hits

UKEN SOM GIKK // BIG BITE, HARRY POTTER, KALDT VÆR ++

 • 31.10.2017 - 08:53

UKENS HØYDEPUNKT
Det må bli nå på lørdag! Da var jeg på shopping sammen med ei venninne som skulle overnatte hos meg, og jeg fikk kjøpt ferdig fire julegaver. Vi spiste på Big Bite etter vi var ferdige på shopping. På kvelden så vi Harry Potter og dødstalismanene del 1 og 2, mens vi koste oss med potetgull, oreo kjeks, sjokolade og brus. Så det var en koselig dag!

UKENS SANG
KYGO FT JUSTIN JESSO - STARGAZING

UKENS BESTE INNKJØP
Jeg kjøpte meg 2 pocket bøker på en bokbutikk for kun 199 kroner, så det var et godt kjøp. De så veldig spennende ut også, så de gleder jeg meg til å lese. Kanskje blir det bokanmeldelser her på bloggen når jeg har lest de ferdig også!



UKENS NEDTUR
Helt klart været! Har blitt så sykt kaldt ute, og det frister bare å sette seg på første fly til utlandet. Så kommer jeg tilbake neste år en gang, haha! Kommer nok til å holde meg mest mulig inne så godt det lar seg gjøre de neste månedene.

UKENS TANKE
Jeg var og trente nå på søndag, og jeg husker virkelig ikke sist gang jeg var på trening! Vurderer å finne meg et treningssenter her i Ålesund, siden det er her jeg bor mest. Skal gå og se en dag om jeg kan ta meg en prøvetime på et treningssenter i nærheten!

UKENS MEST LESTE INNLEGG

TOPPBLOGGER KOMMENTERTE MITT PROFILBILDE
7 TING SOM ER TYPISK MEG
ALDRI MER LUFT I MAGEN

5 LIFE HACKS

 • 30.10.2017 - 11:04

👌 Oppbevar et ekstra sett med nøkler i nærheten av inngangsdøren, i tilfelle du glemmer igjen nøklene et sted.

👌 Ha alltid et vannglass stående på nattbordet. Det er godt å ha om du blir tørst i løpet av natten!

👌 Legg frem klærne du skal bruke kvelden før, så slipper du å stresse med det morgenen etter.





👌 Telefonen lader seg opp raskere om du setter den på flymodus.

👌 Bruk en hårklype til å feste sammen øreproppene dine, så det slipper å tukle seg sammen.

UKENS SPØRSMÅL #4

 • 29.10.2017 - 19:30

Ville du ha valgt noe annet enn apotek hvis du skulle gått skole igjen?
Det tror jeg ikke. Syntes det passer meg veldig bra å jobbe på apotek nå som jeg har jobbet der i over 2 år. Jeg føler at jeg har lært mye og trives veldig godt i jobben. Og om jeg hadde gått skole igjen så hadde jeg heller ikke hatt noen inntekt. Så jeg tror ikke det blir noe mer skole på meg, nei!

Hvilke skjønnhetsprodukter er dine favoritter til hverdags?
Det må bli Smashbox primeren jeg bruker fra Kicks, som jeg påfører før foundation. Den reduserer også rødhet i huden, noe som passer perfekt for meg som har litt rød hud. Jeg er også veldig glad i Estee Lauder foundationen min, den dekker virkelig alt og ser helt fantastisk ut på huden! Anbefales virkelig. 



Hvordan ser din drømmemann ut?
Jeg har faktisk funnet drømmemannen jeg, og det er kjæresten min! Han har virkelig en helt fantastisk personlighet, han er omsorgsfull, tar kjempegodt vare på meg og bryr seg alltid om at jeg skal ha det bra. Han er også kjempeflink å lage mat, som er et stort pluss for meg som ikke er så flink til det. Så jeg føler meg som en utrolig heldig jente!

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

TOPPBLOGGER KOMMENTERTE MITT PROFILBILDE

 • 28.10.2017 - 13:25

Jeg skiftet profilbilde på facebook her en dag, og da dukket det plutselig opp et varsel om at Jessica (mammasom16.blogg.no) hadde kommentert bildet mitt! Der sto det: Så fin du er! Det var utrolig gøy å få en kommentar fra henne, jeg har aldri fått en kommentar fra en toppblogger før. Jeg følger bloggen hennes her på blogg.no, og syntes hun er en kjempeflink mor til barna sine. Er kjempekoselig å lese bloggen hennes, og barna hennes er bare så skjønne! Litt morsomt, siden hun har mange tusen venner på facebook, så at akkurat jeg skulle få en kommentar var veldig hyggelig da! Tusen takk for kommentaren, Jessica ❤️


7 TING SOM ER TYPISK MEG

 • 27.10.2017 - 13:04

🔆 Sier ''hæ'' selv om jeg hørte hva personen sa. Tenker ikke over det selv engang, det bare kommer automatisk!

🔆 Er alltid 5-10 minutter tidligere ute til ting, siden jeg hater å komme for sent

🔆 Sminker meg alltid før jeg skal noe (unntatt om jeg skal på trening, da går det fint uten)

🔆 Spiser frokosten på bussen om jeg skal på jobb




🔆 Om jeg ser en fin topp jeg har lyst på, bare MÅ jeg kjøpe den

🔆 Legger ting i handlekurven fra Wish, og deretter tenke ikke lenge etterpå at dette trenger jeg ikke likevel

🔆 Jeg greier aldri å bestemme meg for hva vi skal ha til middag når vi er på butikken og handler


Noe vi har til felles?

ALDRI MER LUFT I MAGEN

 • 26.10.2017 - 13:09

Jeg har virkelig prøvd alt mulig mot luft. Tyggetabletter, dråper, forandring av kosthold.. ja, mye forskjellig. Men så fortalte mamma meg om Lectinect Mage, som inneholder biologisk aktive lektiner fra hyllebær, som kan hjelpe mot mageproblemer. De som bruker denne har opplevd å få hjelp mot problemer som hard mage, løs mage, luft i magen og sure oppstøt. Den er også laktose og glutenfri, for de som ikke tåler det. Jeg tar 1 tablett hver morgen av denne, og jeg må bare si at dette er det beste kosttilskuddet jeg har tatt mot magen min noensinne! Jeg har nesten ingen luftplager lengre, og har heller ikke så vondt i magen. Og det beste av alt - jeg er ikke så oppblåst at jeg ser gravid ut lengre.



Dette kosttilskuddet anbefales å brukes sammenhengende i minst 2 måneder. Jeg vet ikke om luftplagene vil stoppe hvis jeg slutter å bruke disse om 2 måneder, men så lenge det virker vil jeg ihvertfall fortsette å bruke disse tablettene her. Disse tablettene anbefaler jeg virkelig om du sliter med luft i magen!

Har du prøvd disse?

VINNEREN AV IPHONE 6 DEKSLENE

 • 25.10.2017 - 11:30

Da har jeg trukket vinneren av konkurransen der du kunne vinne 8 Iphone 6 deksler. Den heldige vinneren ble.... Nina! Gratulerer så mye til deg, og håper du blir fornøyd med dekslene. Dekslene blir sendt til deg i posten så fort som mulig! 

UKEN SOM GIKK // RYGGMASSASJE, BLEKING AV HÅR, MILDERE VÆR ++

 • 24.10.2017 - 11:51

UKENS HØYDEPUNKT
Det må bli nå på fredag! Hadde en fantastisk fridag der jeg var og fikk ryggmassasje, så var jeg på shopping, og senere på kvelden var jeg og blekte håret mitt. Så det var en skikkelig egenpleiedag, i tillegg fikk utrolig god service når jeg var og kjøpte meg to par nye sko. Så det blir nok den beste dagen jeg har hatt denne uken! 

UKENS SANG
Coldplay - Paradise. 
Denne sangen er bare så utrolig fin! Husker første gangen jeg hørte den, da gråt jeg faktisk fordi jeg syntes sangen var så nydelig! Og det er ikke uten grunn heller, for Coldplay lager så mange fine sanger.

UKENS BESTE INNKJØP
Det må bli de to skoene jeg kjøpte meg på fredag. 2 par sko til kun 500kroner, det var et godt kjøp! Prøvde ut det ene paret på jobb lørdagen, og de var sykt gode å gå i! Så nå har jeg et par nye sko til jobb, og et par nye sko til trening.



UKENS NEDTUR
Denne uken har jeg ikke hatt noen nedturer, unntatt at jeg har hatt en del smerter i ryggen. Håper at det blir bedre etterhvert når jeg har fått noen timer med ryggmassasje!

UKENS TANKE
Syntes det har vært ganske fint vær ute i det siste til å være Oktober, mildt og oppholdsvær! Selv om det blir mye kaldere på kvelden. Er veldig godt at det ikke regner hele tiden også. Ja takk til at det blir sånt vær resten av året! 

UKENS MEST LESTE INNLEGG


JEG TESTER UT PROPUD PROTEINPUDDING
TING JEG ALDRI KOMMER TIL Å GJØRE
UKENS SPØRSMÅL #3

5 BEAUTY HACKS

 • 23.10.2017 - 12:25

- Smør vaselin på øyenvippene dine om kvelden når du har tatt av deg sminken for at de skal få ekstra pleie og vokse seg lengre og tykkere.

- Bruker du neglelakk? Da bør du påføre et lag med base coat neglelakk først, for at neglelakken skal sitte lengre.

- For best selfielys bør du ta bilder foran vinduer.



- Bruk kokosolje til sminkefjerner. Kokosoljen er fuktighetsgivende, og etterlater huden din myk.

- Bruk en hårolje i lengdene av håret når det er nyvasket og håndkletørt. Det gir masse næring og glans til håret!

UKENS SPØRSMÅL #3

 • 22.10.2017 - 11:42

Hva gjorde at du valgte å bli apotektekniker?
Når jeg gikk første året Helse og sosialfag, så søkte jeg først på barn og ungdom. Men jeg fikk vite at jeg ikke hadde gode nok karakterer til å komme inn på VG2, og det var på grunn av at jeg slet så mye med angst så derfor hadde jeg en del fravær. Så jeg bestemte meg for å gå om igjen første året, og da bestemte jeg meg senere for å søke helseservice og deretter apotektekniker. Jeg valgte å bli apotektekniker, fordi jeg syntes det hørtes ut som et spennende yrke!

Positive vs negative ting med jobben din / eventuelt bloggen ?
Positive ting med jobben er at jeg har så mange hyggelige kollegaer, og det syntes jeg er veldig viktig når man har en jobb. Jeg jobber også med mange forskjellige produkter som jeg skal selge til kunder, som jeg syntes er veldig spennende å jobbe med og lære om! Negative ting med jobben er vel når det kommer inn frekke mennesker som bare vil lage dårlig stemning, men det er det heldigvis veldig lite av! Det beste med bloggen er at jeg har et sted jeg kan skrive om alt jeg vil selv som jeg kan dele med andre, og så har jeg så mange koselige lesere som legger igjen fine kommentarer! Har faktisk ikke opplevd så mye negativt med bloggen enda.



Kan du ha videoblogg på bloggen din?
Jeg kan vedig lite om det å lage videoer og redigering og slikt. så det blir kanskje litt vanskelig. Men jeg har veldig lyst til å lære meg det! Nå trives jeg veldig godt med å skrive og dele bilder, men kanskje når jeg har ekstra tid til å sette meg inn i det og lære mer om videoblogging, så blir det en video en gang!


Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

FANTASTISK GOD SERVICE

 • 20.10.2017 - 21:07

Hei, og god fredagskveld 😃 I dag har jeg hatt fri, noe som var utrolig deilig. I morgen er siste jobbdag før høstferie, det skal bli godt med ferie nå kjenner jeg! Har virkelig pleiet meg selv i dag, jeg har vært på thaimassasje i en halvtime, så har jeg vært på shopping her i sentrum, og i tillegg fikk jeg time med frisøren til å bleke håret mitt. Jeg blekte hele håret, unntatt tuppene. Så nå er jeg utrolig fornøyd med håret mitt! Var også ute og spiste potetball til middag i dag, noe som var utrolig godt. Tror jeg satte meg ned for å vente, så kom de etter 30 sekunder med maten! Tror det er det raskeste jeg har fått servert mat ute noen gang altså! 



Jeg kjøpte blant annet to par sko til kun 500 kroner tilsammen, som jeg elsket fargene på! Var en utrolig hyggelig mann som jobbet der, han hjalp meg med å finne riktig størrelse, i tillegg knyttet han opp skoene for meg, haha. Han ga meg 100 kroner i avslag fordi sjefen ikke var der, så det var utrolig god service jeg fikk. Han lyste virkelig opp dagen min! Så nå sitter jeg her og er veldig tilfreds med dagen i dag 😍



Hva har dere gjort i dag?

JEG TESTER UT PROPUD PROTEINPUDDING

 • 19.10.2017 - 13:31



Propud sjokolade - Denne her smakte akkurat som sjokoladepudding, bare at det er en mye lettere konsistens på denne. Elsker smaken av sjokolade, så denne kommer jeg til å kjøpe mer av! 6/6

Propud karamell - Jeg liker karamell, men denne her likte jeg virkelig ikke! Syntes det var en sånn ekkel og kunstig karamellsmak på denne. Denne blir nok ikke kjøpt noe mer. 0/6

Propud vanilje - Denne smakte nesten akkurat som vaniljesaus, så denne var utrolig god! Kunne vært enda litt mer smak av vanilje, men ellers var den bra. 5/6



Har du smakt disse?

TING JEG ALDRI KOMMER TIL Å GJØRE

 • 18.10.2017 - 14:10

HOPPE I FALLSKJERM
Det hadde jeg aldri turt, siden jeg har sånn høydeskrekk! I tillegg vet man jo aldri hva som kan skje, det er jo omtrent som å leke med døden.

PRØVE NARKOTIKA

Jeg har aldri prøvd det, og kommer heller aldri til å gjøre det. Vil ikke kaste bort livet på sånt tull!

TA SILIKON
Jeg har veldig små pupper, så det hadde jo sikkert vært fint for meg å ta silikon. Men jeg tør virkelig ikke! Syntes det er så skummelt å skulle operere seg, og så har jeg hørt at man får ekstreme smerter etter operasjonen.



DRIKKE MEG FULL

Skjønner ikke hva som er så gøy med å drikke så mye at du ikke husker hva du har gjort dagen etterpå? Et par drinker er mer enn godt nok for meg.

KLIPPE HÅRET KORT

Er altfor glad i det lange håret mitt, og trives veldig godt med langt hår også. Så å klippe håret kort er noe jeg aldri kommer til å gjøre.

SPISE HUND ELLER KATT

Skjønner ikke hvorfor det er så mange i Kina som spiser det? Syntes bare det hørtes helt sykt ut..

UKEN SOM GIKK

 • 17.10.2017 - 15:09

UKENS HØYDEPUNKT
Det må bli på søndag, som er den offisielle hviledagen for meg. Var utrolig godt å bare være hjemme og slappe av og pleie meg selv, siden jeg jobbet hver dag hele forrige uke! Hadde kun en 4-timers vakt på fredag, så da var jeg på thai massasje i sentrum før jeg dro på jobb. Fikk ryggmassasje i en halvtime, noe som var utrolig vondt, men det gjorde godt også! Jeg har så vondt i venstre skulder som er full av klumper, i tillegg har jeg vondt i korsryggen der jeg har to klumper på hver side.. jeg skjønner bare ikke hvor alle disse klumpene kommer fra, haha! Jeg er ikke så mye anspent nå lengre heller. Så denne uken skal jeg tilbake og få mer massasje, til jeg har fått vekk disse klumpene. 

UKENS SANG
Axwell Λ Ingrosso - Sun Is Shining

UKENS BESTE INNKJØP
Det må bli dette vinrøde coveret som jeg kjøpte til maccen min. Jeg er så fornøyd med det, og syntes pcen min ble så fin nå! Jeg hadde et grått fra før av, men syntes det så mye bedre ut med denne fargen!



UKENS NEDTUR
Været! Er så kjedelig med regn nesten hver eneste dag, men er jo ikke noe å gjøre med det. Da er det godt at man kan kose seg inne! Ellers har jeg ikke hatt noen nedturer denne uken.

UKENS TANKE
Har begynt å tenke litt på hva jeg skal kjøpe i julegave til folk. Skal begynne å spørre de jeg skal kjøpe gave til om hva de ønsker seg til jul! Syntes det er godt å være tidlig ute med julegavene, så man slipper å stresse med det i desember. Så får vi inn mange fine julegaver på apoteket også, så kommer nok til å kjøpe en del gaver der!

UKENS MEST LESTE INNLEGG

5 SKJØNNHETSTIPS
SUNNERE SNACKS
3 FAVORITTER TIL HÅRET

GIVEAWAY - VINN 8 IPHONE DEKSLER

 • 16.10.2017 - 12:00

Nå tenkte jeg å ha en liten giveaway på bloggen igjen, siden det er en stund siden sist. Denne gangen kan du vinne hele 8 deksler til Iphone 6. Jeg har veldig mange deksler som jeg ikke bruker lengre, så da tenkte jeg hvorfor ikke gi de bort til en av dere fine lesere? Dette må du gjøre for å bli med i konkurransen:

1. Lik min facebookside HER.
2. Skriv din epost i kommentarfeltet under.


UKENS SPØRSMÅL #2

 • 15.10.2017 - 14:11

Trodde dere nettopp hadde flyttet? Skal dere flytte igjen?
Det er foreldrene mine som har kjøpt seg leilighet, så vi bor en del hos de. Men så har vi en liten hybel her i Ålesund, så derfor leter vi etter noe litt større og bedre her. Jeg jobber her også, så hvis vi hadde funnet en bra leilighet her i Ålesund, så hadde vi nok nesten bare bodd her! Så jeg er mest i hybelen for å slippe å ta så mye buss frem og tilbake når jeg må på jobb og slikt.

Hvordan vet du hvilke innlegg som er mest lest?
Jeg ser på antall lesere fra dag til dag, så da ser jeg jo omtrent hvilke innlegg som er mest lest. Så jeg går ut ifra den tabellen når jeg skriver opp hvilke som er de mest leste innleggene. Vet faktisk ikke om det er noe sted du kan se hvilke innlegg som er mest lest faktisk. Om det er noen av dere som vet, gjerne si fra!



Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

3 FAVORITTER TIL HÅRET

 • 14.10.2017 - 14:45



BATISTE TØRRSHAMPOO

Denne tørrshampooen er fantastisk å ha til håret om det ser fett ut, eller om du ikke har tid til å vaske håret en dag. Batiste har mange forskjellige varianter av tørrshampoo, men denne her er min favoritt. Den dufter herlig av frukt og kirsebær. Den originale tørrshampooen fra Batiste syntes jeg det er litt for sterk lukt av, så da passer denne meg perfekt! Det er en veldig mild og fin lukt av denne.



JOHN FRIEDA FRIZZ EASE HÅRKUR

Denne hårkuren er veldig god til mitt tørre og slitte hår, og jeg bruker den minst 2 ganger i uken. Den gir masse fuktighet til håret, og håret blir helt silkemykt og glatt etter at du har skylt den av. Den inneholder også proteiner som hjelper til med å gjenoppbygge håret, og demper brusete hår. 



SUNSILK MINERALS 10 IN 1 SPRAY

Denne sprayen har hele 10 fordeler i en spray. Den pleier håret, gir UV beskyttelse, varmebeskyttelse, den demper frizz, er fargebevarende, forebygger slitte tupper, hjelper mot floker, gjør håret lettere å gre, styrker håret og mykgjør håret. Denne bruker jeg alltid før jeg skal rette ut håret mitt, eller når jeg har veldig brusete hår. 
 



Har du noen favoritthårprodukter?

MINE MEST LESTE INNLEGG I 2017

 • 13.10.2017 - 12:55

5 SKJØNNHETSTIPS

 • 12.10.2017 - 14:13

- Vask sminkekostene dine jevnlig. Både på grunn av hygienen, men også for at de skal fungere best mulig. Jeg vasker foundationkosten min minst 1 gang i uken, og hvis jeg ikke gjør det, fungerer den mye dårligere.

- Bruk en primer før du påfører foundation. En primer gjør at foundationen dekker enda bedre, og huden blir jevnet ut.

- Gå uten sminke. Da får huden pustet og reparert seg. Ha gjerne et par faste dager i uken der du går helt uten sminke, for det har huden din godt av.



- Bruk en hårkur 1-2 ganger i uken for å gi ekstra pleie til håret. Nå i vinterhalvåret blir håret ekstra slitt og tørt og trenger enda mer fuktighet, så da er det viktig å kure det jevnlig.

- Rens alltid ansiktet både morgen og kveld. Dette er viktig for å fjerne sminke, smuss og døde hudceller.
 



Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Hegevalldal

SUNNERE SNACKS

 • 11.10.2017 - 13:10

I dette innlegget skal jeg tipse dere om en litt sunnere snacks som dere kan prøve om dere blir litt ekstra godtesyk en kveld, eller bare har lyst på noe godt som ikke er så altfor usunt. Disse Atkins proteinbarene er utrolig gode syntes jeg! De er rike på protein og fiber, som gjør at de metter bra og gir langvarig energi. De har lavt innhold av sukker og karbohydrater. Disse bruker jeg å ha et par ekstra av i vesken, som jeg kan spise til mellommåltid for å få opp blodsukkeret. Og det beste av alt - du kan spise de med god samvittighet!

Har du smakt disse?

5 TING SOM IRRITERER MEG

 • 10.10.2017 - 14:17

SYKLISTER PÅ VEIEN
Dette er noe jeg ikke skjønner meg på i det hele tatt.. Vi lager gangfelt for at folk skal gå og sykle i det. Så hvorfor sykler folk midt i veien da? Det lager bare unødvendig trafikk. 

NÅR JEG FÅR SKRIVESPERRE
Når jeg blir helt tom for ideer til hva jeg skal blogge om.. Trenger jeg å si noe mer? Jeg har en bok som jeg skriver ned ideer i, men det er ikke alltid jeg finner noe særlig nytt der heller.

DÅRLIG VÆR
Regn, snø, vind, kulde.. Dette er ihvertfall noe som irriterer meg utrolig mye! Kan det ikke bare være sol hver dag hele året? Forundrer meg ikke at mange blir deppa og får vinterdepresjon når det er så mye dårlig vær her i Norge.



RASISTER
Folk som ikke respekterer de som kommer fra et annet land på grunn av hudfarge eller religion. De er mennesker de også, og fortjener like mye respekt som det du gjør. Om bare alle hadde godtatt hverandre som de er så hadde verden blitt et mye bedre sted!

FOLK SOM SPRER RYKTER
Mennesker som sprer usanne rykter om andre.. De må ha et veldig kjedelig liv, som må blande seg inn i alt. De kan passe sine egne saker! Om man ikke har noe godt å si, så kan man heller holde det for seg selv.

UKEN SOM GIKK // SHOPPING, DRINKER, NYE SKO, LEILIGHET ++

 • 09.10.2017 - 13:10

UKENS HØYDEPUNKT
Det må bli nå i helgen, når jeg hadde overnattingsbesøk av ei venninne! Hun kom hit til Ålesund, vi syntes det var like greit for da kunne vi gå på shopping sammen. Vi var på shopping i 3 timer, og kjøpte oss masse fint! På kvelden ordnet vi oss og dro ut på byen, der drakk vi et par drinker hver. Jeg ble faktisk litt brisen, haha. Etter vi var ferdige der var vi og spiste rullekebab til nattmat. Det var en kjempekoselig kveld! 

UKENS SANG
One Republic, Seeb - Rich love

UKENS BESTE INNKJØP
Det må bli de svarte skoene jeg kjøpte nå på lørdag! Syntes de var så fine, og de passet perfekt til en kveld ute på byen, siden de er litt høyere hæler på enn de jeg bruker til vanlig. 



UKENS NEDTUR
Det må bli når jeg og kjæresten var og så på leilighet - jeg elsket den, og han likte den ikke i det hele tatt. Så ble en liten diskusjon der! Utrolig kjedelig at når jeg følte jeg hadde funnet den perfekte leiligheten, så følte ikke han det samme. Men vi får bare fortsette å lete videre! Er veldig grei den hybelen vi bor i nå, men skulle godt hatt litt større plass. Vi trenger større kjøkkenplass, og en komfyr med stekeovn, for det har vi ikke der.

UKENS TANKE
Jeg gleder meg sånn til venninna mi fyller 20 år den 16 november, for da kan hun endelig bli med ut på alle utestedene her i Ålesund, siden det er 20-årsgrense de fleste stedene for å komme inn. Så det blir veldig gøy å ha mulighet til å gå ut sammen flere steder enn bare der det er 18 årsgrense!

UKENS MEST LESTE INNLEGG

MIN STØRSTE FLAUSE
HVIS JEG MÅTTE VELGE
FRUSTRERT

INNKJØP 07.10.17

 • 07.10.2017 - 20:55

Hei og god helg! I dag kom venninna mi hit til meg i Ålesund, og så reiste vi til Moa på shopping. Vi var der i nesten tre timer og så rundt i butikker, og jeg kjøpte mye fint! Kjøpte meg et par svarte sko, som jeg skal bruke ute på byen i kveld. Håper at vi kommer inn, for jeg husker ikke om det var 18 eller 20 årsgrense dit vi skal. Og venninna mi fyller 20 om 1 måned, så da håper jeg at det er 18 årsgrense. Vi får gå tidlig, så får vi håpe at de ikke skal se ID, haha. 



Jeg kjøpte også dette bestikk settet til hybelen, som jeg syntes var så fint fordi de var rosa! Vi trengte uansett litt mer av bestikk her vi bor, så det var et smart kjøp. Jeg kjøpte også et par proteinbarer med forskjellige smaker som jeg skal teste ut, håper at de er gode! Litt smartere å spise sånne enn vanlig sjokolade.





Vi var også på Mc Donalds og spiste etter hvert når vi begynte å bli sultne! Begge to bestilte quarter pounder meny, er det jeg alltid bestiller når jeg er der for det er så sykt godt! Var veldig mange folk på shopping i dag, men det er vel kanskje ikke så rart siden det er lørdag. Når vi var ferdige på shopping tok vi bussen tilbake til sentrum, og så kjøpte vi oss hver vår milkshake mens vi gikk en tur. Nå skal vi snart ordne oss, så skal vi snart ut på byen, så det blir nok en koselig kveld! Dere får ha en fin lørdag videre 😃

HVIS JEG MÅTTE VELGE

 • 06.10.2017 - 20:42

Pepsi Max eller Cola?
Pepsi max, helt klart. Holder meg langt unna brus med sukker i, her skal det være sukkerfritt om jeg skal drikke brus i det hele tatt. Jeg drikker ikke så mye brus nå lengre, siden jeg blir så oppblåst av det. 

Sommer eller Vinter?
Sommer! For min del kunne det godt ha vært sommer hele året, jeg hater kulde og snø. Når det snør har jeg bare lyst til å holde meg inne og reise langt vekk fra Norge, haha. Jeg er helt klart et sommermenneske! 

Sjokolade eller Potetgull?
Sjokolade! Jeg spiser så og si aldri potetgull, men sjokolade er jeg veldig glad i. Favorittsjokoladene mine er Freia melkesjokolade og oreosjokolade.



Instagram eller Snapchat?
Måtte jeg velge en av de, hadde jeg valgt Instagram. Er ikke så aktiv på snapchat uansett, men på instagram bruker jeg å oppdatere jevnlig med bilder, og så er det gøy å finne inspirasjon fra andre også! 

Katt eller Hund?
Katt! Jeg elsker katter, og smelter hver gang jeg ser videoer av de på facebook. Håper det ikke blir så lenge til jeg kan få min egen! Syntes hunder også kan være søte, men kunne ikke tenkt meg og hatt det selv. 

Mc Donalds eller Burger King?
Mc Donalds! Syntes de har så mye bedre smak på burgerne sine enn det Burger King har. Så om jeg skal spise junkfood så blir det Mc donalds på meg! 

FRUSTRERT

 • 05.10.2017 - 20:02

Hei og god torsdagskveld! Har dere det fint? I dag hadde jeg tidligvakt på jobb, så nå blir det avslapning resten av kvelden. Jeg fant en fin leilighet her i sentrum som kostet kun 7000 kr i måneden og var inkludert både tv, strøm og internett. Jeg og kjæresten var og så på den i går, og jeg elsket den! Fikk ikke samme respons tilbake akkurat.. Det ble en del krangling for å si det sånn! Han likte ikke at det var kjellerleilighet, og så syntes han den var for liten og for dyr. 3500 kroner på hver i måneden, det er jo ikke dyrt? Er større den leiligheten enn den hybelen vi bor i nå. Så kan si jeg ble veldig frustrert.. men er jo ikke noe å gjøre med det, må jo ha noen å bo der med om jeg skulle tatt den. Så kjedelig at han ikke likte den like godt som meg, skjønner ikke hva han tenker med akkurat. Haha.. Får se om han kan finne noe bedre selv! Var bare så kjipt å la den sjansen gå fra oss.. Ville bare skrive til han som leide ut at vi tar den med en gang! 



Nå er det bare en arbeidsdag igjen og så er det helg! Skal kose meg litt her i byen på lørdag, og så skal jeg hjem igjen, for da får jeg overnattingsbesøk av venninna mi. Vi skal se de to siste Harry Potter filmene sammen, så det blir koselig. Jeg skal jobbe nå i to uker til og så tar jeg høstferie, det skal bli godt!

OVERNATTING OG BURSDAG

 • 02.10.2017 - 22:24

Hei og god mandagskveld!

Har vært lite blogging nå de siste dagene, grunnen til det er at vi har problemer med internettet her i den nye leiligheten. Vi får til å komme på internett på mobilen, og pappa har fått nett på sin data. Men jeg har Mac, og internettet vil ikke koble seg til på den.. så i morgen skal jeg få noen til å se på det, så håper jeg at det ordner seg så fort som mulig! Enn så lenge får jeg blogge fra pappa sin data. Nå i helgen hadde jeg overnattingsbesøk av ei venninne av meg, og vi begynte på Harry potter maraton. Vi har sett de tre første filmene, og en dag denne uka skal vi se flere også. Jeg, foreldrene mine og venninna mi var ute og spiste på restaurant på lørdagen, der bestilte jeg meg nachos, noe som var utrolig godt! Kjæresten min fylte hele 27 år i går, så da fikk han gave med meg. Jeg kjøpte Bulldog ansiktskrem og deodorant til han, og så fikk han gulrotkake når han kom hjem fra jobb. Så jeg har hatt en utrolig koselig helg!

Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 22 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker, og jobber for Apotek1. Jeg blogger mest om min hverdag, skjønnhet, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.com

Kontakt meg

hege.valldal@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no