hits

MÅNEDEN SOM GIKK - SEPTEMBER

 • 30.09.2017 - 14:30

MÅNEDENS OPPTUR
At vi endelig har flyttet inn i ny leilighet! Har vært mye jobb med vasking og rydding denne uken her, men det har helt klart vært verdt det. Jeg var faktisk inne i leiligheten for første gang nå på torsdag når vi flyttet inn, og jeg syntes den er så fin! Kunne ikke vært mer fornøyd, og kan ikke vente med å ordne det slik jeg vil ha det. 

MÅNEDENS PRODUKT
Det må bli ''John Frieda frizz ease'' kremen jeg bruker i håret mitt hver dag. Den er virkelig helt fantastisk når håret ser tørt og frizzy ut, og håret ser mye sunnere ut etter påføring! Denne er jeg helt avhengig av å ha i hus. Fås kjøpt her

MÅNEDENS FILM
USS Indianapolis - Men of courage. En film som er basert på en sann historie, der mannskapet USS Indianapolis strandet i det fillipinske hav i fem dager. Mens de ventet på å bli reddet, måtte de utholde ekstrem tørst, sult, og nådeløse haiangrep. Denne filmen var utrolig bra syntes jeg! MÅNEDENS CRAWINGS
Det må bli proteinpulveret jeg drikker etter hver treningsøkt. Det er virkelig det beste proteinpulveret jeg har prøvd, for det smaker nesten akkurat som vaniljesaus! Det er bare så godt, så dette er noe jeg har drukket en del av denne måneden. Har du lyst å teste det ut, kan det bestilles her.

MÅNEDENS BESTE MINNE
Det må bli lørdag den 25.september, da jeg, ei venninne og to andre var på Romsdalsmartnan i Åndalsnes. Der var det tivoli og masse forskjellig de solgte i gatene! Venninna mi var så heldig å vinne en stor Oreo sjokolade, mens jeg prøvde mange ganger men vant ingenting, buhu.. Fikk heldigvis smake litt jeg også, så da var jeg heldig! Vi tok en del karuseller, gikk rundt og så på ting og koste oss der i mange timer.

MÅNEDENS INNLEGG
Det må bli dette innlegget her: ''Jeg er gravid''. Det førte til at jeg dagen etter havnet på topplista på blogg.no, på 124 plass! Utrolig moro at så mange var inne og leste det jeg skrev. Utrolig gøy å ha vært på topplisten også! Er ikke hver dag det skjer for å si det sånn 😆

MIN STØRSTE FLAUSE

 • 27.09.2017 - 20:26

Nå skal jeg fortelle dere om en av mine største flauser som jeg har opplevd noen gang! Dette skjedde for mange år siden, men jeg ler fortsatt når jeg tenker på det. Dette var en gang jeg bodde på hybel der jeg jobbet, og når jeg var ferdig skulle jeg sykle hjem fra jobb. Det var regn, og jeg hadde på meg hette med jakke på. Jeg så veldig lite, siden det regnet så mye.. jeg holdt fast hetten med ene armen, det så sikkert utrolig dumt ut, haha. Så skulle jeg sykle på gangfeltet, og plutselig.. BANG.. jeg syklet rett inni en bil som sto stille på gangfeltet.. jeg falt nesten av sykkelen, men det gikk bra med meg heldigvis! Uheldigvis satt det en mann i den bilen, og han satt og lo av meg! Hadde bare lyst til synke ned i jorden der jeg sto.. Det var litt vondt å treffe bilen, så resten av veien gikk jeg. Jeg var veldig rask med å forsvinne derfra, for å si det sånn! Hvilke folk er det som parkerer bilen midt i gangfeltet da?! Haha.. Når jeg tenker på det i dag så får jeg latterkrampe av hele greia, jeg ble jo helt sjokkert når jeg syklet rett inni den bilen.. 
Hva er din største flause?

UKEN SOM GIKK // TIVOLI, FRI FRA JOBB, KNUST MOBIL, SLITEN AV TRENING ++

 • 25.09.2017 - 12:35

UKENS HØYDEPUNKT
Det må bli på onsdag, når både jeg og kjæresten hadde fri fra jobb. Vi dro på shopping, og så var vi på en helt ny kafe som jeg aldri har vært før, og bestilte en smoothie jeg syntes var sykt god! Dit kommer jeg nok til å gå flere ganger og drikke smoothie, sikkert en dag i løpet av denne uken her! Et annet høydepunkt var nå på lørdag, når jeg, ei venninne og to andre var på tivoli og marked i Åndalsnes. Var utrolig gøy, og vi koste oss der i flere timer 😃

UKENS SANG
Sia, Alan Walker - Move your body

UKENS BESTE INNKJØP
Det må bli de 6 toppene jeg kjøpte fra New Yorker til kun 265 kroner tilsammen. Så der gjorde jeg litt av et kupp! På bildet under ser dere ene toppen jeg har på meg, den kostet kun 39 kroner! Kjøpte også den samme i svart.UKENS NEDTUR
At kjæresten min greide å knuse mobilen sin.. Hørte et smell fra badet en dag, og da hadde han mistet mobilen på gulvet med skjermen ned.. har alltid sagt til han at han ikke skal ha med mobilen sin på do, haha! Så nå må han nok fikse mobilen sin om en stund.

UKENS TANKE
Er det flere enn meg som blir så sliten etter trening at dere sovner? Det går kanskje et par timer, og så blir jeg så trøtt at jeg legger meg i senga, så sovner jeg. Vil helst ikke sove på dagtid, men blir alltid så sliten etter trening at jeg ikke greier å holde meg våken. De sier at trening skal gi deg mer energi, så sitter jeg her og blir bare sliten av det, haha 😇

UKENS MEST LESTE INNLEGG

STORYTIME - JEG STJAL FRA BUTIKKEN
DETTE ER JEG DÅRLIG TIL
BESTE SMOOTHIEN JEG HAR SMAKT

BESTE SMOOTHIEN JEG HAR SMAKT

 • 22.09.2017 - 12:47

På onsdag så hadde jeg fri fra jobb, så da var jeg og kjæresten min en liten tur i byen. Vi var på New Yorker og handlet inn litt klær, jeg kjøpte inn 6 topper til totalt kun 265 kr, så der gjorde jeg et kupp! Er så fornøyd med de, og jeg kommer nok til å vise bilder til dere på bloggen en dag 😃 Senere så var vi på en kafe her i Ålesund som jeg aldri har vært før. Bestilte meg en smoothie med jordbær og banan, og den var bare helt fantastisk god! Må være en av de beste jeg har smakt noen gang. Der skal jeg garantert komme å drikke smoothie flere ganger! I tillegg hadde de masse spennende matretter der også som jeg har lyst til å teste ut.Når vi kom hjem så laget kjæresten min lammekjøtt og ris til oss, det var også fantastisk godt! Vi spiste også det samme til middag i går. I morgen skal jeg og ei venninne til Åndalsnes på marked og tivoli, noe jeg gleder meg masse til! Skal bli nokså fint vær også, så det blir bra. Kommer nok til å ta et par karuseller, siden jeg syntes det er så gøy!

Ha en fin helg alle sammen ❤️

STORYTIME - JEG STJAL FRA BUTIKKEN

 • 21.09.2017 - 13:11

Når jeg var mindre, var jeg på besøk hos ei venninne av meg. Husker ikke hvor gammel jeg var, men det er ihvertfall mange år siden! Vi bestemte oss for å gå til butikken og stjele godteri, hvor teit var vel ikke det? Så vi gikk inn, og sto og så på godterihyllene, og når det ikke var folk der så stappet vi det godteriet vi ville ha nedi lommene våres. Vi tok med en hel haug, og når vi gikk ut igjen var det heller ingen i butikken som fattet mistanke. Så da satte vi oss ned, tømte lommene våres, og spiste opp alt godteriet vi stjal. Dette skjedde bare en gang, og det var nok bare en teit ide som en av oss ville teste ut den gangen. Vi ble ikke tatt heller, noe som var litt rart, for de har jo kameraer og slikt på butikkene? Ung og dum, er det ikke det de sier, haha. Tenk om vi hadde blitt tatt, da hadde vi nok fått mye kjeft. Dette var heldigvis bare et engangstilfelle, og jeg har aldri stjålet noe mer etter det.Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Hegevalldal

DETTE MOTIVERER MEG TIL Å TRENE

 • 20.09.2017 - 13:36

Nå skal jeg skrive litt om hva som motiverer meg til å trene. Det er Rabble som er inspirasjonen bak dette innlegget!

Musikk
En ting som motiverer meg veldig mye på trening, det er musikk! Det får meg til å yte litt ekstra enn ellers, og får meg til å føle at jeg presterer enda litt bedre. I tillegg blir det morsommere å trene med musikk på ørene. Forskning har bevist at om man hører musikk mens man trener, kan det øke prestasjonen med opptil 20%!

Se resultater på kroppen
Å se resultater er noe av det mest motiverende med å trene! Enten å få bedre kondisjon, mer muskler, eller generelt føle seg mye sterkere i kroppen, det er en fantastisk følelse. Jeg bruker også å drikke en proteinshake etter trening, på grunn av at hvis man trener, er det viktig å få i seg nok proteiner. Gjennom Rabble får du nå 30% på alt du kjøper på Myprotein. Der kan du kjøpe inn proteinpulver eller proteinbarer for å kickstarte treningen!
For å komme direkte til tilbudene, trykk HER.Mat
Hvis man trener, så hjelper det ikke hvis du ikke passer på kostholdet ditt i tillegg. Da blir det enda vanskeligere å få det resultatet du ønsker. Spiser du usunn mat, blir du slapp og trøtt, men hvis du spiser sunt, gjør det at du blir gladere og får mer energi. Så pass på hva du spiser også, for å få maks utbytte av treningen. 

Nye treningsklær
Å handle inn nye treningsklær gjør at jeg blir mer motivert, for da føler jeg meg fresh og fin. Det er fint å variere litt med hva man har på seg, så om det er lenge siden du har handlet inn treningstøy, så er det kanskje på tide å ta seg en liten shoppingrunde?

DETTE ER JEG DÅRLIG TIL

 • 19.09.2017 - 13:11

Lage mat
Jeg er sykt dårlig til å lage mat.. kan å steke og koke ting, men that's it. Eneste retten jeg kan å lage skikkelig er pasta med tunfisk, så det er jo ikke noe å skryte av, haha. Er kjæresten min som er kokken her i huset, og han lager masse god mat til meg. Så der er jeg heldig! Jeg må virkelig ta meg et matlagingskurs en gang.

Matte
Jeg hater matte, det var mitt verste fag på skolen. Jeg fikk ikke til noe som helst, og måtte ha mye hjelp. Selv om jeg fikk hjelp forsto jeg heller ikke alt. Er ikke flink til hoderegning heller. I 10 klasse kom jeg opp i matte muntlig eksamen, og da begynte jeg å gråte. Jeg fikk en 2-er, haha.Unngå fristelser
Når jeg først får godtesug, er det umulig for meg å unngå å spise det jeg har lyst på. Og hvis jeg for eksempel går en tur ut, ender det ofte opp med at jeg kjøper meg en milkshake eller varm sjokolade. Jeg elsker alt som er søtt! 

Ansvar
Jeg er ikke flink til å ta ansvar for ting. Jeg holder meg alltid i bakgrunnen, og det er det jeg liker! Kan godt hjelpe til og slikt, men å ha ansvar for ting det er bare ikke min greie.


Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Hegevalldal

UKEN SOM GIKK // FYLT PÅ LEPPER, NYTT DEKSEL, NY LEILIGHET ++

 • 18.09.2017 - 12:29

UKENS HØYDEPUNKT
Det må bli på mandag, da jeg fylte Juvederm i leppene mine. Jeg ble så fornøyd med resultatet, og nå liker jeg leppene mine skikkelig godt. Ellers denne uken har jeg bare jobbet, så ikke så mye mer spennende jeg har gjort!

UKENS SANG
Shawn Mendes - There's nothing holding me back
Dette er en skikkelig feel good sang, blir i så godt humør når jeg hører på denne!

UKENS BESTE INNKJØP
Dette dekselet fra CMYK! Syntes det var så fin farge, og veldig praktisk siden du kan åpne det og ha kortene dine inni. Det andre fra Wish begynte å bli ødelagt, så da kjøpte jeg meg noe av bedre kvalitet. Betalte kun 179 kr for det!UKENS NEDTUR
Har ikke hatt noen nedturer denne uken, unntatt en dag jeg var litt ekstra lei. Var så rastløs og visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, haha. Men slikt skjer vel noen ganger med alle.

UKENS TANKE
Nå er det kun litt over 1 uke til vi flytter i ny leilighet! Gleder meg så masse, jeg har begynt å rydde og pakke ned ting jeg skal ha med meg nå. Jeg har fortsatt ikke vært og sett på leiligheten, så da blir det ekstra spennende! Har bare sett den på bilder, men syntes den ser veldig fin ut! 

UKENS MEST LESTE INNLEGG


JEG ER GRAVID
JEG HAR FYLT PÅ LEPPENE
7 FAKTA OM MEG

JEG ER GRAVID

 • 17.09.2017 - 14:25

Var en dag jeg ble så skikkelig oppblåst etter at jeg hadde spist - så da tok jeg et bilde av magen min på snapchat, så skrev jeg ''jeg er gravid!'', for å se hva folk svarte. Svarene jeg fikk var:

''seriøst? :o ''
'' Nei! Er du?''
''Hæ?''
'' Oppblåst eller på ekte?''


Så kommer den beste kommentaren av dem alle fra mamma:
''Hva har du spist nå da?''. Haha, mamma skjønner alt! Etter jeg spiser så ser jeg noen ganger skikkelig gravid ut, så jeg bruker å tulle med kjæresten min og si ''det er en jente'' eller ''du skal bli pappa''. Haha. Skjønner ikke hvorfor magen min blir så stor etter jeg har spist, men er nok ikke noe jeg kan gjøre med det. Jeg tar noe som heter Dulcogas i slike doseposer, og føler det hjelper mot luft. Men akkurat den dagen var det sikkert noe jeg spiste som gjorde at jeg ble ekstra oppblåst. Er jo morsomt å ha litt humor også!

 

JEG HAR FYLT PÅ LEPPENE

 • 16.09.2017 - 20:41

Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt om leppene mine - første gang jeg fylte de ble jeg fornøyd, men ikke helt, for jeg hadde lyst på enda mer volum. Dette gjorde jeg for mange måneder siden. Så på mandag var jeg og fylte på igjen, og denne gangen ble jeg utrolig fornøyd med resultatet! Jeg tok noe som heter Juvederm, det er sånn som skal vare i 2-3 år. Jeg leste om det på nettet og fant ut at det varer mye lengre enn Restylane, i tillegg har jeg hørt at det kan gjøre mindre vondt også. Jeg syntes ikke det var vondt i det hele tatt, for jeg fikk bedøvelseskrem som jeg satt med i 15 minutter. Så kjente veldig lite! Før så tenkte jeg masse på at jeg syntes jeg hadde så tynn overleppe. Men nå er jeg så fornøyd! Leppene føles litt hovne i 1-2 dager etterpå, men det går fort over. Jeg gjorde dette på MediLaser her i Ålesund, med ei som heter Trine. Kjempeflink dame!Hva syntes du om resultatet?

HÅRKUREN JEG BRUKER

 • 14.09.2017 - 12:35

Jeg bruker denne hårkuren fra John Frieda, som er veldig god for tørt og skadet hår. Den gir mye fukt til håret, i tillegg inneholder den proteiner som hjelper til å gjenoppbygge håret. Denne hårkuren skal brukes etter shampoo og før balsam, og skal virke i 1-5 minutter før den skylles ut. Perfekt for jeg som ikke har så mye tålmodighet til å vente så lenge i dusjen! Den demper også brusete hår, hvis du er plaget med det. Anbefales på det sterkeste! Bruker denne minst 1-2 ganger i uken, og håret mitt blir silkemykt og glatt. Denne hårkuren fås kjøpt på Apotek1, men kan også bestilles på nettsiden deres HER.


Hvilken hårkur bruker du?

7 FAKTA OM MEG

 • 13.09.2017 - 11:11

Jeg drikker ikke energidrikker
Har lest om mange som har blitt syke av å drikke det, og i tillegg ble jeg dårlig av det en gang selv om jeg bare drakk en boks Red Bull. Jeg fikk hjertebank, og det var skikkelig ubehagelig. Derfor holder jeg meg langt unna! I tillegg er disse drikkene fulle av sukker..

Jeg får godtesug av trening
Dette er noe som er sykt irriterende med meg selv. Hvis jeg ikke trener, så spiser jeg vanlig mat, og nesten aldri godteri. Men hvis jeg trener en dag, får jeg sånn sykt godtesug på kvelden! Dette skjer nesten hver gang jeg trener. Og da er det så vanskelig å holde seg unna søtsakene som ligger inni skapet.. 

Får tvangstanker om å vaske
Dette kan skje plutselig, at jeg føler jeg må vaske fordi jeg syntes det er skittent. Og da vasker jeg til jeg sliter meg ut, haha! Det blir omtrent som en liten treningsøkt. Kan ikke si at foreldrene mine klager over det akkurat!

Hodepine av mensen
De fleste har vel kanskje vondt i magen når de har mensen? Jeg får ikke vondt i magen, men jeg får hodepine. Så da går det en del paracet! I tillegg kan jeg også få smerter i beina og bli en del ekstra sliten. Er avhengig av lypsyl

Jeg har alltid en lypsyl i lomma, og er helt avhengig! Har jeg ikke lypsyl tilgjengelig blir jeg så tørr på leppene, og slik har jeg alltid hatt det. Å være tørr på leppene er noe av det verste jeg vet, så passer alltid på å ha det med meg!

Har spilt klarinett
Når jeg gikk på barneskolen så spilte jeg klarinett, og syntes det var ganske gøy! Men så kom det andre ting i veien, og jeg sluttet. Hadde jeg hatt en klarinett akkurat nå, så husker jeg faktisk en låt som jeg kan spille utenat, og det er barnesangen Fader Jakob. Haha!

Aldri vært full
Jeg har faktisk aldri vært full i løpet av mitt 22 år gamle liv, og det er jeg stolt av! Det er også noe jeg aldri kommer til å bli. Greit å ta seg et par drinker og slikt, men å bli så full at du ikke husker noenting og ligger fyllesyk hele dagen etterpå? Det er bare ikke verdt det.

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Hegevalldal

7 BEAUTY HACKS

 • 12.09.2017 - 12:06

- Bland sammen brunt sukker, honning og olivenolje så har du laget din helt egen leppeskrubb

- Spray litt parfyme i hårbørsten før du børster det slik at håret lukter godt

- Tørre og slitte tupper? Smør tuppene med kokosolje for å gi masse fukt og glans

- Bruk en primer før du påfører foundation for at sminken skal holde lengre
- Påfør concealer under øynene formet som et triangel istedenfor rett under, for best resultat

- Har du tørr hud? Bland sammen avokado og honning, og du får en ansiktmaske som gir masse fukt til huden

- Legg fram sminken i den rekkefølgen du skal bruke de dagen før, for å spare tid på morgenen

UKEN SOM GIKK // KURS, SLUTTE Å RØYKE, HJERTEINFARKT ++

 • 11.09.2017 - 13:26

UKENS HØYDEPUNKT
Det må bli nå i helgen! Har bare slappet av og kost meg sammen med kjæresten. Jeg har fri i dag også, og i morgen begynner jeg på jobb igjen med 75% stilling til desember. Et annet høydepunkt må bli kurset på onsdag, som var veldig gøy å være med på!

UKENS SANG
CLMD, Astrid Smeplass - Dust. Elsker den sangen, og hører på den hele tiden!

UKENS BESTE INNKJØP
Det må bli nikotintyggis som jeg kjøpte til kjæresten min, siden han skal slutte å røyke. Han har greid seg bra så langt, og jeg håper at det fortsetter slik. Hadde vært fantastisk med en kjæreste som ikke røyker, siden jeg hater lukten av røyk!UKENS NEDTUR
Helt klart når kjæresten min fikk hjerteinfarkt på tirsdag! Ble så redd når jeg fikk høre om det.. Heldigvis så gikk alt bra. Skummelt når sånne ting skjer, spesielt når det er noen som står deg så nær. Nå har han det heldigvis mye bedre, men kommer nok til å passe på han litt ekstra et par dager.

UKENS TANKE
At man aldri vet hva morgendagen bringer. Når kjæresten min fikk hjerteinfarkt var jeg så redd, og kunne aldri trodd det kunne skje noe sånt med han. Men det kan faktisk skje med alle, og det er så viktig å ta vare på de du elsker. Si til de hver dag at du er glad i dem og sett pris på hver eneste dag. Han er det viktigste for meg, og om det hadde gått galt vet jeg ikke hva jeg hadde gjort. Det er noe jeg bare ikke greier å tenke på.

UKENS MEST LESTE INNLEGG

HAN FIKK HJERTEINFARKT
I HØST SKAL JEG...
GØY PÅ KURS

GØY PÅ KURS

 • 08.09.2017 - 19:24

Hei, og god helg alle sammen 😃
 

Tusen takk for alle fine kommentarer på forrige innlegg, det setter jeg stor pris på! Det går heldigvis fint med kjæresten min nå. 

På onsdag var jeg på kurs på et hotell her i Ålesund via jobben. Det var mange mennesker fra forskjellige apotek som kom dit, og før vi begynte kurset ble vi servert pizza. Det som de pratet om på kurset var blant annet hudpleieserien Declare, Cosmica, REN, Decucal, Nexcare plaster og kosttilskudd. Det var mye interessant å lære, og vi fikk prøve ut mange forskjellige kremer. Vi hadde pause på 15 minutter, og da ble vi servert popcorn, frukt og brownies. I tillegg var det en softismaskin der så vi bare kunne forsyne oss fra, i tillegg til sjokoladestøssel ved siden av. Var utrolig mye godt der! Når kurset var ferdig fikk vi en goodiebag med mye forskjellig, som dere ser på bildet under. Gleder meg til å teste ut alt dette! Den Declare kremen fikk vi også i goodiebagen, og den koster sånn 799 kr fra apoteket.. så den er veldig dyr. Følte meg veldig heldig som fikk den! Kosttilskuddene kommer nok kjæresten min til å bruke, siden jeg ikke kan å svelge tabletter. Så nå har jeg krem og rens i lang tid framover!

HAN FIKK HJERTEINFARKT

 • 06.09.2017 - 12:51

I går var en veldig kjip dag for meg. Jeg kan ikke fortelle så mye, annet enn at kjæresten min fikk et hjerteinfarkt. Jeg kommer ikke til å skrive mer om hvorfor og hvilke andre ting som skjedde, for det er andre mennesker innblandet også. Han har faktisk hatt et hjerteinfarkt tidligere i sitt liv, derfor syntes jeg det var så ekkelt når det skjedde igjen. Så i dag skal vi rett på apoteket og kjøpe nikotinplaster, for han må virkelig slutte å røyke siden han har hatt hjerteinfarkt nå hele to ganger. Det var stress som var årsaken til at han fikk det, men slutter han å røyke minsker det også risikoen betraktelig mye for å få det igjen. Alt jeg kan si, er at han er helt fin igjen nå, men det skremmer meg fortsatt at det også kunne ha gått veldig galt. Han skal ihvertfall på sykehuset i dag på kontroll, og kanskje han må begynne på medisiner også. Man vet virkelig ikke hva morgendagen bringer, og det har jeg virkelig erfart nå.
I dag skal vi begge to bare være sammen. Jeg håper at dere får en fin dag videre, og husk å ta vare på hverandre ❤️

I HØST SKAL JEG...

 • 05.09.2017 - 12:39

Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke er så glad i høsten. Det blir kaldere og mørkere på kveldene, til min store fortvilelse. Jeg har alltid elsket sommeren, og kunne ønske det var sommer hele året. Sol og varme, det er meg! Men det er mye koselig man kan finne på også, selv om høsten kommer! I dette innlegget har jeg skrevet noen punkter over hva jeg skal gjøre nå i høst 😃

Flytte
Nå i slutten av september skal vi flytte, noe jeg gleder meg utrolig masse til! Foreldrene mine har kjøpt seg leilighet, og vi kommer til å bo mye mer sentralt enn vi gjorde før. Så det blir mye vasking og rydding denne måneden her, men det blir helt klart verdt det når vi flytter inn! Skal innrømme at det er jeg som har overtalt foreldrene mine til å flytte, haha. Men tror vi kommer til å få det mye bedre der!

Drikke masse kakao

Når det blir kaldere ute, er det godt å kose seg inne med en stor kopp kakao. Med marshmallows på toppen blir det enda bedre, mmm. Det blir nok en av de tingene jeg kommer til å drikke mest av nå i høst! Være mer sosial

Jeg vil være enda mer sosial enn før, og finne på ting. Gå ut og spise, gå på kino, ut på byen, trene mer. Det blir sikkert mye enklere nå når vi skal flytte også tenker jeg. Jeg slipper å bli kjørt på trening, bussen eller solariumet. Så da blir det enklere å gjøre ting akkurat når man har lyst!

Shoppe varmere klær
Jeg har veldig mange fine klær i skapet mitt, men det er mest sommerklær. Så en ting jeg skal gjøre nå i høst, er å kjøpe varmere klær. Det trengs virkelig. Og er det noe jeg hater, så er det å fryse!


Hva skal du i høst?

UKEN SOM GIKK // PÅ BESØK MED BESTEFORELDRE, NY DUSJSÅPE, PENGER PÅ MAT ++

 • 04.09.2017 - 13:06

UKENS HØYDEPUNKT
Det må bli på mandag, for da hadde jeg fri fra jobb. Jeg bare slappet av den dagen, og så var jeg på besøk med besteforeldrene mine. Tok med kjeks til de, så de hadde noe å kose seg med. Er så gøy å se hvor glad de blir når jeg kommer på besøk! Er ikke så ofte jeg er der, så jeg skal bli flinkere på å besøke de mer. Er jo så hyggelig å sitte og prate med de ❤️

UKENS SANG

Avicii - Wake me up

UKENS BESTE INNKJØP
Kan ikke komme på noe spesielt jeg har kjøpt denne uken. Kjøpte en Nivea dusjsåpe som jeg var tom for, ellers har jeg kjøpt en del lunsj i pausene på jobben. Mat er nok det jeg bruker mest penger på, haha.UKENS NEDTUR
Ingen nedturer denne uken heller heldigvis! Har veldig lite å klage over, jeg har det veldig bra for tiden!

UKENS TANKE

Denne uken skal jeg bare jobbe tre dager, så blir godt med en del fri! Nå på onsdag skal jeg på et kurs sammen med tre andre jeg jobber sammen med, og en del andre folk som også jobber på apotek. Så det gleder jeg meg til! Vi får gratis mat, i tillegg til en goodiebag etter kurset. Sier ikke nei takk til det!

UKENS MEST LESTE INNLEGG

7 RARE TING JEG TRODDE NÅR JEG VAR LITEN
SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN
KICKSTART HØSTEN

NY HEADER

 • 02.09.2017 - 14:30

Da har jeg endelig fått meg ny header til bloggen, og jeg ble utrolig fornøyd med den! I tillegg passer den til resten av designet mitt også, siden den ble laget litt større enn sist gang. Det er flinke Kristine som har laget denne headeren til meg (Kvdesign). Hun er den jeg alltid kontakter om jeg trenger ny header. Anbefaler dere virkelig å spørre henne om dere trenger en ny header til bloggen deres! Hva syntes dere?
Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Hegevalldal

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

 • 01.09.2017 - 12:18

Hvor er du om 5 år tror du?
Hmm, det er vanskelig å si! Om 5 år bor jeg forhåpentligvis i en stor og fin leilighet sammen med kjæresten min, og en liten katt. Jeg jobber fortsatt på apoteket, og vi er lykkelige sammen. Forhåpentligvis reiser vi en del også, og har masse kvalitetstid sammen.

Hva er drømmejobben din?
Drømmejobben min er å kunne blogge på fulltid og leve av det, slik at jeg har muligheten til å reise masse! Det hadde vært en drøm som hadde gått i oppfyllelse. Ellers så trives jeg veldig godt i den jobben jeg har nå, og er veldig glad for at jeg har tid til både den og bloggen.

Tror du at du og typen kommer til å gifte dere en dag?
Ja, det tror jeg! Kan ikke se for meg et liv uten han, og har veldig lyst til å gifte meg en dag. Så da er det bare å vente på at han frir til meg, hihi. Neida, det er kanskje litt tidlig enda, vi har ingen hast med å gifte oss!

Hva er ditt beste skjønnhetsprodukt?
Det må bli Estee Lauder foundationen min fra Kicks. Den dekker sykt bra, og er den beste foundationen jeg noen gang har prøvd. Den er litt dyr, men helt klart verdt pengene! Kommer nok aldri til å skifte den ut.Er håret ditt ekte?

Mener du om jeg har extensions eller ikke, så har jeg ikke det. Men jeg har bleket det lysere. Jeg er naturlig mørkeblond, så den fargen jeg har nå er litt lysere enn den jeg har naturlig. Nå er jeg veldig fornøyd med håret mitt, både med lengden og fargen!

Kan du beskrive deg selv med 3 ord?
Snill, effektiv, og sta. 

Hva slags forhold har du til familien din?

Jeg har et veldig godt forhold til alle i familien min, både foreldrene mine, storebrødrene mine og alle tantene og onklene mine. Jeg er kjempeglad i alle sammen, og det har aldri vært noen problemer mellom noen av oss.

Hva driver du med på fritiden?
På fritiden finner jeg på ting sammen med kjæresten, blogger, og trener. Er også veldig glad i å dra på shopping!

Hvis du hadde vunnet 10 millioner, hva hadde du brukt pengene på?
Da hadde jeg kjøpt en leilighet til meg og kjæresten her i Ålesund. Vi hadde reist jorda rundt og opplevd nye steder, og jeg hadde gitt en del til familien min også. Så hadde jeg gitt litt til veldedige formål, for syntes det er så fælt at vi her i Norge kaster så mye mat, og så er det andre her i verden som sulter!

Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 22 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker, og jobber for Apotek1. Jeg blogger mest om min hverdag, skjønnhet, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.com

Kontakt meg

hege.valldal@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no