg er tante til tre, ei jente på 10, en gutt på 7, og ei jente til på 4 år. Og det syntes jeg er veldig koselig! Men jeg kunne aldri tenkt meg at jeg skal få barn selv. Haha, greier liksom ikke å se for meg det. Men tiden får vise! Det blir ihvertfall ikke før om mange år.

JEG DRIKKER IKKE KAFFE
Jeg hater kaffe. Jeg elsker lukten av kaffe, men smaken? Nei.. Tror nok aldri jeg kommer til å like kaffe, haha. Da foretrekker jeg heller varm sjokolade, det er jo så mye bedre!JEG GÅR PÅ TRIOBE
Det er et vitamintilskudd jeg tar fordi jeg har mangel av B12 og folsyre. Var en gang jeg glemte å ta de i et par dager, og da fikk jeg sprekker i munnvikene. Ikke bra! Jeg tar en tablett hver dag, som jeg må tygge siden jeg ikke kan svelge de hele.

KJÆRESTEN MIN HAR 7 SØSKEN
Han har 5 brødre og 2 søstre. De bor i landet han kommer fra. Så de er en ganske stor familie! Hadde vært gøy å få møtt de en gang, i tillegg til foreldrene hans. Kanskje vi tar oss en tur neste år!

JEG HAR NIKKELALLERGI
Noe som betyr at jeg ikke kan ha hull i ørene. Og det er så kjipt, for jeg har så lyst på! Jeg tåler heller ikke ekte smykker. Når jeg tok det, så hovnet det opp, og det var helt grusomt å fjerne øredobbene. Så det tror jeg ikke jeg skal prøve meg på igjen.

7 UVANER JEG HAR

 • 26.08.2016 - 21:12

- Jeg må alltid gå med håret løst når jeg skal på ut eller på jobb. Eneste gangen jeg går i hestehale er når jeg skal på trening. Syntes jeg ser så rar ut i hestehale, haha. Har alltid gått med løst hår jeg.

- Jeg kan sette på rettetangen, så går jeg og gjør noe annet og glemmer helt av den! Farlig uvane..

- Føler meg ofte skitten på hendene når jeg er på jobb, så jeg går og vasker de ganske ofte. Ihvertfall hvis jeg har telt penger i kassen!

- Er alt for glad i søte drikker, som pepsi max, juice og sånt. Skal prøve å drikke mindre av det! Vann og melk er bedre.- Når jeg har trent en dag, så får jeg så sykt godtesug på kvelden. Aner ikke hvorfor. Men det er skikkelig irriterende! Og vanskelig å motstå fristelser når de først kommer.

- Ser altfor ofte på klokken når jeg er på jobb. Jeg vil hjem! hahaha. Det skjer helst hvis det er lite å gjøre, for hvis jeg har ting å gjøre så går jo tiden fortere.

- Spiser altfor ofte på Big Bite. Og bestiller nesten alltid det samme, som er karbonade med ost, salat, agurk, paprika og hvitløksdressing. Trenger nesten aldri å si hva jeg skal ha, for de skjønner det med en gang jeg kommer!

Hva er dine uvaner?

10 FUN FACTS

 • 05.08.2016 - 20:08


- Jeg snakker i søvne. Det er mest mumling det går i, men noen ganger kan jeg si noen setninger også. Er kjæresten min som har sagt dette til meg, før det var jeg ikke klar over det engang.

- Jeg står alltid opp 45 minutter før jeg må ut døren om morgenen. Elsker å ha god tid til å sminke og ordne meg, sjekke blogg.no og ordne meg en god frokost.

- Noen dager kan jeg plutselig få helt vaskedilla. Da syntes jeg at alt ser skittent ut, og begynner å vaske i hele huset. Det kan skje helt ut av det blå. Det er jo positivt, for da blir det jo fint og ryddig!

- Jeg går alltid i korte, svarte ankelsokker, selv om det er vinter. Jeg takler ikke lange sokker, syntes de er så ekle å gå i. 

- Jeg kan få beinet på venstre siden av ryggen til å stikke ut. Det ser ganske ekkelt ut! Men syntes det er gøy å vise det til andre, haha.- Jeg er venstrehendt.

- Er helt avhengig av lypsyl. Hvis jeg har glemt den igjen hjemme, er det helt krise. Hater å ha tørre lepper. Da må jeg rett i butikken og kjøpe meg en ny.

- Jeg elsker katter, og smelter når jeg ser videoer av dem på facebook. Før hadde vi to katter, men det var før vi flyttet. Her kan vi ikke ha katt, for det blir litt vanskelig å slippe den inn og ut siden vi bor i 2.etasje. Men når jeg flytter ut med kjæresten kommer vi garantert til å skaffe oss en!

- Matte var mitt verste fag på skolen. Hatet det over alt på jord. Slet utrolig masse med matte, er så glad jeg er ferdig med det. 

- Jeg elsker å se på Investigation Discovery på tv'en. Jeg og mamma ser ofte på det! Det er krim og drap som har skjedd i virkeligheten, så er det ekte mennesker som prater om det som har skjedd.


Kjente du deg igjen i noe av dette?


 

JEG HADDE ANGST

 • 19.07.2016 - 08:37

Nå skal dere få fasiten på innlegget ''6 fakta, kun 3 er sanne''. Det var faktisk ingen av dere som greide å gjette helt riktig, men det var mange som var veldig nære! Det var et innlegg jeg syntes var morsomt å lage, håper dere likte det også! Her har dere fasiten:


Når jeg gikk 1 året på videregående slet jeg så mye med angst at jeg strøk i alle fag og måtte gå hele året om igjen.

Første året på videregående var et av de vanskeligeste og tøffeste årene for meg. Jeg begynte på en helt ny skole, der jeg ikke kjente noen. Jeg begynte å slite med angst, jeg kunne få panikkanfall helt ut av det blå mens jeg satt i klasserommet, jeg var konstant redd. Masse fravær hadde jeg også. Grunnen til at jeg hadde så mye angst vet jeg faktisk ikke. Jeg begynte å snakke med helsesøster og en psykolog som kom til meg på skolen, og begynte med noe som het kognitiv atferdsterapi. Dette skjedde etter nyttår, så det førte til at jeg strøk i alle fagene og måtte gå om igjen hele året. Noe jeg faktisk er glad for skjedde i dag, for jeg ombestemte meg det neste året og ville søke på VG2 Helseservice istedet for VG2 Barne og ungdomsarbeider. For dere som lurer gikk jeg VG1 Helse og sosialfag. Året etter hadde jeg ikke angst i det hele tatt, det bare forsvant plutselig. Og det er jeg veldig glad for i dag.Jeg har mørkt hår, men er egentlig naturlig blond.
Ja, jeg har egentlig blondt hår! Men jeg farger håret mitt mørkt, for det er den fargen jeg syntes jeg kler best. Det har mange andre sagt til meg også. Er litt kjedelig når jeg får ettervekst, så da må jeg farge håret mitt litt oftere enn vanlig. Men jeg trives med mørkt hår, så det går helt fint! Bruker å farge håret mitt hjemme, for hvis jeg skal gå til frisøren hver gang jeg har ettervekst, blir det veldig dyrt. 

Når jeg gikk på barneskolen var jeg veldig tjukk, og ble mobbet for det.
Jeg var veldig tjukk og kraftig på barneskolen. Jeg hatet å ha gym, for alle guttene i klassen mobbet meg for det. Jeg ble faktisk mobbet en del år når jeg gikk på barneskolen, og det var ganske kjipt. Så begynte jeg på håndball i 7 klasse, og da ble jeg tynn som en strek. Så da kunne de ikke mobbe meg for det lenger! Men da fant de bare andre ting å mobbe meg for istedet. 

6 FAKTA, KUN 3 ER SANNE!

 • 15.07.2016 - 11:34

Nå tenkte jeg at jeg skulle gjøre noe jeg ikke har gjort før - nemlig å lage et innlegg der jeg skal fortelle 6 fakta om meg selv, der bare 3 av de er riktig! Så skal dere lesere prøve å gjette hvilke av de som stemmer. Det blir gøy å se hvor mange av dere som gjetter rett!


1. Når jeg var 10 år forstuet jeg hånden da jeg falt av en hest.
2. Når jeg gikk 1 året på videregående slet jeg så mye med angst at jeg strøk i alle fag og måtte gå hele året om igjen.
3. Jeg har mørkt hår, men er egentlig naturlig blond.
4. Min største drøm er å bli sykepleier.
5. Når jeg gikk på barneskolen var jeg veldig tjukk, og ble mobbet for det.
6. Jeg fikk min første mobil da jeg var 8 år.
 

10 HVERDAGSGLEDER

 • 02.07.2016 - 09:37

LESE
Det er så koselig å sette seg ned og lese en god bok, enten ute i solen eller inne på en regnværsdag. Jeg er ikke en person som leser så mye, men akkurat nå holder jeg på med romanen ''Calendar Girl - Forført'', som jeg syntes er utrolig bra! Kommer sikkert til å lese flere bøker framover. 

TRENING
Hva er vel mer deilig enn å ta seg en tur på trening? Da får man en god følelse etterpå, er ingenting som slår den følelsen når du virkelig har slitt ut kroppen. Eller du kan gå deg en tur i 30 minutter hver dag, litt bevegelse er bedre enn ingenting!

CAFE

Å gå på kafe med kjæresten, eller ei venninne er utrolig koselig. Å bare sitte å prate om alt mulig, og bestille seg noe godt å spise eller drikke, og se på alle menneskene som går forbi.

FÅ POST
Noe av det beste jeg vet, er når jeg får noe fint jeg har bestilt i posten, da blir jeg i skikkelig lykkerus!

FRI FRA SKOLE/JOBB
Hva er vel ikke bedre enn å ha fri fra skole eller jobb? Du kan sove så lenge du vil, og du kan gjøre akkurat det du selv vil i en hel dag!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

MUSIKK
Hva er vel bedre enn å sitte og høre på favorittmusikken sin? Jeg tar buss ganske ofte til jobb, da er det godt å bare slappe av og leve seg inn i musikken. Hvis jeg er lei av å høre musikk leser jeg en bok i stedet. 

BLOMSTER
Jeg blir glad av å pynte opp huset med fine blomster, enten på rommet eller i stuen. Da blir det så mye koseligere!

LESE BLOGGER
Jeg er veldig glad i å lese og kommentere på andre sine blogger. Er gøy å lese om andre sin hverdag, i tillegg finner jeg mye inspirasjon til min egen blogg!

REN LEILIGHET
Ingenting slår den følelsen når du har ryddet og vasket hele leiligheten!

REISE
Å reise er noe man ikke kan få nok av! Oppleve nye steder, og se ting du ikke har sett før.

8 TING JEG HATER

 • 29.06.2016 - 10:40

Å FILE NEGLENE.

Det verste jeg vet, er å file neglene. Det er så ekkelt! Den ekle lyden, og at noe skraper i neglene dine. Æsj. Prøver å unngå det så mye som mulig, men må man, så må man.

VINTEREN
Finnes det noe mer deprimerende? Kulde og snø er noe av det verste jeg vet. I tillegg blir det mørkere og man blir mer trøtt. Da vil jeg bare sitte inne så mye som mulig.

STRESS 
Å ikke ha god nok tid på morgenen til det du vil. Eller at det er mye kunder på jobben og du sitter fast med et eller annet.. så blir det lang kø. Ikke gøy.

MOBBING
Har aldri skjønt meg på de som mobber folk. Har de ikke noe bedre å gjøre enn å rakke ned på andre? De må ha et tragisk liv..REKLAME
Når du ser på favorittprogrammet ditt på tv'en og så skal de plutselig ha 10 minutters reklamepause..

