hits

AKVARIUMET I ÅLESUND

 • 30.09.2016 - 18:21

Heihei, nå er jeg hjemme igjen fra Ålesund. Har vært der to dager sammen med kjæresten min. I går var vi og sønnen hans på akvariumet! Har aldri vært der før, så det var spennende. Var så utrolig mange fargerike fisker som var utrolig morsomme å se på (og mange rare også!) I tillegg var det krabbefisking der, som gikk ut på at du kastet ut agn med fisk på så kom krabbene grep tak i så du kunne dra de opp og se på dem. Var utrolig stort der også, du gikk nesten aldri tom for ting å se. Det var en gøy ting å få oppleve.Onsdagen var jeg og tok DermaPen behandling, det gikk ganske bra! Jeg lå med bedøvelse i ansiktet i en time før hun startet behandlingen. Jeg kjente det ikke så mye i kinnene og haken, men i panna var det utrolig vondt. Når hun var ferdig var det blod i hele ansiktet mitt, hjelp.. Jeg fikk en beroligende maske på ansiktet mitt som jeg lå med en stund, i tillegg kjøpte jeg med meg en dagkrem med solfaktor i som skal dempe rødhet. Er fortsatt litt rød i ansiktet enda, men det går sikkert over om ikke så lenge. I morgen har kjæresten min bursdag, da fyller han 26 år! Mamma er godt i gang med å lage oreokake her i hus, hehe. 

Håper dere alle får en fin helg, kos dere masse!

TODAYS BREAKFAST

 • 27.09.2016 - 15:50

Hei, har dere en fin tirsdag? I dag har jeg sovet lenge, så startet jeg dagen med en omelett og et glass appelsinjuice til frokost. Sunt og godt! Denne uken er min siste uke med ferie, så den skal nytes. Blir heldigvis en rolig start på jobb, for neste uke skal jeg bare jobbe 3 dager. Ble ikke noe ferie på meg og kjæresten, for sjefen hans har fortsatt ikke kommet hjem fra ferie. Men vi har jo kost oss sammen i Ålesund når han har hatt fri, så litt kvalitetstid har vi hatt likevel. Bare synd at noen skal ødelegge for andre og bare bryr seg om seg selv. Sjefen hans har vært borte i snart 2 måneder, er jo ingen som tar ferie så lenge! I tillegg svarer hun ikke når de ringer og sender meldinger til henne. Dårlig gjort. Gleder meg til kjæresten min finner en ny jobb, for å si det sånn.I posten i dag fikk jeg en fin rosa nakkepute! Den var veldig god og behagelig, blir sikkert veldig fin å bruke i bussen eller når jeg sitter på rommet med kjæresten og skal se en film. 9 kr fra Wish folkens! Er så mye billig der. Jeg har forresten ordnet meg time på MediLaser i morgen, da jeg skal fjerne arr i ansiktet mitt. De skal bruke noe som heter DermaPen, som er en ganske effektiv behandling. Først så bedøver de ansiktet, så skal du vente 30 minutter før de starter behandlingen med DermaPen. Gleder meg veldig, arrene er noe som har plaget meg ganske lenge, og alle ønsker seg jo en fin hud. Behandlingen koster 3000kr, men er sikker på at det er verdt pengene! Hvis dere ønsker det, kan jeg godt dele før og etter bilder av ansiktet mitt.

Håper at dere får en fin dag!

SATURDAY

 • 24.09.2016 - 17:58

God dag, håper at dere har en fin helg! I dag har jeg vært på apoteket og kjøpt inn litt Nuxe produkter, siden det var halv pris på de denne helgen. Var også innom Expert med kameraet mitt, og han jeg snakket med skjønte heller ikke hvorfor det ikke fungerte. Prøvde å ta ut og inn minnekortet, slette appen og laste den ned på nytt.. ja, har prøvd alt. Så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, tror jeg kommer til å ta pause fra bloggen til jeg har funnet en løsning. Liker ikke å blogge uten å ha bilder av god kvalitet! Det blir liksom feil. Kanskje det har noe å gjøre med oppgraderingen på iphone, for jeg hadde ikke problemet før jeg oppgraderte den. Får spørre et annet sted om de vet noe mer, kanskje det går ann å degradere iphone oppdateringen og se om det funker da.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Var også en tur på trening, det var lenge siden sist! Nå må jeg bare passe på å tøye ut etter hver trening, noe jeg ikke har gjort så lenge jeg har trent. Noe av det dummeste jeg kan gjøre.. Det er jo så fort gjort. Har ikke hatt så mye smerter nå i det siste, og det er bra. Skal innom legen en gang til for sikkerhets skyld og sjekke, så håper vi det ordner seg. I kveld blir det taco med familien, så det blir koselig. Ellers skal jeg bare slappe av og kose meg. Ha en fin kveld dere!

PROBLEMER MED KAMERA

 • 23.09.2016 - 21:04

Hei, og god fredagskveld! Beklager for at jeg ikke har fått blogget siden tirsdag, men jeg fikk problemer med kameraet mitt. Jeg får ikke til å koble på wifi på mobilen slik at jeg får ført over bilder fra kameraet til mobilen. Kunne brukt bare kameraledningen og ført over til pc, men saken er at jeg bruker å redigere de på mobilen før jeg har de over til pc. Så i morgen skal jeg på Expert og spørre de om hjelp, håper virkelig de finner ut av det! Har prøvd å skru av og på ruteren og mobilen, men det funket heller ikke.

Jeg har forresten blitt blondine nå! Var med kjæresten min i Ålesund i to dager, og har fått klipt og stripet håret mitt lyst, så nå er jeg veldig fornøyd! Skal sikkert farge over det en gang til for å få det enda litt mer lysere også. Gleder meg til å vise dere resultatet! Jeg fikk det ganske billig også, siden kjæresten min har en kompis som jobber på frisørsalong. Så da var jeg heldig! Vi har kost oss masse i Ålesund, vi har spist ute, drukket, og shoppet littegrann. Håper de finner ut av problemet og at jeg snart får blogget som normalt igjen!

IPAD AIR

 • 20.09.2016 - 13:31

Nå har kjæresten min fått seg Ipad Air, som er en bursdagsgave fra meg og mamma. Han fant den på facebook i en kjøp/salg side på facebook, der den lå ute for salg til kun 2000 kroner. Han hadde lyst på den, så da tenkte jeg hvorfor ikke gi han den i gave på forhånd? Han fyller 26 år den 1.oktober, så det er ikke så lenge til. Jeg prøvde den ut i går, og nå er jeg hekta. Kommer nok til å bruke den en del jeg også, hehe. Har prøvd å spille på den, så det syntes jeg er morsomt med stor skjerm. Han var ihvertfall ganske fornøyd med den, så da er jeg glad! Han har faktisk aldri feiret bursdagen sin før, så da hadde han vanskelig for å ville ta imot gaven også. Men fikk overtalt han til slutt heldigvis, må jo få lov å gi bursdagsgave til min kjære! Så får vi gi han en fin bursdag når den dagen kommer.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Har du Ipad?

UKEN SOM GIKK // ÅLESUND, NERVE, MAGESMERTER, SJOKOLADE ++

 • 19.09.2016 - 20:14

Ukens høydepunkt:
Det må bli torsdagen! Hadde en kjempefin dag sammen med kjæresten og venninna mi, var utrolig koselig å komme til Ålesund igjen. De har så masse utesteder, kafeer og spisesteder, ja alt du trenger egentlig. Så har jeg funnet ut at det faktisk er mye gøyere å sitte i en leilighet å drikke sammen med venner enn å faktisk gå ut sammen, haha. Ålesund er nok den plassen hvor jeg vil bo i nærmeste fremtid, gleder meg til vi skal flytte dit.

Ukens film:
Det må bli Nerve som vi var og så på kino på mandag! En utrolig bra og spennende film. Er mange filmer jeg er kresen til å se på kino, men når jeg så traileren på denne skjønte jeg at dette var en film jeg bare måtte se.

Ukens beste innkjøp:
Det må være de to leggingsene jeg kjøpte på torsdagen. De som så ut som jeans, bare at de var utrolig behagelig å ha på seg. Kjøpte en i blå og en i svart. De kommer nok til å bli brukt en del!Ukens kjiping:
Denne uken har jeg ikke opplevd noe kjipt, bare at jeg har hatt en del smerter i magen. Jeg var med legen en dag og tok en EKG test og en blodprøve. Hvis det ikke blir noe bedre tror jeg at jeg må få legen til å sende meg til Medi-3 og undersøke enda mer, for slike smerter har jeg ikke hatt før, og de er ganske ubehagelige også. Lurt å sjekke for sikkerhets skyld.

Ukens crawing:
Denne uken har jeg spist en del Twix sjokolade, syntes det er så utrolig godt! Må alltid ha sjokolade i hus, hvis ikke blir det krise. Kjæresten min er også veldig glad i sjokolade, hehe. 

Ukens konkurranse:
Ukens blogg konkurransen som jeg har hver søndag. For å komme direkte til innlegget, trykk HER. Jeg trekker ut to vinnere som får et eget innlegg her på bloggen, der jeg skriver litt om hva personen blogger om, og hva jeg liker med akkurat den bloggen.

UKENS BLOGG

 • 18.09.2016 - 13:18

Hei, og god søndag! I dag sto jeg opp etter at mamma og pappa kom på rommet og sa hadebra til meg. De skal på tur og blir borte til torsdag, så da får jeg og kjæresten leiligheten for oss selv. Så det kommer til å bli koselig. Kjæresten min vasket og ryddet litt her før han dro på jobb, så nå ser det veldig fint ut! En god følelse å ha en ren og fin leilighet. I tillegg har jeg handlet litt middag og forskjellig.Siden det er søndag i dag, så er det tid for ukens blogg konkurranse igjen! For å melde deg på, følger du disse to enkle trinnene:

1. Lik min facebook side HER. Har du allerede gjort det, gå til punkt nummer to. 
2. Legg igjen din bloggadresse i kommentarfeltet under.

UKENS BLOGG VINNERNE

 • 17.09.2016 - 12:39Den første bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Simona! Hun blogger mest om sin hverdag og mote. Hun har en veldig fin blogg, og bildene er av god kvalitet. Hun oppdaterer bloggen ofte, så det er alltid noe nytt og spennende å lese på hennes blogg. Dette er en blogg jeg er fast leser av. Anbefaler alle å ta en titt innom denne bloggen!

For å komme direkte til Simona sin blogg, trykk HER. 

SONY DSC


Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Rebecca! Hun blogger mest om sin hverdag, mote, sminke og mat. Bloggen er utrolig fin, med store bilder i innleggene. Hun har en del antrekksinnlegg, noe jeg liker veldig godt! Man ser at hun bruker tid på bloggen, innleggene hennes er av god kvalitet og veldig interessant å lese.

For å komme direkte til Rebecca sin blogg, trykk HER.

DRINKING ON A THURSDAY

 • 16.09.2016 - 18:05

Heisann. Da er jeg hjemme fra Ålesund, hadde en utrolig fin dag i går! Jeg var først med kjæresten min og kjøpte inn litt forskjellig til leiligheten, og så kom venninna mi litt senere. Da var vi og shoppet litt og så spiste vi middag på Express pizza. Vi kjøpte inn litt drikke som vi skulle ha og kose oss med i leiligheten før vi skulle ut. Det var jeg, venninna mi, kjæresten min og en kompis av han som var i leiligheten og drakk sammen. Det er jo nesten morsommere å sitte inne og drikke sammen istedet for å gå ut, syntes ihvertfall jeg! Venninna mi er ikke 20 år enda, og det var 20 års aldersgrense på det utestedet vi ville til. Så da var det typisk at det sto en vakt utenfor som var så opptatt med å sjekke legitimasjon slik at vi ikke kom inn. Men vi hadde en veldig koselig kveld sammen i leiligheten, så det gikk bra likevel! 
 ​Jeg fant disse leggingsene i en butikk til kun 50 kroner, de så ut som jeans, men de var som leggings for de var så utrolig behagelig å ha på seg. Så det var et godt kjøp! Før vi tok bussen hjemover i dag så var jeg og venninna mi på kafe og spiste frokost. Vi bestilte oss toast med ost og skinke med salat til. En fin start på dagen! Når jeg kom hjem igjen i dag, hadde jeg fått pakke i posten! Det var en giveaway som jeg hadde vunnet fra lisarorvik sin blogg. Jeg fikk mye fint i pakken som neglelakker, neglefiler, ansiktsmaske, Carmex lypsyl, en rosa toalettmappe, godteri, drops, og håndkrem. Utrolig gøy å vinne, så i dag blir det nok manikyr på meg, hehe. 
 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Hva har dere gjort på i dag?

UKENS FILM - NERVE

 • 14.09.2016 - 13:37Den ivrige studenten Vee DeMarco (Emma Roberts) har alltid levd et stille liv uten de store utskeielsene. Når hun blir introdusert for onlinespillet Nerve, et tilsynelatende morsomt og harmløst spill, blir hun dratt inn i en hektisk og adrenalinfylt konkurranse der utfordringene hun stilles overfor blir stadig dristigere.

Og der hver eneste bevegelse hun gjør i spillet manipuleres og overvåkes av et nettsamfunn bestående av anonyme "Watchers". Når Vee så lar seg rive med av den spenningen i konkurransen, tar spillet en mørkere vending med stadig farligere utfordringer, som til slutt leder henne til finalen, hvor både hennes og andres liv står på spill.
 


Har du sett denne filmen?

PÅ KINO

 • 13.09.2016 - 21:58I går var jeg og ei venninne på kino og så filmen Nerve. Det var en veldig bra og spennende film, som jeg anbefaler! Så traileren på den, og tenkte at dette var en film jeg bare MÅTTE se. Filmen begynte halv 9 og vi var de eneste som var på kino og så den, haha. Så vi fikk hele salen for oss selv! Koste oss med popcorn, brus og godteri, så det var veldig koselig. Utrolig lenge siden jeg har vært på kino nå, så det var på tide. Jeg og kjæresten min har vært sammen i 9 måneder nå, og vi har enda ikke vært på kino sammen (!) Håper at sjefen fra jobben hans snart kommer hjem fra ferie, så han får ta ferie med meg. Så får vi sikkert tid til å gå på kino vi også! I dag var jeg en tur hos legen, der tok jeg EKG test og blodprøve, fordi jeg har hatt litt brystsmerter i det siste som har vært litt ubehagelig. Han trodde det var muskulært, siden jeg trener en del, så håper det bare er derfor. Skulle få svar i løpet av et par dager, så da håper jeg alt er i orden! Etter jeg var hos legen var jeg med kjæresten litt på jobben hans, etter det så kjøpte jeg meg to vårruller som jeg koste meg med før jeg tok bussen hjem. Håper at dere får en fin kveld videre!
 

IKKE BRUK MOBILEN NÅR DU KJØRER!

 • 13.09.2016 - 15:36Måtte bare dele denne videoen med dere. Et utrolig viktig budskap! Det er livsfarlig å kjøre bil mens du bruker mobilen. Du blir uoppmerksom, og plutselig kræsjer du og er i en bilulykke. Man tror ikke det skal skje med akkurat deg, men det kan skje med alle. Håper alle tar til vettet og slutter å bruke mobilen mens de kjører bil. Får du en melding, stopp bilen og sjekk. Eller vent til du har kommet deg hjem. Håper alle får opp øynene etter denne videoen og gjør en forandring! Denne jenta har opplevd noe helt grusomt, begge foreldrene hennes døde etter en kollisjon med en bil der føreren var opptatt med å sjekke mobilen. 

UKEN SOM GIKK // VANT EN GIVEAWAY, SVIGERMONSTER, NY FOUNDATION ++

 • 12.09.2016 - 11:16

Ukens høydepunkt: Å ha en hel dag sammen med kjæresten, bare oss to sammen. Er ikke ofte det skjer! Vi koste oss masse, spiste god mat, så i butikker og bare nøt å være sammen. I tillegg var vi ute på kvelden og drakk litt, noe som var veldig koselig siden det er en stund siden sist. Ja takk til flere slike dager! I tillegg ble jeg utrolig glad når jeg så at jeg vant en giveaway konkurranse på lisarorvik sin blogg, da var det en ekstra lykkelig jente den dagen!

