hits

7 RARE TING JEG TRODDE NÅR JEG VAR LITEN

 • 31.08.2017 - 12:10

👼   Når jeg ikke ville gå på do, sa foreldrene mine til meg at hvis jeg ikke gjorde det, skulle det komme en mann hjem til oss og hente meg. Selvfølgelig trodde jeg på det, og jeg var så redd at jeg ikke kunne annet enn å gå på do når de sa ifra!

👼   Jeg hadde mareritt om Hufsa når jeg var liten, og før jeg skulle sove hørte jeg disse skumle lydene som kom fra mummitrollet filmene når hun dukket opp. Jeg ble så redd, og jeg var helt overbevist om at hun var inne på rommet mitt. Så det var mange netter jeg måtte sove i senga med foreldrene mine.

👼   At jeg fikk alt jeg ville på butikken om jeg bare hylte så høyt jeg kunne!
👼   At det var kult å putte masse perler oppi nesen. Herregud så de slet med å få de ut igjen..

 👼   At jeg og venninnen min kom til å bli så fine etter at jeg hadde klippet det lange håret til oss begge to. Vi fikk mye kjeft etterpå!

👼   At tuneller var farlige å kjøre i. Jeg var så redd for å kjøre i tuneller, og hatet det..

👼   At pappa var den sterkeste i verden!

KICKSTART HØSTEN

 • 30.08.2017 - 12:24

Innlegg i samarbeid med Rabble

Nå skal jeg skrive et innlegg om hva jeg gjør for å kickstarte høsten. Det er Rabble som er inspirasjonen bak dette innlegget.

Når høsten kommer bruker jeg å rydde en del i garderoben min, så jeg ser hva slags klær jeg har. Jeg rydder vekk alle sommerklær i en skuffe for seg selv, og så legger jeg lengst fram alle varme gensere, jakker og sko som jeg har. Så slipper man å fryse nå når høsten kommer! Det verste jeg vet er å fryse, så det vil jeg helst unngå. Man kan godt se bra ut selv om man har litt tykkere klær på seg, for det finnes masse fint der ute!

På Rabble får du nå 50% på din dyreste vare + fri frakt, om du handler for over 200 kroner på Ellos.no. Der har det kommet inn mange nye høstklær, så hva er vel ikke bedre enn å få litt nye klær for en billig penge? Det er fin mulighet til å oppgradere garderoben din, om du trenger det. 


Nå når høsten kommer, blir man ofte en del tørrere både i ansiktet og på hendene. Derfor er jeg føre var, og har alltid gode kremer tilgjengelig. En håndkrem jeg anbefaler, er Aderma håndkrem. Den er basert på havreekstrakt som reduserer rødhet, kløe og irritasjoner i huden. Den gir masse fukt, og beskytter mot vann, såpe, vind og kulde. En perfekt krem å ha nå når høsten kommer for å unngå tørre og sprukne hender. Denne kremen kan kjøpes hos Apotek1. Der får du også mange gode råd om kremer til tørr ansiktshud. Ta deg en tur til ditt nærmeste apotek og spør om råd!

VINNEREN AV GIVEAWAY BLE...

 • 29.08.2017 - 13:42

Da har jeg trukket vinneren av giveawayen jeg hadde der du kunne vinne en Feelosophy håndkrem og en liten lommebok. Den heldige vinneren ble... adalsjenta! Gratulerer så mye, gaven blir snart sendt i posten til deg. Håper du blir fornøyd! Det er alltid gøy å ha konkurranser her på bloggen når det er så mange som melder seg på. Tusen takk til alle som ville bli med, og håper dere vil melde dere på neste gang jeg har en giveaway her på bloggen 😃

 

UKEN SOM GIKK // MARKED, ARMBÅND, FRIZZY HÅR, SYK, KASTING AV MEDISINER ++

 • 28.08.2017 - 13:03

UKENS HØYDEPUNKT
Det må bli i går, da jeg og en venninne var på syltemartnan her jeg bor! Vi gikk rundt og så der i 4 timer, det var så mye fint de solgte der. Så var det koselig å være med henne igjen, for det er lenge siden sist. Jeg fikk til og med bursdagsgave fra henne fra Bulgaria, det var en liten håndvifte, håndkrem og fotkrem. Jeg kjøpte et fint rosa armbånd der som det er kun jeg som har i hele verden, fordi det var håndlaget. Så spiste vi rømmegrøt og kake. Det var en superkoselig dag!

UKENS SANG
Hailee Steinfeld - Love myself


UKENS BESTE INNKJØP
Kjøpte meg en ny krem til håret som jeg var tom for i merket John Frieda som er for frizzy hår. Den kremen bruker jeg i håret hver morgen, siden jeg har veldig statisk hår. Syntes den hjelper veldig bra! Du får kjøpt den på Vita.UKENS NEDTUR
At jeg ble syk, med sår hals, hoste, hodepine og tett nese.. Gikk heldigvis over etter et par dager, men alltid kjedelig uansett.. Da er jeg heldig som har en kjæreste som har tatt godt vare på meg disse dagene jeg har vært syk!

UKENS TANKE
Hvert år så kaster nordmenn 600 tonn medisiner, og kun halvparten av de blir levert inn til apoteket. Det er mye! Å kaste medisiner i vanlig søppel kan skade naturen, så husk derfor alltid å lever inn gammel eller ubrukt medisin til det nærmeste apoteket der du bor!

UKENS MEST LESTE INNLEGG

DU VET DU ER BLOGGER NÅR
GJØR DET SOM GJØR DEG LYKKELIG
SPØRSMÅLSRUNDE

HAR DU NOEN GANG...

 • 27.08.2017 - 15:10

Skulket skolen?
Ja, det har jeg. Sikkert mange som har gjort det en eller annen gang i løpet av livet!

Møtt en kjendis?
Ja, det har jeg. Har møtt Alexander Rybak, jeg fikk en klem av han og signert t-skjorte! Det var for mange år siden når jeg var veldig stor fan av han, da hadde han konsert i nærheten av her jeg bor. Var skikkelig stas husket jeg.

Jukset på en prøve?
Det har jeg gjort kun en gang. Det var på en prøve der alle andre hadde tenkt å jukse også. Ikke at det var noen god grunn til å gjøre det samme! Grunnen til at jeg gjorde det var nok fordi ingen kom til å bli oppdaget, og jeg ville ikke være den som fikk dårligst resultat på prøven.

Vært våken i 24 timer?
Det tror jeg ikke.. Kan ikke huske at jeg har gjort det noen gang ihvertfall!Fått en farlig allergisk reaksjon?
Nei. Har ikke noe slags allergi, verken for pollen eller mat, så der er jeg veldig heldig. 

Kalt kjæresten for feil navn?
Det har skjedd en gang, men da var han heldigvis ikke til stede, haha. 

Brukket et ben?
Nei. Og det er jeg glad for! Det gjør sikkert sykt vondt.

Melket en ku?
Ja, det har jeg faktisk prøvd en gang. Men jeg fikk det ikke til! Det ser utrolig enkelt ut når andre gjør det, men er faktisk veldig vanskelig.

HAR BLITT SYK

 • 25.08.2017 - 15:43

Hei fine lesere ❤️

Jeg håper at dere har en bedre fredag enn meg, for jeg har nemlig blitt syk. Har sår hals, hoste, hodepine og er sliten i kroppen. Jeg gikk på jobb i går, men kjente at jeg ble mye dårligere på kvelden, så da ble jeg hjemme i dag. Har vært på apoteket og kjøpt meg paracet, nesespray og halsdrops, så da håper jeg at jeg blir bedre så jeg kommer meg på jobb i morgen. Heldigvis har jeg en snill kjæreste som er her og passer på meg, så da går det fint! Tror jeg ble smittet av en kunde fra jobben her en dag, for hun hostet og var forkjølet. Er veldig sjelden jeg er syk, men nå var det visst min tur! Frokosten i dag ble belgisk vaffel med sjokolade og bær som kjæresten kjøpte til oss fra sentrum. Resten av dagen skal jeg bare slappe av i senga og håpe på at jeg blir fort frisk.Jeg har forresten fått meg et nytt design her på bloggen, hva syntes dere? Selv er jeg utrolig fornøyd. I tillegg har jeg ordnet med kategorier, slik at dere kan finne fram til innleggene mine mye enklere, alt etter hva dere har lyst til å lese om. Så nå syntes jeg det ble mer oversiktlig og fint! Designet er fra Kvdesign.

GJØR DET SOM GJØR DEG LYKKELIG

 • 24.08.2017 - 13:10

Life is too short to do the things you don't love doing

Et veldig fint sitat, som det er mye sant i. Hvor ofte har jeg ikke følt at jeg må gjøre ting, som jeg egentlig ikke har lyst til? Gjør mer av det du liker, og som du føler deg vel med. Liker du ikke å trene? Så ikke gjør det. Vil du heller være hjemme alene en lørdagskveld enn å gå ut på byen? Gjør det. Vi skal ikke føle et press om å gjøre som alle andre, for vi har bare et liv - og det er ditt. Gjør det du elsker. Du blir så mye lykkeligere, jeg snakker av erfaring! Det er bare du som har kontroll over ditt eget liv - lev det til det fulle og nyt det. For vi lever bare en gang! Det er så viktig å huske på.
Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Hegevalldal

SPØRSMÅLSRUNDE

 • 23.08.2017 - 13:07

Hei, og god onsdag ☀️

I dag har jeg fri fra jobb, og jeg og kjæresten skal se på en leilighet her i Ålesund. Håper at vi liker den, for jeg har veldig lyst å flytte ut av den lille hybelen vi har der nå. Blir spennende å se om den faller i smak! Nå er det forresten lenge siden jeg sist hadde en spørsmålsrunde på bloggen, så nå tenkte jeg det var på tide med en ny! Spør meg om alt du lurer på i kommentarfeltet under, så svarer jeg i et eget innlegg på bloggen om ikke så lenge. Blir det veldig mange spørsmål, deler jeg den opp i to innlegg.
Da er det bare å spørre i vei 💋

DU VET DU ER BLOGGER NÅR..

 • 22.08.2017 - 12:15

-  Du har så masse sminke, ansiktsprodukter og hårprodukter at du aldri får sjansen til å bruke opp alt

-  Du må alltid ta bilde av maten din før du spiser den

-  Du finner kun 3 brukbare bilder av de nettopp 30-40 bildene du akkurat har tatt

-  Pcen din er stappfull av bilder
-  Du tar med deg kamera overalt

-  Du sminker deg kun for å ta bilder til bloggen

-  Du drar på shopping fordi du må ha nye klær å vise på bloggen

-  Du kan se tilbake på hva du gjorde for nøyaktig 1-2 år siden

UKEN SOM GIKK // BIFFGRYTE, VASKE OG RYDDE, ØYEDRÅPER, KONKURRANSE ++

 • 21.08.2017 - 12:30

UKENS HØYDEPUNKT
Det må bli lørdagen! Var en koselig dag der vi hadde en del besøk her hjemme. Vi spiste biffgryte til middag, noe som var utrolig godt! Jeg vasket og ryddet litt her hjemme også, så nå er det rent og fint her. I tillegg har vi fått vite at vi skal flytte i leiligheten den 25. september, så da er det bare 1 måned igjen!

UKENS SANG
Jonas Blue - Mama

UKENS BESTE INNKJØP
Har ikke kjøpt noe spesielt denne uken, unntatt øyedråper, for det ble jeg tom for. Så kan si at det er ukens smarteste innkjøp! Øyedråpene jeg bruker heter Systane Hydration, og de er veldig gode til tørre øyne. Du kan bruke de med linsene på også, i tillegg er de holdbare i 6 måneder etter åpning!UKENS NEDTUR
Denne uken har jeg ikke hatt noen nedturer! Tror dette er et punkt jeg må slutte å skrive på bloggen siden jeg har så få nedturer, haha. 

UKENS KONKURRANSE

Nå har jeg gående en konkurranse på bloggen der du kan vinne en Feelosophy håndkrem og en lommebok. Håper at det er mange som har lyst til å melde seg på! Trykk HER for å komme direkte til konkurransen.

UKENS MEST LESTE INNLEGG

10 SPØRSMÅL OG SVAR
INSTAGRAM LATELY
OPP I LØNN

GIVEAWAY - VINN HÅNDKREM OG LOMMEBOK

 • 20.08.2017 - 12:14

Da tenkte jeg å kjøre på med en liten giveaway igjen - det er alltid koselig å gi noe tilbake til dere fine lesere 💞  Denne gangen kan dere vinne en håndkrem i merket Feelosophy med duft av mandel og kokos, og en lommebok med plass til mange kort i. Dette må du gjøre for å vinne:

1. Lik min facebook side HER. Har du allerede gjort det, gå til punkt nummer to. 
2. Skriv din epost i kommentarfeltet under.


OPP I LØNN

 • 19.08.2017 - 11:41

Hei, hvordan har dere det i dag? 😃

Jeg fikk meg en gledelig overraskelse når jeg sjekket lønnsslippen min fra jobb i går - jeg har gått opp hele 5 kroner i lønn per time! Syntes det var ganske overraskende, men jeg skal ikke klage. Blir bare enda mer motivert av det! Denne helgen har jeg fri, så det skal nytes. Gleder meg slik til september, for da skal vi endelig flytte. Blir spennende å se hvordan det ser ut der, for jeg har enda ikke sett leiligheten! Det er ihvertfall to etasjer, med tre rom oppe + bad, og nede er det stue, kjøkken og et lite toalett. Mer enn nok plass for 4 personer blir det ihvertfall! Jeg har en elipsemaskin som står hjemme hos broren min, så håper på å få plass til den slik at jeg kan trene inne i leiligheten, det hadde vært perfekt! Den står hos han nå fordi vi ikke har plass til den her hjemme, for her er det kun en etasje. 
Håper at dere får en fin helg 💜

DISSE VANT UKENS BLOGG

 • 17.08.2017 - 12:10Den første bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Stine! Jeg fikk et veldig godt førsteinntrykk av bloggen, med en fin header og et fint design. Hun blogger mest om sin hverdag, tips og anbefalinger. Hun tar fine bilder til bloggen som er av god kvalitet, og er veldig flink til å skrive. En blogg jeg anbefaler dere å ta en titt innom!


For å komme direkte til Stine sin blogg, trykk HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Stine Sophie! Hun har et fint design med en kreativ header. Hun blogger mest om sin hverdag, mat, personlige innlegg og mye mer! Hun har bilder av god kvalitet som er inspirerende å se på. Hun er flink til å skrive og byr mye på seg selv. Det anbefales å ta en titt innom denne bloggen!

For å komme direkte til Stine Sophie sin blogg, trykk HER.

 

INSTAGRAM LATELY

 • 16.08.2017 - 14:10
Her er noen av mine siste instagram bilder, hva syntes dere? For dere som vil følge meg der, heter jeg hegevalldal. Legg gjerne igjen din instagram i kommentarfeltet, så tar jeg en titt 😃

10 SPØRSMÅL OG SVAR

 • 15.08.2017 - 13:04

Hvor høy er du?
Jeg er 171 cm, og trives med det. Har alltid vært veldig fornøyd med høyden min! 

Hva har du alltid i vesken?

Parfyme, tyggis, deodorant, lommebok, håndkrem, hårbørste, drikkeflaske, og smertestillende.

Hvilke nettsider/apper besøker du daglig?
Jeg besøker mest facebook, instagram og snapchat.

Hva er du mest takknemlig for?
Jeg er veldig takknemlig for at jeg bor i Norge og har alt det jeg trenger! Jeg er takknemlig for at jeg har mat, vann og tak over hodet. Det er ikke noe man skal ta for gitt! I tillegg er jeg veldig takknemlig for at jeg har verdens beste familie og kjæreste!

Si fem positive ting om deg selv.
Ryddig, snill, effektiv, omsorgsfull og morsom.Vil du ha barn?
Nei, det vil jeg ikke. Ihvertfall ikke før om mange år! Kan ikke se for meg at jeg noen gang får lyst på barn, men tiden får vise hva som skjer. Derimot har jeg veldig lyst på katt, noe vi skal få til høsten! Det er noe jeg gleder meg masse til.

Hva bruker du mest penger på?
Det må bli mat og klær jeg bruker mest penger på.

Hvor mange søsken har du?
Jeg har to storebrødre på 28 og 35 år. Er veldig stor aldersforskjell mellom meg og den eldste broren min, hele 13 år! 

 Siste filmen du så?
Den siste filmen jeg så var The Resident på Netflix. En utrolig spennende film!

Hvilken dessert er din favoritt?
Oreokake! Syntes det er så godt, vil ha det hvert år til bursdagen min. Jeg er også veldig glad i sjokoladeis!

UKEN SOM GIKK // UTE PÅ BYEN, VIPPELØFT, ROSA TOPP, ØKT STILLING ++

 • 14.08.2017 - 13:18

UKENS HØYDEPUNKT
Det må bli nå i helgen, for da hadde jeg fri fra jobb. Fredagen var jeg og kjæresten ute på byen og koste oss litt før vi gikk hjem igjen. Lørdag var jeg og farget vippene mine og tok vippeløft, og jeg ble utrolig fornøyd med de! Veldig godt å slippe å bruke så mye sminke også. Nå trenger jeg bare å ha på meg en primer og foundation før jeg går ut døren! 

UKENS SANG
Grace Kelly - Mika. Gammel sang, men jeg elsker den! Den får meg i godt humør 😃

UKENS BESTE INNKJØP
Det må bli denne rosa toppen fra H&M! Bruker den veldig ofte, for jeg syntes den er så fin. Jeg var også veldig fornøyd med den rosa klokken og fruktkurven jeg fikk i posten fra Wish!UKENS NEDTUR
Har ikke opplevd noe kjipt denne uken, så det er bra! Eneste jeg skal klage på er været, har vært mye regn her de siste dagene. Men det er jo typisk Norge det ☔  Jeg skal ha høstferie i slutten av oktober, så da blir det kanskje tur på meg og kjæresten til varmere strøk!

UKENS TANKE
I slutten av september + i oktober og november får jeg økt stilling på jobb til 70-80%. Det blir bra, for da blir det ekstra mye penger til jul! Og når desember kommer, så blir jeg satt ned til 50% igjen. Trives veldig godt med halv stilling jeg! Da er det en fin blanding mellom jobb og fri, noe som passer meg perfekt.

UKENS MEST LESTE INNLEGG

PINK LADY
NEW IN

UKENS BLOGG

UKENS BLOGG

 • 13.08.2017 - 14:46

Hei, og god søndag 😃  I dag blir det trening på meg, så det skal bli godt! Ellers skal jeg bare slappe av og kose meg resten av dagen. Jeg var på besøk med besteforeldrene mine i går, og mormor fikk en parfyme av meg som hun syntes var så god. Når jeg sa den kostet kun 50 kroner trodde hun ikke på meg, haha! Jeg ville ikke ta imot penger, og sa at hun skulle få den. Men dere kjenner vel besteforeldre, de tar ikke nei for et svar! Senere den kvelden når vi kom hjem spiste vi kebab i lefse med ost og grønnsaker, som var utrolig godt. Jeg brukte ekstra lang tid på å spise, for jeg har fått et sår i munnen som gjør kjempevondt når jeg spiser eller drikker. Kjøpte meg en gel som jeg skal smøre på såret, som lindrer smerten en del. Håper det går vekk fort!Siden det er søndag i dag, tenkte jeg å ha en ukens blogg konkurranse igjen! Jeg trekker ut to vinnere neste uke som får et eget innlegg på min blogg, der jeg skriver hva jeg liker med akkurat de bloggene. For å melde deg på, så følger du disse to enkle trinnene:

1. Lik min facebook side HER. Har du allerede gjort det, gå til punkt nummer to. 
2. Skriv ''Jeg er med!'' i kommentarfeltet under.

NEW IN

 • 12.08.2017 - 21:24

Heisann, har dere hatt en fin lørdag? 😃 

I dag har jeg vært og fikset øyenvippene mine, jeg tok vippeløft og så farget jeg de. Jeg ble utrolig fornøyd! Nå ser de veldig fint sminket ut, og i tillegg trenger jeg ikke å bruke mascara på en stund. Når jeg var ferdig reiste jeg hjem til foreldrene mine, der jeg hadde fått to pakker i posten! Jeg fikk denne fine rosa klokken, og en fruktkurv som man kan henge bananer på. Syntes den var utrolig stilig! Var veldig godt med fri i dag, i tillegg skal jeg ha fri neste lørdag også! To frihelger på rad, det er ikke verst 😎  Denne onsdagen som kommer skal jeg og kjæresten min flytte ned en etasje fra hybelen vi bor i, der det er mye større plass til ting og i tillegg har vi komfyr der. Så er det mye finere utsikt, og det er akkurat samme prisen, så da tenkte vi hvorfor ikke? Blir spennende å se hvordan det ser ut til slutt!Håper at dere får en fin kveld videre 💕

PINK LADY

 • 10.08.2017 - 11:38

Hei, og god torsdag 😃

Nå er det lenge siden jeg har blogget! Har vært veldig opptatt med jobb og slikt, så da har det vært liten tid til det. I går hadde både jeg og kjæresten fri fra jobb, så da koste vi oss masse. Det var utrolig fint vær, så den fridagen var vi heldige med! Vi var på Moa og så litt i butikker, og så reiste vi tilbake til sentrum etter en stund og bestilte oss en stor pizza. Den pizzaen var utrolig god, noe av det beste jeg har smakt. Han som jobbet der ville ikke ta betaling etterpå, på grunn av at han er en kompis av kjæresten min. Haha! Denne rosa toppen jeg har på meg kjøpte jeg fra H&M, og jeg bare elsker den! Kjøpte akkurat den samme i blå også, fordi jeg syntes de var så fine. De har blitt mine nye favorittplagg, siden jeg bruker de hele tiden, hehe. Nå er det ikke lenge til vi skal flytte, det blir i midten av september! Gleder meg så mye, greier nesten ikke å vente. Alt blir så mye mer sentralt, og man får mer frihet til å gjøre det man vil. Det er foreldrene mine som har kjøpt leilighet, jeg og kjæresten min kommer til å bo en del både med de og en del her i Ålesund!

Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 22 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker, og jobber for Apotek1. Jeg blogger mest om min hverdag, skjønnhet, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.com

Kontakt meg

hege.valldal@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no