THIS SATURDAY

  • 29.08.2015 - 23:46

Håper dere nyter helgen!

I dag har pappa kjørt meg på jobb. Jobbet fra klokka 9-4, så tok jeg buss hjem klokka 5. Kjøpte meg to Dermica bodylotioner som det er tilbud på i apoteket nå, 2 for 1, bare 40 kr. Løp og kjøp! Tilbudet varer til tirsdag. De lukter veldig godt, og de var billige, så nå har jeg bodylotion en stund. Har fortsatt en bodylotion fra Eucerin også. Er så heldig å få 30% på alt jeg kjøper på apoteket, siden jeg jobber der. Deilig å være ferdig utdannet apotektekniker. Aldri mer skole. Rart, men godt!Når jeg kom hjem, ble det middag. Kebabkjøtt i lefse, sammen med agurk, paprika, kebabdressing, ost og salat. Kjempegod kombinasjon! På jobb i dag så fikk jeg lønnsslipp, ser at jeg må skaffe meg skattekort snart, hehe. Er på tide å begynne å betale skatt, buhuu.. Har heldigvis tjent en del penger nå da. Jeg venter fortsatt på svar om jeg har fått meg jobb på vitusapotek. Skulle bli ringt denne uka og få svar om jeg har fått jobb, men har ikke ringt enda. Hvis jeg ikke får den, skal jeg fortsette å jobbe der jeg jobber, men da orker jeg ikke ta buss hver dag, da kommer jeg til å finne en hybel igjen. Krysser fingrene!

SYK

  • 20.08.2015 - 12:17

På tirsdagskvelden kjente jeg at jeg var litt ekkel i halsen, og på onsdag ble jeg syk med verk i hele kroppen og vond hals. Det er jo typisk nå som det er fint vær! Er litt bedre i dag, verker ikke så mye , men er fortsatt litt slapp. Håper jeg blir frisk til helga, for da skal jeg på jobb og så skal jeg på syltemartnan med kjæresten min. Det er et arrangement her jeg bor, der de selger masse forskjellige ting. Hadde litt feber i går, men hadde ikke noe i dag. Får bare slappe av så jeg blir bedre. Jeg er nesten aldri syk, så rart jeg skulle bli det nå. Har dopa meg ned med Pinex de siste dagene, haha. Hva gjør dere på denne torsdagen?
 

DAGENS ANTREKK

  • 18.08.2015 - 23:00

God tirsdag! Her har det vært finevær hele dagen, og jeg har vært ute og sola meg og bare slappet av. Var ute og gikk en tur med kjæresten min, og tok litt bilder. I morgen skulle jeg egentlig på jobbintervju i molde, men det ble avlyst, så det må vi ta en annen dag. Har søkt på fast jobb som apotektekniker, så håper virkelig jeg får jobben! Det hørtes ihvertfall sånn ut sist gang jeg snakket med han sjefen i telefonen. Hvis jeg ikke får jobb der, kommer jeg til å ta 70% på det apoteket jeg jobber nå. Trives veldig godt der, men hvis jeg får fast jobb tar jeg selvfølgelig det. Her er noen bilder av dagens antrekk:
 

Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 22 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker, og jobber for Apotek1. Jeg blogger mest om min hverdag, skjønnhet, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.com

Kontakt meg

hege.valldal@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits