GODT NYTTÅR

  • 31.12.2015 kl. 14:57

I dag er det årets siste dag. Ønsker alle sammen et godt nyttår! Blir godt å spise julemat igjen i kveld, sitter i stua nå og det lukter nydelig. I går fikk jeg pakke i posten fra Nelly, hadde bestilt meg en rød kjole som jeg likte så godt. Bra den kom før nyttårsaften, så jeg kan bruke den i kveld! Blir ikke lenge til finstasen og sminken skal på. Skal spise mat sammen med foreldrene mine og broren min, og så skal vi ut og se på raketter når klokken nærmer seg 12. Etter det så får vi se hva som skjer, kanskje jeg skal ut en tur. 

Har dere laget noen nyttårsforsett for neste år? Mine nyttårsforsett for 2016 er:

* Spise sunnere, og kutte ned på godteri og brus
* Trene mer
* Oppleve nye ting (helst reise mye)
* Ta lappen

OUTFIT 28.12.15

  • 28.12.2015 kl. 22:15

Hei, har dere hatt en fin dag? I dag har jeg vært på jobb fra 10-5, så ringte kjæresten min som jeg snakket med en stund. Kjøpte meg hårfarge også før jeg skulle ta buss hjem. Har begynt å få lysere ettervekst, så på tide å farge den igjen. Her er bilder av dagens antrek forresten! Eller, jeg gikk ikke med det på jobb da, var jo veldig kaldt ute i dag! Tok det på meg når jeg kom ut av dusjen, for å pynte meg litt. I morgen blir det opp tidlig på jobb igjen, og da er det bare onsdag igjen så har jeg fri. 

Hva syntes du om antrekket?


 

GOD JUL

  • 27.12.2015 kl. 15:36

God jul alle sammen! Håper dere har hatt en fin julaften med familie, god mat og fine gaver!

Har hatt mange dager nå der jeg har vært oppe lenge, sovet lenge om morgenen, og spist mye mat. Tror det blir vanskelig å komme seg opp på jobb i morgen! Skal heldigvis bare jobbe mandag, tirsdag og onsdag, så blir det langhelg igjen. Var ute en tur på fredagen, det var koselig. Har bestilt meg en rød kjole på nelly, så håper den kommer i posten før nyttårsaften. Gleder meg til å få prøve den! Den var ihvertfall veldig fin, så håper den passer. Kanskje jeg har lagt på meg etter all julematen, hehe. Til jul så fikk jeg mye fint! Fikk hårføner og øyenskyggesett med venninna mi, noe jeg trengte! Med mamma fikk jeg Vichy Idealia serum og øyekrem, og dusjolje fra Eucerin. Så fikk jeg smoothie blender med eldstebroren min, sånn du bare kan blande i flasken og drikke rett av. Så fikk jeg gavekort, 500 kr fra broren min og 250kr fra sjefen. I tillegg til 700kr. Så fikk jeg 4 bokstavflax, vant bare på ett, 30 kr. Kanskje jeg vinner om jeg tar et nytt lodd? Jeg feiret hjemme med mamma, pappa og broren min i år. Koste oss med pinnekjøtt, pølse, potet og kålrotstappe, utrolig godt. 

NEW SHOES

  • 19.12.2015 kl. 21:39

Hei, har dere en god helg? Det har jeg, denne helgen har jeg fri også! Og neste uke skal jeg bare jobbe mandag og onsdag. Kjøpte meg nye sko for noen dager siden, selvfølgelig Nike! Kjøpte de på XXL, og er kjempefornøyd med de. Ikke lenge igjen til jul, 6 dager! I dag har jeg brukt tiden på å tatt teoritester på nettet og skrevet ned litt spørsmål og svar så jeg husker bedre. I tillegg har jeg pakket inn julegaver, så er ferdig med det. Mangler bare en pakke å kjøpe, hehe. De siste dagene har jeg bare jobbet, og pleiet meg selv litt før julen. Tatt ansiktsmaske, tannbleking og litt forskjellig. Vil jo føle meg fin til julaften! Har en svart kjole jeg tror jeg kommer til å bruke på julaften, men en dag jeg var i Ålesund kjørte bussen fordi en butikk med masse fine kjoler i, tror det var en brudekjolebutikk. Har veldig lyst å se i den butikken først, kanskje jeg finner noe annet? Det var kjærlighet ved første blikk når jeg så den butikken, haha. Dumt jeg ikke så den før jeg skulle tilbake. 

Håper dere får en god helg!

Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 22 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker, og jobber for Apotek1. Jeg blogger mest om min hverdag, mote, sminke og ting som ellers faller meg inn. På fritiden er jeg med kjæresten, trener og blogger. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.com


KONTAKT


hege.valldal@hotmail.com

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits