hits

MITT NYE HÅR

 • 31.08.2016 - 17:00I dag har jeg vært hos frisøren for å bleke håret mitt, og ble veldig fornøyd! Vet jo at det ikke kan bli blondt med en gang, så må ta det litt etter litt. Hun blekte det først, og etterpå hadde hun i farge for å få vekk rødskjær i håret. Når jeg satt med bleking i var det veldig varmt, det føltes som at håret mitt skulle brenne opp! Nå ser håret mitt brunt ut, syntes det ble ganske så fint! Så får vi se om jeg vil ha det enda lysere etter hvert. Men da må jeg nok vente en stund til. Tror jeg satt i frisørstolen i litt over 3 timer, i tillegg fikk jeg hodebunnsmassasje to-tre ganger, så det var deilig. Håret ser mye mørkere ut på disse bildene, men håret er mer lysere bakfra! Etter jeg var ferdig med frisøren var jeg på Cubus og kjøpte meg en svart bukse som var veldig behagelig å ha på seg. Hva syntes dere?

UKEN SOM GIKK

 • 29.08.2016 - 22:11

Ukens høydepunkt:
Søndagen! Da var det marked her jeg bor, og jeg og kjæresten koste oss i et par timer der før han måtte på jobb. Der spiste vi rømmegrøt, kake og vafler, og gikk og så oss rundt der. Kjøpte meg en svart liten kjole, som jeg var veldig fornøyd med. 

Ukens sang:
Sing me to sleep - Alan Walker. 

Ukens beste innkjøp:
Handlet litt på wish.com her en dag, da fant jeg ut at de solgte 2XU tights der til kun 150 kroner! Det er utrolig billig, for her i Norge koster den over 800 kroner. Så da ble den bestilt med en gang. I tillegg handlet jeg litt andre ting, som Scholl elektrisk fotfil til kun 42 kroner, et par fine topper jeg fant og et par sko. Tror jeg handlet for litt over 700 kroner, gleder meg til å få alt i posten!Ukens kjiping:
Har jobbet såpass mye denne uken, at jeg er så lei av å ta buss! Tror jeg spyr, haha. Virkelig på tide for meg å flytte snart. Det er så kjedelig, og bortkastet tid å sitte i en buss. Er dere ikke enige?

Ukens crawing:
Twix sjokolade! Kjøpte inn en del når det var 10-kroners på spar, ikke så smart gjort, hehe. Det er veldig godt da! Godt å kose seg med en gang i blant når søtsuget kommer.

Ukens konkurranse:
Ukens blogg konkurransen som jeg har hver søndag! Klikk HER for å melde deg på.

UKENS BLOGG

 • 28.08.2016 - 14:47

Heihei, og god søndag! I dag har jeg og kjæresten min vært på marked her jeg bor. Sto opp klokken 10 og ordnet meg, så gikk vi ned til det åpnet klokka 11. Var masse forskjellige ting å se, og masse folk. Vi så oss rundt, og så spiste vi vafler, rømmegrøt og kake. Jeg kjøpte meg en svart, litt kort finkjole som jeg var veldig fornøyd med. På onsdag skal jeg forresten til frisøren! Ringte og fikk meg time, gleder meg masse, for da skal jeg endelig få bleket håret mitt. Så det blir bra!

Siden det er søndag i dag, så er det tid for ukens blogg konkurranse igjen! For å melde deg på, følger du disse to enkle trinnene:

1. Lik min facebook side HER. Har du allerede gjort det, gå til punkt nummer to. 
2. Legg igjen din bloggadresse i kommentarfeltet under.

UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 27.08.2016 - 19:27Den første bloggen jeg vil anbefale dere, er bloggen til vakre Veronika! Hun blogger mest om sin hverdag, mote og sminke. Hun har en kjempefin blogg, med en fin header og et fint design. I tillegg har hun mange fine bilder av god kvalitet i innleggene sine, som gjør at man har lyst til å lese mer. Anbefaler alle å sjekke ut denne bloggen!

For å komme direkte til Veronika sin blogg, trykk HER.Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til søte Karoline. Hun blogger mest om sin hverdag og mote, i tillegg til at hun kommer med gode tips og anbefalinger på ting. Hun tar masse inspirerende bilder som gjør bloggen hennes spennende å lese. I tillegg kommer hun med mange fristende matoppskrifter på bloggen. Anbefaler å sjekke ut hennes blogg!

For å komme direkte til Karoline sin blogg, trykk HER.

7 UVANER JEG HAR

 • 26.08.2016 - 21:12

- Jeg må alltid gå med håret løst når jeg skal på ut eller på jobb. Eneste gangen jeg går i hestehale er når jeg skal på trening. Syntes jeg ser så rar ut i hestehale, haha. Har alltid gått med løst hår jeg.

- Jeg kan sette på rettetangen, så går jeg og gjør noe annet og glemmer helt av den! Farlig uvane..

- Føler meg ofte skitten på hendene når jeg er på jobb, så jeg går og vasker de ganske ofte. Ihvertfall hvis jeg har telt penger i kassen!

- Er alt for glad i søte drikker, som pepsi max, juice og sånt. Skal prøve å drikke mindre av det! Vann og melk er bedre.- Når jeg har trent en dag, så får jeg så sykt godtesug på kvelden. Aner ikke hvorfor. Men det er skikkelig irriterende! Og vanskelig å motstå fristelser når de først kommer.

- Ser altfor ofte på klokken når jeg er på jobb. Jeg vil hjem! hahaha. Det skjer helst hvis det er lite å gjøre, for hvis jeg har ting å gjøre så går jo tiden fortere.

- Spiser altfor ofte på Big Bite. Og bestiller nesten alltid det samme, som er karbonade med ost, salat, agurk, paprika og hvitløksdressing. Trenger nesten aldri å si hva jeg skal ha, for de skjønner det med en gang jeg kommer!

Hva er dine uvaner?

INTUITION - MIN FAVORITTHØVEL

 • 25.08.2016 - 11:24

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Denne fikk jeg i posten på mandag, etter å ha fått den anbefalt på Ida Wulff sin blogg. Prøvde den, og syntes den var helt fantastisk god! Denne kommer jeg garantert til å fortsette å bruke, bedre høvel enn dette finner du ikke! Barberhøvelen skummer i kontakt med vann, og inneholder 100% aloe vera og e-vitamin. Den er tilpasset sensitiv hud, og gjør huden myk og glatt. Så etter barbering trenger du ikke å smøre deg inn med fuktighetskrem en gang! Den er mildt parfymert og parabenfri. Anbefales!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

For å bestille en prøvepakke på kun kr 39, trykk HER.

NYTT DESIGN

 • 24.08.2016 - 14:58Heihei. Nå har jeg endelig fått meg nytt design, og må bare si at jeg elsker det! Jeg bestilte det fra kvdesign.no, der er det mange fine design du kan velge mellom. De koster litt, men er helt klart verdt pengene for min del. Mitt kostet 199kr. Var så lei av det forrige designet mitt, så nå følte jeg det var på tide å prøve noe nytt! Nå kjenner jeg at jeg får mer motivasjon til å blogge også.

Hva syntes dere?

THE FALL

 • 23.08.2016 - 21:22Denne nervepirrende krimserien begynte jeg å se på i helgen, etter å ha ha fått den anbefalt på en annen blogg. Jeg greier ikke å slutte å se på den, for den er så utrolig spennende! Tiden går utrolig fort når du ser på denne serien. Det var bra tidsfordriv for meg, siden jeg var syk i helgen. Her er litt av handlingen, for dere som vil vite mer:

The Fall er en psykologisk thriller der handlingen skjer i Belfast, og dreier seg om de to personene Paul Spector, og Stella Gibson. Spector er terapeut, stilig, far til små barn, og en iskald seriemorder. Han fokuserer på vellykkede unge karrierekvinner. 

Han forfølger dem, og bryter seg inn hos dem for å stjele deler av deres undertøy, før han senere kommer tilbake og kveler dem, vasker dem, og tar bilder av dem. Stella Gibson er politi og kalt inn fra London for å ta over etterforskningen av mordet på en ung kvinne. Hun begynner å se et mønster mellom flere drap og mistenker at en seriemorder går løs i byen.

UKEN SOM GIKK

 • 22.08.2016 - 20:14

Ukens høydepunkt: Det må være lørdagen! Da var jeg i bedre form og koste meg hjemme med ''The fall'', som er en krimserie på netflix. Så laget jeg pasta med tunfisk som jeg spiste med familien, så det var koselig. Det kommer forresten et innlegg om den serien på bloggen i morgen, anbefaler å sjekke den ut!

Ukens sang: She's so high - Kurt Nilsen. Min nye favorittsang, haha! Blir i så godt humør av den sangen.

Ukens beste innkjøp: Det må være innkjøpene jeg gjorde når det var 10-kroners marked på spar, da kjøpte jeg blant annet et par mozarella pizzaer og en del sjokolade til 10 kroner. Så det var billig! Ukens kjiping: Det må være at jeg har vært syk! Må ha blitt smittet av ei fra jobben på lørdag, så det var kjipt. Våknet opp en morgen klokka halv 6 og hadde smerter i hele kroppen, så da var det bare å ta en pinex og gå og legge seg igjen. Heldigvis er jeg mye bedre nå, det hjalp å være hjemme og slappe av et par dager.

Ukens crawing: Siden jeg har vært syk, så har jeg ikke spist noe særlig denne uken. Men vaniljeis med sjokoladesaus syntes jeg har vært kaldt og godt til halsen, så da har jeg spist litt av det!

Ukens konkurranse: Ukens blogg konkurransen som jeg har hver søndag, som kom ut på bloggen i går. For å komme direkte til innlegget, trykker du HER. Bare å melde seg på!
 

UKENS BLOGG

 • 21.08.2016 - 14:04


Hei, og god søndag! I dag så er formen mye bedre. Fikk tilbake smakssansen i går, så da lagde jeg pasta med tunfisk til meg og familien. Det var veldig godt! Kjæresten min kom hjem etter jobb på fredag, så det var godt å se han igjen. Han var bare borte i to dager, men det føltes som det var flere dager siden. Men slik er det vel å være forelsket, hihi. Vi koste oss og så på en serie på netflix før vi la oss. Kjøpte meg en kopp varm sjokolade, det var godt for halsen. I tillegg kjøpte jeg vann med sitronsmak i, i tillegg til sitronsaft som jeg kan ha i vannet selv. 

Siden det er søndag i dag, så er det tid for ukens blogg konkurranse igjen! For å melde deg på, følger du disse to enkle trinnene:

1. Lik min facebook side HER. Har du allerede gjort det, gå til punkt nummer to. 
2. Legg igjen din bloggadresse i kommentarfeltet under.
 

UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 20.08.2016 - 13:39Den første bloggen jeg vil anbefale dere, er bloggen til Ida! Hun er 23 år og kommer fra Oslo. Hun blogger mest om sin hverdag, interiør, og kommer med mange gode tips og anbefalinger på bloggen sin. Innleggene hennes er av god kvalitet, med store og fine bilder. Dette er en blogg jeg kommer til å følge videre, og anbefaler dere å ta en titt innom!

For å komme direkte til Ida sin blogg, trykk HER.Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Pernille. Hun er 21 år og kommer fra Tønsberg. Hun blogger mest om sin hverdag, men kommer også med egne personlige innlegg og forskjellige tips. Innleggene er av god kvalitet, og hun har et fint design på bloggen. En blogg jeg anbefaler å ta en titt på!

For å komme direkte til Pernille sin blogg, trykk HER.

 

MISTET TO SANSER

 • 19.08.2016 - 15:49

Hei. Skulle egentlig på jobb i dag, men jeg følte meg så slapp, så da tenkte jeg at det var best å bli hjemme. Har heldigvis fri i helgen, så får bruke de neste dagene på å bli bedre! Har heldigvis pinex brusetabletter, nesespray og kleenex, så da greier jeg meg. En hel haug med kleenexpapir lå på gulvet mitt i dag, haha. Sånn er det å være forkjøla! Og så har jeg mistet to sanser i dag, luktesansen og smakssansen. Er så kjedelig å ikke smake det du spiser, blir ikke mye mat på meg i dag. Spiser jo litt, men frister lite siden jeg ikke kan smake noe. Håper det blir bedre i morgen. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Nå syntes jeg det er på tide og skifte design til bloggen, har hatt dette designet ganske lenge nå. Syntes det er veldig fint, men man blir jo lei av det man har hatt lenge etter hvert. Så hvis dere vet om noen som har fine gratisdesign så skrik ut! Får søke litt på nettet og se om jeg finner noen fine. Neste uke blir det mye jobb på meg, har bare fri onsdagen. Så da håper jeg at jeg får ordnet håret mitt den dagen jeg har fri, virkelig på tide nå. Syntes det er så stygt med den etterveksten min, haha. Skal bli lysere da, så da må den bare være der. Har forskjellig skille i håret mitt hver dag for at det skal vises minst mulig.

 

FLYTTEPLANER

 • 18.08.2016 - 10:45

Hei, og god torsdagsmorgen!

I går ble formen mye bedre utover dagen. Var ute og solte meg og leste i Calendar girl boken min, og nå er jeg faktisk ferdig med den! Så lekte jeg med Nathaniel, som jeg er tante til, som har sovet her med oss i et par netter. Løp og sprutet vann på han med den nye leken han hadde kjøpt seg, haha. Nå skal jeg snart gjøre meg klar for å dra på jobb, bare i dag og i morgen så er det helg igjen! Godt med et par dager fri fra jobben, siden jeg bor et stykke unna. Blir ca 1 time med buss frem og tilbake, så man blir jo lei av det også. Har veldig lyst å flytte ut nå, men vi får se, kanskje neste måned.

For da skal jeg og kjæresten min ha ferie, og så håper jeg at vi kan flytte sammen etter det. Hadde vært best om han kunne funnet seg jobb i nærheten av der jeg jobber, det hadde vært mye enklere. For jeg har veldig lyst å flytte sammen med han, så håper vi får ordnet det så fort som mulig! Jeg liker jo å bo hjemme, er koselig det, men bare dumt at det er så langt unna jobben min. Hvis vi hadde bodd nært jobben så hadde det jo ikke vært noe problem. 

IKKE HELT I FORM

 • 17.08.2016 - 12:34

Hei! I dag er jeg ikke i så god form, har litt vondt i halsen. Hadde det litt i går også, kjipt. I tillegg verker det i kroppen også. Håper det blir bedre utover dagen, har heldigvis fått tak i halsdrops som kan lindre litt. Får ta meg en paracet også snart, og få i meg litt frokost. Tenkte jeg skulle på trening i dag, men er nok ikke så lurt siden jeg ikke er i form. Kan heller sitte litt ute i sola og slappe av. Var nok ei fra jobben som smittet meg på lørdag, ja! Er ikke ofte jeg blir syk, og det er det lenge siden jeg har vært. Typisk at jeg skulle være dårlig akkurat i dag. Men man får bare ta det med ro og vente til man blir bedre.

Håper dere får en fin dag!
 

SAMSUNG CAMERA PICTURES
 

PÅ STORHANDEL

 • 16.08.2016 - 19:50

Hei, og god tirsdagskveld til dere! I dag startet dagen med at jeg sto opp, så holdt kjæresten min på å lage mat til meg før han begynte på jobb. Heldig jeg er som har en så snill kjæreste! Vi var nede på Spar og handlet, siden det var 10 kroners marked, vi handlet masse og kom hjem igjen med tre fulle poser med mat og diverse annet. Man sparer mye penger når det er slike tilbud. Siden jeg har hatt fri i dag har jeg bare vært ute i sola og fått enda mer brunfarge på kroppen. Herlig!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Denne pizzaen er veldig god, og den kostet bare 10 kroner, så tror jeg kjøpte 5 slike, hehe. Kjøpte en del mat, og så måtte vi snope litt også. FIkk så lyst på sjokolade i går kveld, og vi hadde ingenting, så er lurt å ha noe liggende i tilfelle! Nå er jeg forresten snart ferdig med Calendar girl boken, håper det ikke er så lenge til de andre kommer ut også! Er bra tidsfordriv å ha for meg på bussen når jeg er på vei til jobb, hehe. I morgen har jeg også fri, og da skal det også være fint vær. Kommer nok til å være ute en del da også, og sikkert ta meg en tur på trening. Deilig med litt fri nå som vi endelig fikk litt sol!

SAMSUNG CAMERA PICTURES


Kos dere resten av tirsdagen!

UKEN SOM GIKK

 • 15.08.2016 - 19:34


Ukens høydepunkt: Det må bli fredagen. Da var vi i byen, jeg shoppet litt klær og forskjellig annet, så i butikker og koste meg. Så spiste vi på Burger king. Det var en koselig dag! Været var vi ikke heldige med den dagen, så da var det jo en fin dag å tilbringe inne på et kjøpesenter.  

Ukens sang: Arigato - Julie Bergan.

Ukens beste innkjøp:
Det må være den nye boken i serien Calendar Girl. Ble så glad når jeg oppdaget den på bokhandelen, så da var det bare å kjøpe den med en gang! Er ikke så lenge siden jeg hadde lest ferdig den første boken, og jeg likte den veldig godt. Nå er jeg godt i gang med bok nummer to!Ukens kjiping: Er noen som bare må spre rykter om andre som ikke er sanne, og det er veldig dårlig gjort. Dumt de ikke har bedre ting å finne på enn å prøve å ødelegge for andre! 

Ukens crawing: Kjøpte meg French fries på butikken her en dag, og da var det ute med meg. Haha, neida. Det er ihvertfall veldig godt å ha, når man skal kose seg litt ekstra en kveld!

Ukens konkurranse: Ukens blogg konkurranse som jeg har på bloggen hver søndag, for å komme direkte til innlegget, trykker du HER. Bare å melde seg på, alltid gøy å lese nye blogger.

UKENS BLOGG

 • 14.08.2016 - 12:55


Hei, og god søndag! Nå har jeg stått opp og skal snart spise en god frokost, og kanskje vaske litt. Ser ut som at det blir en fin dag med sol i dag, endelig. Har vært regn nå i mange dager, så det var på tide. I går var jeg på jobb i seks timer, så kom jeg hjem til biffmiddag som mamma hadde laget til oss. Det var en veldig god middag! Jeg tar meg tre ukers ferie i september, fra den 12, så det gleder jeg meg til. Bare fire uker igjen! Siden det er søndag igjen, betyr det ny ukens blogg konkurranse! For å melde deg på, gjør du dette:


1. Lik min facebook side HER.
2. Legg igjen en kommentar under at du er med!

 

UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 13.08.2016 - 09:57Den første bloggen jeg vil anbefale dere, er bloggen til Siri! Hun er en 17 år gammel jente som kommer fra Stavanger. Hun blogger mest om sin hverdag og mote. Hun har en fin og ryddig blogg, med et kjempefint design. Har med store fine bilder av god kvalitet i innleggene sine. Anbefaler alle å ta en titt på hennes blogg!

For å komme direkte til Siri sin blogg, trykk HER.Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Anne! Hun er en 20 år gammel jente fra Oslo. Hun blogger om sin hverdag og mote, og kommer også med mange fine tips og anbefalinger. Hun har fine bilder med god kvalitet i innleggene sine, som gjør at man vil lese denne bloggen. Anbefaler dere å ta en titt innom hennes blogg!

For å komme direkte til Anne sin blogg, trykk HER.

 

JEG FANT!

 • 12.08.2016 - 18:53


Hei, har dere hatt en fin fredag? I går kveld sovnet jeg med en gang jeg gikk og la meg, tror jeg sloknet like etter klokka 12. Våknet litt før klokka 10 i dag, så sto jeg opp og gjorde meg klar for tur til Molde. Var og shoppet litt klær på Cubus, i tillegg kjøpte jeg en varmebeskyttende spray til håret. Var og så litt i andre butikker, og så sto jeg foran bokhandelen, og gjett hva jeg fant? Jo, den nye boken i Calendar Girl serien! Har lest ferdig den første boka, og nå har nummer to kommet ut, så da måtte jeg bare kjøpe den. Været er heller ikke så mye å skryte av, så kommer nok til å sitte inne å lese på den i kveld. 


Vi var innom Søstrene Grene og så litt der, og da fant jeg tre såpestykker som luktet kjempegodt, billige var de også! Det var veldig masse billige ting der. Vi var på Burger king og spiste mat, har ikke spist noe annet enn cheeseburger der før, og de var jeg ikke så begeistret for. Så jeg bestilte meg en double steakhouse meny, og det var faktisk veldig godt! Men jeg vil alltid like Mc'donalds best.

Håper dere får en fin fredagskveld!

7 BEAUTY HACKS

 • 10.08.2016 - 20:07

- Er hårtuppene dine tørre? Ta en liten dose kokosnøttolje mellom fingrene og masser inn i tuppene for å gi ordentlig fukt og glans.

- Vask sminkekostene dine med babyshampoo! Mild babysjampo er helt klart det beste hvis du skal vaske kostene grundig, og det vil holde dem myke og gode. 

-  Smør håndleddet med vaselin før du sprayer med parfyme - da varer lukten lengre. 

- For å gi hårnålene dine litt mer hold, kan du spraye dem med hårspray før du har de i håret.- Har du tørre lepper? Bland sammen litt olje og sukker og bruk som en leppeskrubb, så får du kjempemyke lepper. 

- Bruk en pinsett for å dele opp vippene om de har klumpet seg sammen når du påførte mascara.

- Vil du ha mer volum i håret? Bøy deg framover med håret opp ned, og føn det slik. Når håret er tørt igjen, så har du mye mer volum i håret!


Visste du noe av dette?

EN PERFEKT INNEDAG

 • 09.08.2016 - 16:58

Hei på dere, håper dere har en fin tirsdag! I dag var jeg og kjæresten først på legesenteret der jeg skulle ta noen tester, så var vi på cafe og spiste frokost etterpå. Var innom frisøren også, men de hadde desverre ikke time før i september, så det var litt lenge å vente. Kjæresten min skulle kontakte en kompis av han som er frisør, så kanskje jeg får time der! Da får jeg det en del billigere også, er ikke dumt det. Her har det vært masse regn i dag, det har høljet ned ute. Så da passet det bra å ta seg en tur på treningssenteret! Der trente jeg på elipsemaskinen først, så ble det styrketrening etterpå.

Hva gjør dere i dag? 

UKEN SOM GIKK

 • 08.08.2016 - 10:45

Ukens høydepunkt:
Lørdagen! Da koste jeg meg skikkelig. Sov lenge, hadde en god treningsøkt og så laget jeg pasta med tunfisk til meg og foreldrene mine. Det er en rett som jeg føler jeg mestrer å lage, personlig er jeg ikke så glad i å lage mat. Men denne retten er jeg faktisk god på, og det ble ganske godt!

Ukens sang:
Can't stop the feeling - Justin Timberlake. En skikkelig feel-good sang som du blir i godt humør av!

Ukens beste innkjøp:
Denne hårkuren fra Lee Stafford. Den hadde en deilig duft av kokosnøtter, så jeg måtte bare kjøpe den. Prøvde den nå i helgen, og var ganske fornøyd. Håret ble kjempeglatt og fint, og luktet deilig etterpå!Ukens kjiping:
Denne uken har jeg ikke følt meg helt i form, har hatt en del vondt i kroppen. I tillegg har jeg vært veldig sliten. I tillegg fikk jeg tidenes kviseutbrudd her en dag, med fullt av klumper inne i huden på venstre og høyre side av haken. Og jeg bruker ikke å få kviser lengre, så det var veldig rart at det plutselig skulle komme så masse på en gang. Så det var litt kjipt! 

Ukens crawing:
Grove Gourmetstykker fra Hatting! De er så gode, spiser det veldig ofte. Det er bare å steke de i ovnen i 10-15 minutter, perfekt å ha til frokost!

Ukens konkurranse:
Ukens blogg konkurranse som jeg har hver søndag, som ble publisert på bloggen i går. Trykk HER for å komme direkte til konkurransen. 

 

UKENS BLOGG

 • 07.08.2016 - 12:27


Hei, og god søndag til dere! Denne helgen har jeg hatt fri, så i går sov jeg ganske lenge. Hadde tenkt å gå til frisøren for å snakke med de om håret mitt, men alle frisørene jeg gikk til var stengt! Så det var litt negativt. Men jeg har fri på tirsdag neste uke, så da skal jeg komme tilbake. Som dere vet, er jeg jo egentlig blond fra før, og det er litt kjedelig å måtte farge etterveksten hele tiden. Så jeg har faktisk lyst å bli blondine igjen! Selv om jeg syntes det virker skummelt siden jeg har ganske så mørkt hår fra før av. Men jeg skal snakke med frisøren om det, de vet vel hva som må til. Var på trening i går også, trente i nesten to timer, og det var herlig, siden jeg ikke har trent denne uken.

Siden det er søndag i dag, så er det tid for ukens blogg konkurranse! Var så mange fine blogger som meldte seg på sist, så det var vanskelig å velge ut bare to stykker som kunne vinne! For å melde deg på denne ukens blogg, gjør du dette:

1. Lik min facebook side HER.
2. Legg igjen en kommentar under at du er med!
 

UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 06.08.2016 - 16:23Den første bloggen jeg vil anbefale dere, er bloggen til nydelige Celine Lørdahl! Hun er 19 år og kommer fra Fredrikstad. Hun blogger mest om sin hverdag og mote. Hun har en kjempefin og ryddig blogg, og har mange fine bilder av god kvalitet i innleggene sine! Jeg ble veldig inspirert av å lese bloggen hennes, og er en blogg jeg garantert kommer til å følge videre. Anbefaler alle å ta en titt innom og lese hennes blogg! 

For å komme direkte til Celine sin blogg, trykker du HER.
Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til skjønne Benedicte Arntzen! Hun er en 19 år gammel jente fra Tønsberg. Hun blogger mest om sin hverdag og mote. En fin blogg med mange fine bilder av god kvalitet, man blir i godt humør av å lese hennes blogg. Anbefaler alle å ta en titt innom og lese denne bloggen!

For å komme direkte til Benedicte sin blogg, trykker du HER.


 

10 FUN FACTS

 • 05.08.2016 - 20:08


- Jeg snakker i søvne. Det er mest mumling det går i, men noen ganger kan jeg si noen setninger også. Er kjæresten min som har sagt dette til meg, før det var jeg ikke klar over det engang.

- Jeg står alltid opp 45 minutter før jeg må ut døren om morgenen. Elsker å ha god tid til å sminke og ordne meg, sjekke blogg.no og ordne meg en god frokost.

- Noen dager kan jeg plutselig få helt vaskedilla. Da syntes jeg at alt ser skittent ut, og begynner å vaske i hele huset. Det kan skje helt ut av det blå. Det er jo positivt, for da blir det jo fint og ryddig!

- Jeg går alltid i korte, svarte ankelsokker, selv om det er vinter. Jeg takler ikke lange sokker, syntes de er så ekle å gå i. 

- Jeg kan få beinet på venstre siden av ryggen til å stikke ut. Det ser ganske ekkelt ut! Men syntes det er gøy å vise det til andre, haha.- Jeg er venstrehendt.

- Er helt avhengig av lypsyl. Hvis jeg har glemt den igjen hjemme, er det helt krise. Hater å ha tørre lepper. Da må jeg rett i butikken og kjøpe meg en ny.

- Jeg elsker katter, og smelter når jeg ser videoer av dem på facebook. Før hadde vi to katter, men det var før vi flyttet. Her kan vi ikke ha katt, for det blir litt vanskelig å slippe den inn og ut siden vi bor i 2.etasje. Men når jeg flytter ut med kjæresten kommer vi garantert til å skaffe oss en!

- Matte var mitt verste fag på skolen. Hatet det over alt på jord. Slet utrolig masse med matte, er så glad jeg er ferdig med det. 

- Jeg elsker å se på Investigation Discovery på tv'en. Jeg og mamma ser ofte på det! Det er krim og drap som har skjedd i virkeligheten, så er det ekte mennesker som prater om det som har skjedd.


Kjente du deg igjen i noe av dette?


 

SMINKEN JEG BRUKER

 • 04.08.2016 - 09:43


1. Smashbox primer fra kicks - En primer som jeg først fikk i julegave av en venninne, og etter det så måtte jeg bare bruke den hver dag. Det er en primer som nøytraliserer rødhet i huden, noe som passer bra til meg, siden jeg har litt rød hud. 

2. Foundation fra Estelle Lauder - Denne foundationen får du kjøpt på Kicks! Dette er den beste foundationen jeg har brukt noen gang, den dekker utrolig bra, og er helt fantastisk. Den koster litt over 400 kroner, men er absolutt verdt pengene. 

3. Volume million lashes mascara - Denne er kjøpt på Vita, og er en mascara jeg er veldig fornøyd med, og som jeg har brukt lenge. Du får lange og fyldige vipper med mye volum. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

4. Eye brow pencil fra Kicks - Denne øyenbrynspennen er utrolig god, jeg har den i fargen dark blonde. Siden jeg har mørkt hår så passer det med en litt lysere farge til øyenbrynene mine. 

5. Loreal infallible eyeliner - En eyeliner jeg bruker for å få mer markerte og større øyne. Denne har jeg nylig kjøpt og begynt å bruke, så langt er jeg veldig fornøyd med den! Brukte en før også fra La roche posay, den er også veldig god og passer til deg som har sensitive øyne. 

6. Eye concealer - Denne eye concealeren bestilte jeg faktisk fra wish.com, den er jeg utrolig fornøyd med! Den bruker jeg å ha under øynene for å dekke ujevnheter og mørke ringer under øynene. 

 

I MIN VESKE

 • 03.08.2016 - 13:00


I dette innlegget tenkte jeg å vise dere innholdet i vesken min, hva slags ting som jeg er avhengig av å ha med meg de dagene jeg skal på jobb eller andre steder. Denne vesken fikk jeg med mamma for ikke så lenge siden, hun kjøpte den til meg før jeg skulle på tur til Amsterdam. En veske som jeg er utrolig fornøyd med! Kjøpte den i svart, for da passer den til alt jeg har på meg. Den er bedre plass i til ting enn den forrige jeg hadde, kan til og med ha med treningsklær i den, så det er jo en positiv ting! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES


 1. Vannflaske                                                     2. Lommebok                                                   3. Victorias Secret body mist

4. Cosmica deodorant                                        5. Ørepropper                                                   6. Munnspray eller tyggis

  7. Lypsyl og rød leppestift                                 8. Nøkler til apoteket                                         9. Håndkrem

 

Hva har du alltid med i din veske?

INSTAGRAM LATELY

 • 02.08.2016 - 09:21


 Følg meg gjerne på instagram, der heter jeg hegevalldal. Her er noen av de siste bildene jeg har lagt ut, hva syntes dere? Legg gjerne igjen ditt instagramnavn i kommentarfeltet, så tar jeg en titt!

UKEN SOM GIKK

 • 01.08.2016 - 12:13

Ukens høydepunkt:
Onsdagen, for da var det bursdagen min! En utrolig koselig dag som jeg feiret sammen med familien min og kjæresten. Vi spiste masse god kake, fikk mange fine gratulasjoner og det var en herlig dag. Var heldig og fikk en del sol også, så det var positivt! Er alltid typisk at det er lyn og torden på bursdagen min, så det var overraskende at det ikke skjedde denne dagen, hehe.

Ukens sang:
Peanut butter jelly - Galantis.

Ukens beste innkjøp:
SmileLab tannblekingen fra Vita! Den beste tannblekingen jeg har prøvd, er utrolig fornøyd med den.Ukens kjiping:
Denne uken har jeg ikke opplevd noe kjipt som jeg kommer på! Har hatt en veldig fin uke. Det eneste jeg vil klage på, er været. Har lyst på mange dager med sol, er så kjedelig med bare regn.  

Ukens crawing:
Denne uken har jeg ikke spist så mye av en spesiell ting, men har spist en del sjokolade på jobben som vi har kost oss med, hehe. Viktig å kose seg på jobb, og i tillegg får man opp blodsukkeret!

Ukens konkurranse:
Ukens blogg konkurransen som jeg la ut i går. Meld dere på! For å komme direkte til innlegget, trykker du HER.

Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 22 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker, og jobber for Apotek1. Jeg blogger mest om min hverdag, skjønnhet, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.com

Kontakt meg

hege.valldal@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no