EDDERKOPPER
De ekleste skapningene på jord.. trenger jeg å si mer?

Å VÆRE SYK
Jeg er veldig sjelden syk, men når man først er det.. ligger i senga, orker ikke å gjøre noen ting, sår hals, hoste.. Ganske kjedelig.

HEIS
Syntes det er så ekkelt å ta heis, tenk om du blir sittende fast og ikke kommer deg ut? Skumlere er det om du tar den alene..


Har vi noe til felles?

PÅ BYEN ER JEG...

 • 19.06.2016 - 22:40

På shopping er jeg..
Hun som liker å gå i sin egen verden og se på klær. Trives best alene når jeg skal på shopping, for da kan jeg kan se i de butikkene jeg selv vil. Og så liker jeg å ha god tid, så jeg kan prøve ut klærne i prøverommet, hvis jeg skal stresse blir det bare tull.

På byen er jeg..
Den som kjøper 5-6 pink passion på en gang, hehe. Så liker jeg å prate med folk å ha det gøy, men hvis noen prøver å ta meg med på dansegulvet føler jeg meg ikke helt komfortabel, haha.

På skolen er jeg..
Nå går jeg ikke på skolen lengre! Men når jeg gikk på skolen, var jeg egentlig ganske rolig, og gjorde det jeg skulle. Var ikke noe bråk med meg, for å si det sånn. Var ganske flink i fag og slikt, men likte ikke å snakke høyt foran klassen. Nå er jeg i jobb, og det syntes jeg er mye bedre! Ikke noe stress med prøver og eksamen og sånt.

Hjemme alene er jeg..
Den som finner seg noe godt å drikke og spise, så setter jeg på litt musikk eller Netflix. Er ikke så ofte jeg er hjemme alene, men hvis jeg er det, så nyter jeg det så lenge det varer. 

På jobb er jeg..
Den som gjør sitt beste. Har jobbet på apotek i et år nå, og vil si at jeg har lært masse og fått mye kunnskap om forskjellig. Blir jo selvfølgelig aldri utlært, men det er fint å lære nye ting hver dag! Jeg gjør i hvert fall mitt beste når jeg er på jobb, er ikke mer man kan gjøre enn det.På facebook er jeg..
Ofte! Og et par ganger om dagen, unntaket er vel hvis jeg er på jobb. Da blir det bare i pausen jeg sjekker. Eller hvis jeg er opptatt med andre ting, og det skjer vel en gang iblant, hehe. 

På Mc donalds er jeg..
Den som ofte bestiller to cheeseburger med medium chips. Og som liker å sitte der bare på grunn av at de har gratis Wi-Fi. Haha. Unntaket er når jeg er ute og spiser med kjæresten, da bestiller jeg noe mer (fancy?) , som for eksempel double quarter pounder, så deler vi den. Jeg er den eneste som spiser chips, så da får jeg den for meg selv, hehe.

På flyet er jeg..
Fly har jeg tatt bare to ganger, men så langt er jeg nok den som liker å sitte ved vinduet og nyte utsikten, det er utrolig fint.

I diskusjoner er jeg..
Er ikke så glad i å diskutere egentlig, holder meg mest i bakgrunnen og hører på det de andre snakker om. Er ikke glad i konflikter, så holder meg langt unna sånt.

Akkurat nå er jeg..
I senga og blogger. Har sett litt på Orange is the new black på Netflix, så skal jeg og mamma snart hente kjæresten min på jobb. 

20 SPØRSMÅL OG SVAR

 • 28.02.2016 - 14:16

1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir? Hmm.. Er ikke ofte jeg skriver ting på papir, men det siste jeg skrev ned må være navn og adresse osv fordi jeg meldte meg inn på Holokleros treningsssenter.

2. Hva har du alltid i vesken? Der har jeg lommebok, håndkrem, parfyme og lypsyl.

3. Hva bestiller du på kafé? Hvis jeg bare skal ha noe å drikke liker jeg å drikke en varm sjokolade, hvis jeg er litt småsulten bestiller jeg et rundstykke med ost og skinke og kanskje en juice.

4. Hvilke nettsider besøker du daglig? Besøker for det meste facebook og blogg.no.

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg? Bruker ikke å ringe noen hvis jeg er sint eller lei meg, da sitter jeg heller for meg selv, og hvis jeg vil snakke med noen så skriver jeg heller en melding.

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din? Akkurat nå er den en blanding av svart og rosa.

7. Kan du bytte olje på bilen? Nei... hehe.

8. Hva har du hatt av kjæledyr? Har bare hatt katter så lenge jeg kan huske, når jeg var liten hadde jeg en katt som het Zorro. Så var det Cedric, han ble påkjørt.. Da var jeg lei meg. Så fikk vi to katter til, som het Mozart og Mia. De ga vi bort når vi flyttet i ny leilighet, så akkurat nå har jeg ikke kjæledyr. Har lyst på katt, men det får heller bli når jeg flytter for meg selv. 

9. Har du noen piercinger? Ja, en piercing i navlen som jeg er kjempefornøyd med!

10. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med? Den kroppsdelen jeg har størst komplekser for er nok leggene og puppene mine. Syntes puppene mine er for små, og leggene er litt for tjukke. Har begynt å trene en del nå, så håper at jeg ser litt forandringer om en stund!

11. Hva gjør deg lei deg? 
Det er mye.. Mobbing, dyreplageri, alt det fæle som skjer i verden vi ser på nyhetene.. 

12. Hva gjør deg glad? 
Være med familien, vennene mine og kjæresten, musikk, shopping, gå ut å spise, trening.

13. Hva er drømmejobben din? 
Jeg jobber som apotektekniker nå, men om jeg vil gjøre det resten av livet er jeg ikke sikker på. Drømmejobben ville nok vært å jobbe som modell og blogger resten av livet. 

14. Abonnerer du på et ukeblad? 
Nei, det gjør jeg ikke. Men bruker å kjøpe Iform på butikken iblant. 

15. Hva var det siste du kjøpte? 
Det siste jeg kjøpte var to bananer, to rislunsj yoghurter med jordbær, vaniljeyoghurt og en appelsinjuice.

16. Hvor lang tid bruker du om morgenen?
Når jeg skal på jobb bruker jeg kanskje 20 minutter. 

17. Banner du ofte? 
Nei, ikke så ofte. Bare når jeg er skikkelig sint, haha. Eller hvis jeg bare tuller om ting, så bare banner jeg på tull uten at jeg mener noe med det.

18. Når legger du deg om kvelden? 
Det varierer egentlig. Alt fra om når jeg skal på jobb neste dag, eller om jeg har fri. Men som oftest etter klokka 12 om kvelden.

19. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til? 
Det må nok være å reise. Har veldig lyst til å reise på en ferietur til et annet land, siden jeg bare har vært i Norge og Sverige. Det kommer jeg definitivt til å ta meg tid til å gjøre i år. Gjerne tips meg om steder dere har vært som dere anbefaler meg å reise til!

20. Når var du i kirken sist? 
Det er så lenge siden at jeg ikke husker sist jeg var der... haha. Er ikke så glad i å være i kirken.

10 SPØRSMÅL OG SVAR

 • 10.10.2015 - 01:54

1. Hvor høy er du?
Jeg er 171cm høy. Er ganske fornøyd med høyden min!

2. Hvilken dessert er din favoritt?
Hmm, vanskelig. Men må nok bli jordbær med vaniljesaus, eller oreokake.

3. Når våknet du i dag?
I dag våknet jeg av vekkerklokka som ringte 07:30. Da måtte jeg stå opp og gjøre meg klar til jobb.

4. Hvilken høytid er din favoritt?
Helt klart jul! Er så koselig med gaver, familiemiddag, masse å se på tv..Elsker alt med jula!

5. Ting du bruker mye penger på?

I det siste har jeg faktisk vært veldig flink å spare penger! Men hvis jeg må si noe,
så må det nok bli mat og klær jeg bruker mest penger på.
6. Vil du ha barn?
Ehh. Ikke enda ihvertfall! Kjæresten vet jeg har veldig lyst på, men jeg er ikke helt klar enda. Men kanskje om 10 år?

7. Hva er du dårlig til?
Å lage mat! Har aldri vært flink til å lage mat. Har heldigvis en kjæreste som er ganske flink, så får lært litt med han!
Hvis jeg hadde bodd alene hadde det nok blitt mye grandis og ferdigmat, haha.

8. Hva veier du?
Jeg veier 55 kiio, og er fornøyd med det!

9. Røyker du?
Nei, og det kommer jeg aldri til å gjøre! Har prøvd litt før, men syntes det var skikkelig ekkelt. Sløsing med penger er det..

10. Hvem er din favorittblogger?
Har mange favorittbloggere! Men hvis jeg må velge noen, må det bli krisssy (kristine ullebø) ,
martheborge og stavangermamma.

FØLG BLOGGEN MIN PÅ FACEBOOK

 • 12.09.2015 - 23:45

Hei, og god lørdagskveld! Hva har dere gjort denne lørdagen? Idag har jeg bare vært ute i sola, endelig får vi finevær, så det må nytes. Koselig å sitte ute i sola med gode naboer og snakke om alt og ingenting. Ble vekt i halv 8 tiden i dag av han jeg var barnevakt for, så sto han opp så sov jeg videre til klokka halv 10 når mobilen min ringte, hehe. Så da sto jeg bare opp. Fikk 500 kroner for å være barnevakt en kveld. Har spist masse is i dag, to skåler og en sandwich fra butikken. Men er jo lov å spise is når det er fint vær. Forresten, så kan dere gjerne følge meg på facebook, der legger jeg ut hver gang det kommer ut et nytt innlegg så dere holder dere oppdatert.

Siden finner du HER.


10 TING DU IKKE VISSTE OM MEG

 • 04.09.2015 - 17:56

- Jeg er naturlig blond, men har alltid farget håret mørkt. Alle sier jeg kler mørkt hår best, og det syntes jeg selv også. Og har ikke tenkt å bli blond igjen med det samme, hehe. 

-  Jeg elsker å se på serier. The walking dead, Pretty little liars og Prison Break er tre av mine favorittserier.

- Når jeg gikk på barneskolen, hadde jeg skikkelig god fantasi, og skrev lange historier som alle elsket å lese. Var sikkert fordi jeg leste så masse bøker? I dag er ihvertfall ingen fantasi til stede, så kanskje jeg skal begynne å lese igjen.

- Jeg er venstrehendt, men ellers bruker jeg høyrehånda til det meste unntatt når jeg skriver.

- Har alltid drømt om å bli modell - og håper jeg får oppfylt drømmen min en dag! Er 171 cm høy.- Jeg er egentlig en ganske så stille person. Er ikke den som stikker seg ut blant mengden, og er ikke den som snakker mest. Men hvis det er med folk jeg kjenner, kan jeg snakke mye!

- Når jeg begynte på videregående slet jeg så mye med angst at jeg måtte ta 1.året helse og sosial om igjen. Det er heldigvis over nå, og har aldri hatt angst siden den gang.

- Har en kjæreste på 22 år som er fra Afghanistan. Vi har det veldig bra sammen, og har vært sammen i nesten 4 år.

- Før så elsket jeg å trene, men nå.. HATER jeg det. Syntes ikke det er noe moro i det hele tatt. Men jeg prøver å gjøre det en gang iblant, for å holde vekta. 

- Kjøper nesten alltid mat eller klær når det er på tilbud. Liker å spare penger! Jeg bor hjemme, så jeg får jo gratis mat hjemme. Men billig kan også være bra!

Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 22 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker, og jobber for Apotek1. Jeg blogger mest om min hverdag, skjønnhet, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.com

Kontakt meg

hege.valldal@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no