Ukens film: Monster-In-Law, eller Svigermonster som den heter på norsk. En utrolig morsom komedie jeg anbefaler alle å se! Du finner den på Netflix. Hvis jeg hadde hatt en svigermor sånn som i filmen hadde det vært fælt, haha..

Ukens beste innkjøp: Kjøpte meg ny foundation fordi jeg begynte å bli tom, og da fikk jeg 40% på den. Jeg hadde med kupong der jeg kunne få 20% rabatt, i tillegg hadde jeg en kupong jeg ikke hadde brukt fra før av. Så da ble det nesten halv pris på den, da ble det fort et veldig godt kjøp!Ukens kjiping: Denne uken har jeg ikke hatt noen nedturer, har hatt en helt fantastisk uke og bare følt meg lykkelig. Sikkert fordi jeg har hatt fri nesten hele uken, i tillegg har jeg trent veldig masse, og hatt kvalitetstid sammen med kjæresten min. Så det har vært en fin uke uten noen nedturer.

Ukens crawing: Q sjokolademelk. FIkk så lyst på her en dag, så da måtte jeg bare kjøpe. Den er utrolig god, har drukket mye av det denne uken. Ikke uten grunn at de kaller den for norges beste sjokolademelk!

Ukens konkurranse: Ukens blogg konkurransen som jeg har hver søndag. Er to vinnere som får et eget innlegg der jeg skriver om hva jeg liker med deres blogg + direktelink til bloggene. For å komme direkte til innlegget trykk HER.

UKENS BLOGG

 • 11.09.2016 - 11:04

Hei, og god søndag! 

Nå er det endelig ferie på meg også! Skal ha ferie i 3 uker , noe som blir utrolig deilig! Var i lykkerus når jeg kom hjem fra jobb i går, for en herlig følelse. Når jeg kom hjem fra jobben var det mat klart til meg, kjæresten hadde ordnet enchiladas til meg fra jobben, så jeg varmet opp igjen. I tillegg sto det på ''i love you baby'', så utrolig søtt gjort ♥ Denne ferien skal jeg kose meg masse, og bare gjøre alt jeg har lyst til. Kommer sikkert til å bruke masse penger, hehe. Lov til det når det er ferie! Siden det er søndag, så er det tid for ukens blogg konkurranse igjen! For å melde deg på, følger du disse to enkle trinnene:

1. Lik min facebook side HER. Har du allerede gjort det, gå til punkt nummer to. 
2. Legg igjen din bloggadresse i kommentarfeltet under.

UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 10.09.2016 - 09:42Den første bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Siri Kolstad. Hun er ei jente på 20 år fra Stavanger. Hun blogger mest om sin hverdag, interiør og mat. Bildene og innleggene hennes er av god kvalitet og gjør at man får lyst å lese mer av denne bloggen. Hun har en kul header som skiller seg litt ut fra de andre, og det syntes jeg er kult. Anbefaler alle å ta en titt på denne skjønna jenta sin blogg! 

For å komme direkte til Siri sin blogg, trykk HER. Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til søte Nina. Hun er 22 år og kommer fra Sør-Trøndelag. Hun blogger mest om sin hverdag, mote og sminke. Hun har en veldig fin blogg, med et fint design og en fin header. Hun oppdaterer bloggen sin jevnlig. Det er alltid noe nytt å lese når du går inn på hennes blogg, og det syntes jeg er kjempebra! Hun bruker å lage takkeinnlegg til leserne sine, der hun skriver mye fine ting om dem, noe jeg syntes er veldig fint gjort. Hun er veldig flink til å ta godt vare på leserne sine. Dette er en blogg jeg er fast leser av, alltid noe nytt og spennende å lese når jeg titter innom. Anbefaler alle å ta en titt på denne bloggen!

For å komme direkte til Nina sin blogg. trykker du HER.

DEN BESTE DAGEN

 • 09.09.2016 - 15:05Hei! Nå har jeg akkurat komt hjem fra Ålesund. Hadde en kjempefin dag i går sammen med kjæresten min. Vi var og spiste lunsj på en ny kafe vi aldri har spist før, gikk og shoppet i forskjellige butikker og bare koste oss. Når det nærmet seg ettermiddag var vi på en pizza og burger restaurant og spiste cheeseburger. Jeg så den nye leiligheten hans for første gang, og må si jeg likte den ganske godt. Der kunne jeg faktisk tenkt meg å bo, den var ganske billig også, kun 4200 per måned inkludert strøm og internett. Kommer nok til å sove der flere ganger! Leiligheten var nært sentrum, og der har du jo alt du trenger. I tillegg er det kanskje bare 10-15 minutter med buss fra jobben min! ♥♥♥♥

Senere på kvelden var vi ute og drakk kaffe og varm sjokolade. Vi var ute på Pianisten, der det var en del folk. Jeg kjøpte fire drinker, pink passion som jeg liker så godt! Etter jeg hadde drukket de opp så begynte jeg å bli sulten, så da gikk vi på Statoil så jeg fikk kjøpe meg pølse med brød. Etter det gikk vi hjemover, var først på besøk med en kompis av han før vi kom tilbake til leiligheten. I dag sto vi opp i 10 tiden, så gikk vi ut og spiste frokost på Big Bite før vi tok bussen hjem igjen. Det var en utrolig koselig dag! I dag skal jeg bare slappe av og kose meg, så blir det jobb i morgen. Det blir siste jobbdag før ferie, jippi! Da skal jeg kose meg masse.Ønsker dere alle en god helg!

PASTA MED TUNFISK

 • 08.09.2016 - 11:01

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Du trenger:

- 1 løk
- 1 boks tomatpure
- 3 bokser tunfisk
- Revet ost
- 1 1/2 pakke med 500 grams pasta (jeg brukte penne fullkornspasta)
- Salt
- Paprikakrydder

Slik gjør du:

Først så skjærer du opp løk. Så har du den i gryten sammen med en del olje og lar det koke til løken har fått en fin, gyllen farge. Så har du i en boks med tomatpure. Jeg bruker å blande tomatpureen i et glass med litt vann, så den får en fin konsistens. Etter du har tatt i tomatpure, kan du begynne å koke opp pasta i en annen kjele. Den går det ikke så lang tid å koke, maks 10 minutter. Så koker man tomatpureen i ca 10 minutter, og da begynner jeg å smake meg til med salt og paprikakrydder. Når du har kokt den, har du i de tre boksene med tunfisk. Bruker å smake litt underveis, så jeg er sikker på at jeg har i nok krydder. Kok tunfisken i 10 minutter til, så er det ferdig! Da heller du av vannet i pastaen, så heller du over innholdet i den andre kjelen med pastaen i. Da rører du det godt sammen, så heller du det over i en langpanne. Strø over revet ost, så har du den i ovnen på 225 grader til osten har smeltet, cirka 10-15 minutter. Og da er pastaen ferdig, da er det bare å nyte. Bon appetit!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Syntes du dette så godt ut?

INNKJØP 07.09.16

 • 07.09.2016 - 17:14

Heia. I dag sto jeg opp i 11 tiden og ordnet meg, så kjørte mamma meg til tannlegen som jeg hadde time med halv 1. De renset de tennene som jeg sa var litt misfarget og gule, tror det gikk bare 5 minutter så var de ferdige! Så da var jeg veldig fornøyd. Alan skulle ta buss hjem til Ålesund, for han skulle ha sønnen sin i dag. Jeg kommer til han enten i kveld eller i morgen, så skal vi ut og drikke og kose oss. Så det gleder jeg meg til! Etter jeg var med tannlegen var jeg på brygga en tur, satt på cafe og spiste et ostehorn, siden jeg ikke hadde spist frokost. Så var jeg innom apoteket og kjøpte meg p-piller, og refill til Oral B elektrisk tannbørste. Så var jeg på Cubus en tur, der kjøpte jeg meg to ansiktsmasker, en til peel off og en for ekstra fuktighet. Så kjøpte jeg q-tips og en leppestift. Er veldig glad i å bruke leppestift i det siste, føler meg så fin da. Og så liker jeg å eksperimentere med forskjellige farger!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Når jeg kom hjem, hadde jeg fått medlemsblad fra Kicks i posten, noe jeg får hver måned. Da er det med en kupong der du får 20% rabatt på en valgfri vare fra Kicks. Jeg er snart tom for foundation, så da skal jeg gå dit en dag og kjøpe det. I tillegg fikk jeg en lapp der det sto jeg hadde fått en pakke som jeg må hente på butikken. Så da skal jeg dit litt senere i dag for å hente den. Nå er jeg spent på hva jeg får! Har bestilt masse fra wish, så nå får jeg sikkert masse pakker i posten de neste dagene. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ønsker dere alle en fin onsdag videre, nyt den!

TODAYS BREAKFAST

 • 06.09.2016 - 14:24

SAMSUNG CAMERA PICTURES

I dag startet dagen med grove rundstykker med egg, i tillegg til et glass melk. Veldig mettende og godt! Har søkt litt rundt på nettet og lett etter leiligheter nært jobben, har funnet noen bra som passer, så håper jeg får svar fra de jeg har sendt melding til. Håper jeg kan flytte så fort som mulig etter jeg har hatt ferie. Dagen i dag skal jeg bare bruke til å slappe av. Skal en tur på trening senere i dag, etter jeg har vært hos kjæresten på jobben. Gleder meg sånn til å ta ferie sammen med han, for han jobber altfor mye. Syntes vi trenger mye mer tid sammen! Han jobber fra 1 om dagen til 11-12 om kvelden hver eneste dag, unntatt onsdag og torsdager når han er og passer sønnen sin. Blir veldig lite tid til overs, så da må vi nyte ferien vi får sammen! Og så skal han få mer fri fra jobben til høsten, så da håper jeg vi får mye mer tid sammen. Kan innrømme at det har vært vanskelig for meg på grunn av jobbsituasjonen hans, i tillegg til bosituasjonen vår. Men jeg håper det ordner seg, og at han får mer fri eller kan finne seg en annen jobb et annet sted. Man får bare ta tiden til hjelp!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Håper dere får en fin tirsdag!

UKEN SOM GIKK // BLEKING AV HÅR, MORSOM KOMEDIE, MASSE REGN ++

 • 05.09.2016 - 12:29

Ukens høydepunkt: Å bleke håret mitt! Har ventet lenge på denne dagen, hehe. Får det ikke blondt med en gang, men ble veldig fornøyd med resultatet! Så skal jeg ha det lysere etter hvert. Hun bleket det først, og så farget hun det etterpå i kalde farger for å få vekk rødskjæret i håret. I tillegg fikk jeg hodebunnsmassasje, noe som var ganske deilig!

Ukens film: ''Are we there yet?'' Lo meg ihjel av denne filmen, haha. Elsker slike komedier du får deg en god latter av. Så den sammen med kjæresten min her en dag, og den likte vi virkelig! Filmen finner du på Netflix.

Ukens beste innkjøp: Denne uken har jeg faktisk ikke kjøpt noe annet enn mat! Handlet inn mye her en dag, så jeg har masse godt jeg har lyst på her hjemme, og ikke bare ting foreldrene mine liker, hehe.Ukens kjiping: Har ikke opplevd noe kjipt denne uken faktisk! Det eneste jeg kan klage på er været, har vært masse regn nå de siste dagene. Men ser heldigvis ut til at det skal bli finere denne uken. 

Ukens crawing: Oreo sjokolade. Det er så godt, skummelt å ha liggende her i hus, hehe. Blir fort spist opp av meg og kjæresten når vi først koser oss. 

Ukens konkurranse: Ukens blogg konkurransen jeg har på bloggen hver søndag! For å melde deg på konkurransen, trykker du HER. 

UKENS BLOGG

 • 04.09.2016 - 13:53

God søndag! Ble en sen morgen på meg i dag, har vasket litt og nå skal jeg snart spise frokost. Ser ut som det blir en fin dag, så kommer nok til å gå meg en lang tur litt senere. Har jobbet ganske mye denne uken, neste uke skal jeg bare jobbe på mandag og lørdag, så det blir herlig. I tillegg har jeg ferie om bare en uke! Da kan jeg gjøre litt ærender som jeg ikke har tid til ellers når jeg må på jobb. Skal blant annet bestille meg time med tannlegen, siden noen av tennene mine ikke blir bleket når jeg bleker de. Det ser ut som det er et belegg over noen av tennene.. Så da håper jeg de kan fikse det. I går så jeg og kjæresten min på film og spiste godteri, så det var en koselig lørdagskveld.Siden det er søndag i dag, så er det tid for ukens blogg konkurranse igjen! For å melde deg på, følger du disse to enkle trinnene:

1. Lik min facebook side HER. Har du allerede gjort det, gå til punkt nummer to. 
2. Legg igjen din bloggadresse i kommentarfeltet under.

UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 03.09.2016 - 09:44Den første bloggen jeg vil anbefale dere, er bloggen til nydelige Lisa Rørvik! Hun er ei jente på 22 år. Hun blogger om sin hverdag med sykdommen anoreksi, og ellers om mote og sminke. Hun kommer også med mange gode oppskrifter på mat og desserter, og har store og fine bilder i innleggene sine. Dette er en blogg jeg er fast leser av, hun er ei skjønn jente med en nydelig blogg. Hun legger av og til ut personlige innlegg, noe som jeg syntes er veldig tøft gjort. Hun oppdaterer bloggen jevnlig med 2-3 innlegg om dagen. Dette er en blogg som inpirerer meg veldig, og som jeg alltid kommer til å være fast leser av. Anbefaler alle å sjekke ut hennes blogg!

For å komme direkte til Lisa sin blogg, trykk HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Alexandra. Hun er ei jente på 16 år fra Sotra. Hun blogger mest om sin hverdag, mote og trening. Hun har en veldig fin blogg, hun har fine bilder av god kvalitet, og man blir i godt humør av å lese hennes blogg. Hun legger av og til ut videoer på bloggen også, noe som er veldig gøy. Dette en blogg som jeg anbefaler dere å ta en titt på!

For å komme direkte til Alexandra sin blogg, trykk HER.

DU VET DU ER BLOGGER NÅR..

 • 02.09.2016 - 11:47

📝  Minnekortet på kameraet ditt er fullt ganske ofte. Og så må du begynne å slette alle bildene for å få plass til mer.

📝  Du må ta bilder av maten din før du spiser den. ''Ikke spis, jeg må ta bilde først!''

📝  Kamerarullen på mobilen din er fullt av selfies.. ops. Nei, jeg elsker ikke meg selv!

📝  Du har med deg kamera overalt. Må ta bilder av alt jeg gjør! 📝  Du spør foreldre og kjæreste om de kan ta bilder av deg

📝 Alltid tenker på hva du skal blogge om neste dag, og skriver det ned med en gang du kommer på noe. 

📝  Sminker og stæsjer deg opp kun for å ta bilder til bloggen.

📝 Du finner bare 2 brukbare bilder av de over 100 bildene du nettopp har tatt. 


Kjente du deg igjen i noe av dette?

MASSE GRATISPRODUKT

 • 01.09.2016 - 12:28

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Er det en ting som er positivt med å jobbe i apotek, er det alle gratisproduktene vi får. På apoteket har vi et bord fullt av ting der alle kan ta det de vil ha. I tillegg får vi 30% på alt vi kjøper i apoteket! For noen dager siden fikk alle på apoteket en gaveeske fra apoteket med produkter fra Nuxe, som er et merke jeg elsker. Jeg bruker renseskum, ansiktskrem og øyekrem i den serien. Det er et skikkelig bra merke som jeg anbefaler alle å teste ut. Produktene smelter inn i huden, gir masse fukt og lukter herlig. I tillegg er alle hudkremene i den serien anti-age! Har prøvd bodylotionen fra Nuxe nå i et par dager, og den er helt fantastisk! Lukter deilig og gir mye fukt. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Hvilken hudpleieserie bruker du?

Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 22 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker, og jobber for Apotek1. Jeg blogger mest om min hverdag, skjønnhet, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.com

Kontakt meg

hege.valldal@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no