hits

UKEN SOM GIKK // BURSDAGSSELSKAP, MISS INDEPENDENT, FERIEN ER OVER ++

 • 31.07.2017 - 12:15

UKENS HØYDEPUNKT
Det må bli på torsdag, da jeg fylte 22 år. Vi hadde selskap her hjemme med familien og kjæresten min, noe som var utrolig koselig. Godt selskap og mye god kake ble det. Og mange fine gratulasjoner fikk jeg på facebook også! 

UKENS SANG 
Galantis - HunterDen sangen har jeg hatt på hjernen et par dager nå. Perfekt låt å trene til!​

UKENS BESTE INNKJØP
Det må bli det rosa dekselet og kortholderen som jeg viste dere i forrige innlegg, som dere finner her. Utrolig fornøyd med det! I tillegg har jeg kjøpt boken ''Miss Independent'' skrevet av bloggeren Eirin Kristiansen, og den ble lest ut fort! Veldig inspirerende bok som jeg anbefaler alle å kjøpe.UKENS NEDTUR
At kjæresten jobber altfor mye. Men nå blir det snart forhåpentligvis bedre, for han leter etter ny jobb. Han vil ikke jobbe på restaurant lengre, noe jeg er veldig glad for. Hadde blitt veldig fornøyd om han hadde funnet en vanlig jobb der han slipper å jobbe så mye på kveldene!

UKENS TANKE
Nå er ferien over for meg. Har hatt 3 uker ferie, som jeg syntes har gått altfor fort! Har ikke så lyst på jobb igjen akkurat, men jeg blir vel vant til det igjen også. Har ihvertfall kost meg masse disse ukene! 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

5 TING JEG HATER
JEG HAR BURSDAG I DAG

NYTT DEKSEL

NYTT DEKSEL

 • 30.07.2017 - 13:17

Fikk dette fine hjertedekselet i posten her en dag, syntes det var så søtt! I tillegg bestilte jeg denne rosa kortholderen som man fester på iphonen i tillegg, så det matchet bra sammen! Jeg takler ikke sånne deksel som du må åpne, så da passet det bra å ha kortene bakpå dekselet istedenfor. Det var et veldig billig deksel også, kostet meg kun 16 kroner på wish. Bestiller alltid deksler derfra om jeg trenger noe nytt, siden det er så billig der. Akkurat nå venter jeg på en rosa klokka jeg har bestilt derfra, som jeg syntes var veldig fin 😊

Hva syntes dere om dekselet?Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Hegevalldal

5 TING JEG HATER

 • 29.07.2017 - 13:10

👎  Røyklukt
Jeg hater røyklukt! Passer veldig dårlig siden både foreldrene mine og kjæresten min røyker. Hvis vi sitter ute sammen og de skal røyke, så må enten jeg eller de flytte på seg. Målet mitt er å få de alle til å slutte.. haha. Men de må nok ville det selv om det skal gå ann. Det er nesten like skadelig å lukte røyk, som å røyke selv.

👎  Mobbing
Jeg skjønner meg ikke på folk som mobber andre. Kan de ikke bare la de være i fred? Det er lov å være annerledes, ingen skal burde være redd for å være seg selv. Verden hadde blitt et så mye bedre sted hvis alle hadde vært snille med hverandre. Jeg har blitt mobbet selv, så jeg vet hvor fælt det er. 

👎  Stress
Er noe av det verste jeg vet. Nå er ikke jeg en person som stresser så veldig mye til vanlig, men det kan skje om jeg for eksempel er på jobb og det kommer altfor masse kunder. Da kan jeg kjenne det! Jeg bruker alltid å stå opp en time før jeg må ut av huset, fordi jeg liker å ha god tid på morgenen.👎  Å være alene
Jeg liker virkelig ikke å være alene. Jeg liker best å være med kjæresten min eller foreldrene mine, for da har jeg alltid noen rundt meg å snakke med. Hvis jeg skulle vært alene hadde jeg kjedet meg utrolig mye.. Liker best å ha folk rundt meg!

👎  Dyremishandling
Jeg skjønner ikke hvordan enkelte mennesker kan være så forferdelige mot dyrene sine. Det er helt grusomt å se. Og jeg skjønner ikke folk som dumper dyrene sine for å reise på ferie? Slike mennesker skulle ikke hatt dyr.. Heller få noen til å passe på dyret ditt mens du er på ferie, det er vel ikke så vanskelig?

EN FIN FEIRING

 • 28.07.2017 - 12:29

Jeg hadde en kjempefin bursdagsfeiring i går sammen med familien! Vi spiste oreokake, sjokoladekake, og gele med vaniljesaus. Kjæresten kom med denne kaken her som han hadde bestilt, jeg syntes den var kjempefin! Det manglet en N til slutt, men det gjorde ikke noe, hehe. Den var ihvertfall veldig god! Var så koselig å se tantebarna mine igjen, er en stund siden sist jeg har sett de. Til bursdagen fikk jeg 2200kr, gavekort på 400 og en fin veske. Så det var jeg veldig fornøyd med 😃Ellers i dag skal jeg på trening, må få trent vekk litt kake jeg spiste i går, haha. Vi har igjen mer oreokake i kjøleskapet, så blir vanskelig å la være å spise når jeg vet vi har det! Men man har bare bursdag en dag i året, så da er det lov å kose seg. Selv om man spiser litt mer kake i et par dager etterpå! Vi var også ute og spiste på en restaurant i går kveld, så det var en fin avslutning på bursdagen 💕

JEG HAR BURSDAG I DAG

 • 27.07.2017 - 11:54

I dag fyller jeg hele 22 år! Haha, føler meg veldig gammel nå.. Syntes tiden går altfor fort! I dag skal jeg ha bursdagsselskap klokken 4 med et par stykker av familien og kjæresten min, så det blir koselig! Mamma har laget oreokake, og så blir det servering av litt andre ting også. Er så hyggelig med alle de fine gratulasjonene som kommer inn på facebook, det er ikke så ille å ha bursdag da! Jeg har ikke ønsket meg noe spesielt til bursdagen, så det blir spennende å se hva jeg får. Blir sikkert en del penger tror jeg! Har pyntet meg med en fin rød kjole som jeg kommer til å vise dere en dag, kommer nok til å ta en del bilder også. Skal bare kose meg og spise masse kake i dag, så håper jeg at dere også får en fin dag videre 🎉
Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Hegevalldal

UKEN SOM GIKK // MOLDEJAZZ, NY RING, SISTE UKE MED FERIE, KVALITETSTID ++

 • 24.07.2017 - 12:21

UKENS HØYDEPUNKT
Det må bli moldejazz! Var veldig mye forskjellig de solgte i gatene der, og det var gøy å gå rundt og se. Tror jeg gikk rundt der i kanskje litt over 3 timer før jeg ble lei og dro hjem igjen. I tillegg møtte jeg et ektepar på ferja på vei til moldejazzen som bare plutselig begynte å prate med meg. Vi pratet hele ferjeturen til vi kom fram, og de var veldig koselige! Elsker slike mennesker som bare starter å prate selv om man ikke kjenner hverandre, det er jo spennende å prate med nye folk. Jeg har nok en del å lære der!

UKENS SANG
Pretty girl - Maggie Linderman (Cheat codes & Cade remix)

UKENS BESTE INNKJØP

Det må bli denne ringen her som jeg kjøpte på Moldejazz! Den var bare så fin at jeg måtte kjøpe den, kostet kun 50 kroner også. Jeg bruker aldri ringer ellers, men nå kommer jeg til å bruke denne her en stund! UKENS NEDTUR
Har ikke hatt noen nedturer denne uken her! Litt kjipt å tenke på at dette er siste uken min før jeg begynner på jobb igjen, men jeg har jo kost meg masse og vært heldig med været også! Så da skal jeg ikke klage. I tillegg har jeg bursdag nå på torsdag, så da blir det selskap her i hus med kake. Mamma har lovet å lage oreokake til meg, det er den eneste kaken jeg vil ha til bursdagen min hvert eneste år, hehe.

UKENS TANKE
Kjenner at jeg gleder meg til å være mer sammen med kjæresten min denne uken, for hele forrige uke jobbet han hver dag. Så skal bli godt med litt mer kvalitetstid sammen! Han skal ihvertfall ha fri på bursdagen min som er nå på torsdag, og fredagen også. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

MINE HEMMELIGHETER
6 FAKTA OM BLOGGEN
INSTAGRAM LATELY

LIKHETER OG ULIKHETER MELLOM KJÆRESTEN OG MEG

 • 23.07.2017 - 13:19

Likheter

- Begge to liker å vaske og ha det rent, så da er det nesten aldri rotete eller skittent hos oss! Noe som er veldig positivt, for det er veldig fint å ha det pent og ryddig nesten hele tiden. 

- Ingen av oss liker fotball. Noe jeg er veldig fornøyd med! Glad jeg ikke har en fotballinteressert kjæreste som skal se på kamper hele tiden. Fotball er noe av det kjedeligste som finnes, syntes vi..

- Begge to har Iphone6. Og vi er veldig fornøyde med det! Begge to liker Iphone bedre enn de andre modellene som finnes på markedet. 

- Begge to elsker å sove! Selv om han sover en del lengre enn meg da. Han kan sove på dagen, og få til å sove igjen like godt på natten! Han er heldig der, for det kan ikke jeg. Men jeg er den som greier meg uten så altfor mye søvn da. Men det er sikkert fordi han jobber en del mer enn meg, så da trenger han å sove mer!Ulikheter

- Han røyker, og det gjør ikke jeg. Dette er noe jeg prøver å få han til å slutte med, og han har lyst til å slutte også. Han skal snart begynne med sånn nikotinplaster, så da får vi se hvordan det går. Jeg hater røyk, så om han slutter blir jeg veldig glad. 

- Jeg elsker å lese, mens han ikke er noe flink til det. Må ofte hjelpe han med å lese ting på norsk fordi han ikke forstår alt. Han er flinkere til å snakke norsk enn å lese norsk, for å si det sånn! Er ikke så rart heller, siden han er fra et annet land.

- Han er kjempeflink til å lage mat, mens jeg ikke er noe flink til det. Så da sier det vel seg selv hvem som er kokken i huset!


Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Hegevalldal

BRUN OG BLID

 • 22.07.2017 - 13:45

Heisann!

Vi har virkelig hatt fantastisk vær de siste dagene, jeg har bare vært ute og nytt sola til det fulle. Har vært så heldig og fått brunfarge på kroppen, så nå er jeg virkelig brun og blid 😃  Skal ta meg en tur på trening i dag, ellers skal jeg bare sitte ute i sola resten av dagen. I morgen skal vi i bursdag til tantebarnet mitt som fylte 8 år for en stund siden. Det ble ikke bursdag sist gang, for da ble han syk! Så nå blir det endelig feiring. Nå har snart to uker av ferien gått, og jeg syntes det har gått altfor fort! Er meldt mye sol neste uke også, så da skal jeg virkelig nyte siste uken med ferie! Den 27.juli fyller jeg 22 år, så da blir det feiring hos oss også.
Jeg ryddet forresten i klærne mine i går.. gjett hvem som fant 9 bukser og 2 shortser som ikke passet lengre? Uff, jeg har visst lagt på meg en del, haha. Jeg får prøve å gå ned et par kilo! De klærne som ikke passer skal jeg selge eller gi bort, og så fant jeg masse andre klær jeg ikke vil ha lengre som jeg skal gi til Fretex. Godt å få litt mer oversikt over hvilke klær jeg har, så fant jeg mange fine klær jeg ikke har brukt på lenge og som jeg ikke visste jeg hadde også! Så å rydde i klær er noe jeg skal bli flinkere til.

Rydder du ofte i klærne dine?

Facebook HER
 - Instagram HER - Snapchat Hegevalldal

MINE HEMMELIGHETER

 • 21.07.2017 - 13:47


JEG HAR KUN HATT 1 JOBB I LØPET AV LIVET

Ja, jeg har faktisk bare jobbet på det apoteket der jeg jobber nå! Trives ganske godt der, og kunne ikke hatt hyggeligere kollegaer. Vi har et veldig godt arbeidsmiljø der alle liker alle. Det er sikkert mange som prøver seg i forskjellige jobber før man bestemmer seg, men med meg så tok jeg bare utdanningen, så fikk jeg en jobb på det apoteket ganske fort. Sikkert fordi jeg kjente sjefen litt fra før av!

JEG ER REDD FOR DØDEN
Døden er noe som skremmer meg veldig, og syntes det er skummelt å tenke på at jeg kan dø plutselig eller at noen av mine nærmeste kan dø. Syntes det er så fælt når jeg ser på nyhetene at folk dør, for det kunne jo like så godt vært meg eller deg? 

JEG HAR ALDRI PRØVD EN TAMPONG
Dette er kanskje et litt rart punkt, haha. Jeg er jente, og har aldri prøvd en tampong før. Jeg har alltid brukt bind, og trives godt med det. Jeg har ikke lyst til å prøve en tampong engang, så da bare dropper jeg det. Håper det er flere enn meg? Haha.
JEG HAR NESTEN ALDRI VÆRT SINGEL

Jeg har ikke vært singel siden jeg var 16 år gammel. Har alltid hatt kjæreste i løpet av ungdomstiden, så kan si jeg er en kjærestejente! Jeg trives veldig godt med å ha kjæreste, å være singel er ikke noe jeg syntes passer for meg. Nå er jeg jo sammen med verdens beste gutt som jeg vil dele resten av livet mitt med, så jeg er heldig der!

JEG ER HEKTA PÅ WISH
Jeg bruker å bestille ting nesten hele tiden fra en app som heter Wish - for de har så mye billig og fint der! Er nesten vant til å få pakke i posten hele tiden nå, haha. Det er et fint høydepunkt i løpet av dagen det! Man må ha litt spenning i hverdagen også, hehe.


Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Hegevalldal

6 FAKTA OM BLOGGEN

 • 20.07.2017 - 13:07

⭐  Det første innlegget på bloggen skrev jeg den 28.06.2015, og innlegget finner du HER. Dette innlegget skrev jeg siste dagen min på videregående, etter jeg hadde gått der i 4 år. Minner!

⭐  Jeg har totalt skrevet 361 innlegg på denne bloggen. Og mange flere kommer det til å bli!

⭐  3317 kommentarer har jeg fått på denne bloggen, noe som er utrolig mye!⭐ Jeg har 566 følgere på blogg.no. Tusen takk til alle dere som følger bloggen min, det setter jeg stor pris på!

⭐  Jeg har blogget i litt over 2 år, og kommer ikke til å stoppe med det første! Å blogge er noe jeg elsker å holde på med.

⭐  Jeg har kjøpt både header og design til bloggen på Kvdesign. Anbefaler dere å sjekke der om dere trenger et nytt design eller header!


Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Hegevalldal

WEDNESDAY

 • 19.07.2017 - 12:11

Hei, og god onsdag 😃

I går kom jeg hjem igjen fra Ålesund, fordi jeg skulle på moldejazz i dag. Det er et arrangement der de selger mye forskjellig i gatene, så det blir gøy! Er meldt sol resten av uken, så da skal jeg kose meg! Pappa kom forresten hjem igjen fra Sverige i går, da hadde han kjøpt fem kasser med Capri Sonne til meg. Jeg liker disse multivitamin best, så det var bra de hadde igjen. I tillegg kjøpte han mye ost som vi har i lang tid fremover. Han betalte 99 kr for 5 sånne esker med Capri Sonne, så det var veldig billig! Her i Norge koster det 99kr for kun en eske. Kjøper aldri dette i Norge, så bra pappa er i Sverige et par ganger i året og kan hamstre litt.Jeg fikk også en pakke i posten i går fra Wish. Jeg hadde bestilt børstehoder til Oral-B tannbørsten min som er elektrisk. De koster bare 9 kr, noe som er mye billigere enn å kjøpe de her i Norge! Kjæresten min også har elektrisk tannbørste, så vi kommer nok til å bestille derifra neste gang også når vi trenger nye. Var en gang jeg skulle pusse tennene, så hadde jeg glemt igjen den elektriske tannbørsten hjemme.. så måtte jeg pusse tennene med en vanlig tannbørste.. det syntes jeg var helt grusomt, og skjønte ikke hvordan jeg greide å børste med vanlig tannbørste før? Haha. Sikkert fordi jeg er så vant til å bruke elektrisk tannbørste nå at det blir ekkelt å bruke noe annet.  
Ønsker dere en fin onsdag videre, håper at dere også har fint vær i dag 💕

INSTAGRAM LATELY

 • 18.07.2017 - 10:00

Her er noen av mine siste instagram bilder, hva syntes dere? For dere som vil følge meg der, heter jeg hegevalldal. Legg gjerne igjen din instagram i kommentarfeltet, så tar jeg en titt 😃

UKEN SOM GIKK // BÅTFESTIVAL, BELGISK VAFFEL, BRØDRISTER, HODEPINE ++

 • 17.07.2017 - 13:15

UKENS HØYDEPUNKT
Det må bli lørdagen. Da var jeg ute i Ålesund der det var båtfestival. Jeg kjøpte meg to vårruller og en belgisk vaffel med sjokolade, noe som var sykt godt! I tillegg var det fint vær og sol den dagen, så det var herlig. Litt kjipt at kjæresten var på jobb den dagen, men jeg koste meg alene også. Et annet høydepunkt er at jeg har fått ny header på bloggen som jeg ble kjempefornøyd med!

UKENS SANG
More than you know - Axvell /\ Ingrosso. Digger denne sangen, blir i så godt humør av den!

UKENS BESTE INNKJØP
Jeg kjøpte en brødrister på Kitchen til 399 kroner, den var jeg veldig fornøyd med! Vi trenger en brødrister her i Ålesund også, siden jeg spiser så mye ristet brød. Kunne seriøst ha spist det hele tiden, så godt er det! Er det flere enn meg som elsker ristet brød?
UKENS NEDTUR
Har ikke hatt noen nedturer denne uken! Unntatt at jeg har slitt med en del hodepine som jeg ikke vet hva kommer av. Har egentlig hatt det ganske lenge, men jeg tror det har noe med ryggen eller synet mitt å gjøre. Får se om det blir bedre nå som jeg får nye linser! Hvis ikke får jeg ta meg en tur til legen igjen.

UKENS TANKE
Nå har jeg lest ut boken ''Det store sviket'', og den var utrolig spennende! Jeg ble så sjokkert på slutten.. Anbefaler dere virkelig å lese denne boken! Nå skal jeg snart starte på den andre boken jeg kjøpte ''Sammen til det siste''. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

8 FUN FACTS OM MEG
INVITERT MED TIL LONDON
NY HEADER

NY HEADER

 • 16.07.2017 - 12:39

Da har jeg fått ny header til bloggen igjen - og jeg er utrolig fornøyd med den! Det var Kristine (Kvdesign) som ordnet headeren til meg, og det er første gang jeg har bestilt header hos henne. Hun er utrolig flink til å lage headere, syntes den ble så fin! Kommer nok til å fortsette å bestille header hos henne heretter. Var på tide med en ny syntes jeg, for den forrige jeg hadde har jeg hatt en stund. Om du trenger en ny header, så er det bare å gå inn på nettsiden hennes og bestille, du kommer ikke til å angre! Bare skriv hvordan du vil den skal se ut, og legg ved noen bilder, så fikser hun til deg. Det koster 199 kr for en header, men det er helt klart verdt pengene syntes jeg!
Hva syntes du om headeren? 😃

DÅRLIGERE SYN

 • 15.07.2017 - 13:05

Hei, og god lørdag 💕

I går var jeg på shopping hele dagen - og det kjentes godt for å si det sånn! Var så sliten når jeg kom hjem igjen. I tillegg var jeg på synsundersøkelse, for jeg syntes synet mitt har blitt mye dårligere siden sist. Er jo 1 år siden jeg sist var på kontroll, så var på tide at jeg sjekket synet nå. Og det stemte, jeg må opp i styrke på begge øynene. Nå blir det -3,50 på venstre og -3,75 på høyre. Jeg fikk med fem par dagslinser med hjem som jeg skulle prøve, i tillegg skulle han bestille månedslinser til meg som kommer i løpet av kanskje 2-3 uker. Jeg fortalte han at jeg slet en del med tørre øyne også, så da anbefalte han silikonlinser, for de gir mer fuktighet enn vanlige kontaktlinser. Jeg prøvde dagslinsene jeg fikk med en gang, og det føltes så mye bedre! Dumt at synet mitt bare blir dårligere og dårligere, hadde vært fint å våkne opp og kunne se alt uten å bruke linser. Hvem vet, kanskje jeg opererer øynene en dag?Jeg kjøpte blant annet disse to bøkene, som jeg syntes så veldig spennende ut! I tillegg kjøpte jeg en shorts, en fin topp og en jakke. Termoskopp kjøpte jeg meg også, siden jeg har sånn kaffeavtale på Shell. Jeg ville ha en litt større kopp, så det fant jeg på Clas Ohlsson. Så var jeg og spiste på Mc Donalds når jeg var ferdig på shopping. En veldig koselig dag! I morgen skal jeg og kjæresten til Ålesund igjen, og da skal jeg på tivoli og båtfestival, så det blir gøy. Bra at det skjer litt saker og ting når jeg har ferie. 

Håper at dere får en god helg videre 😃

UKENS FILMTIPS

 • 14.07.2017 - 12:34

Nå skal jeg anbefale dere en morsom film som jeg og kjæresten har sett denne uken - Temptation Island. Dette var en film jeg likte veldig godt, og vi lo en del gjennom hele filmen. Syntes alle filmene som Amanda Bynes er med i, er morsomme. Hun er en veldig god skuespiller syntes jeg. Denne filmen anbefales til alle som liker en morsom komedie! Her er litt om hva filmen handler om:

Jenny har vært forelsket i rockestjernen Jason så lenge hun kan huske. Ja, faktisk har hun fått jobb på Jasons yndlingsstrand for å få en sjanse til å møte ham. Så når drømmemannen endelig dukker opp er det klart Jenny vil gjøre alt for å lære ham å kjenne. Som for eksempel å innbille ham at de er strandet på en øde øy, selvom feriestedet ligger rett i nærheten. Men så snart pressen finner ut at Jason er forsvunnet, blir det vanskelig for Jenny å holde stjernen for seg selv! Det må være enhver tenåringsjentes drøm å havne alene på en øde øy med stjernen fra idolplakatene, så hvorfor ikke hjelpe drømmen litt på vei?

Filmen kan ses på Netflix 😃

DISSE VANT UKENS BLOGG

 • 13.07.2017 - 11:09

Processed with VSCO with hb1 preset

Den første bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til skjønne Ingeborg! Dette er en blogg jeg fikk et veldig godt førsteinntrykk av, hun hadde et veldig fint design med en fin header. Hun blogger mest om sin hverdag, tips, personlige innlegg og mye mer. Hun bruker store og fine bilder av god kvalitet i innleggene, som gjør at bloggen blir spennende å lese. Dette er en blogg jeg kommer til å følge med på videre!

For å komme direkte til Ingeborg sin blogg, trykk HER.
Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til vakre Signe! Hun har et veldig fint design med en fin header. Hun blogger mest om sin hverdag, personlige innlegg, tips og anbefalinger. Elsker at hun er så personlig og byr på seg selv! Hun tar mange fine bilder til bloggen, og hun er en blogger som man blir veldig inspirert av. Det anbefales å ta en titt innom denne bloggen!

For å komme direkte til Signe sin blogg, trykk HER.

INVITERT MED TIL LONDON

 • 12.07.2017 - 11:16

På mandag var jeg ute og spiste sammen med en tante av meg, pappa og et søskenbarn av han. Jeg bestilte meg nachos, noe som var utrolig godt! Jeg spiste faktisk opp alt, så det var bra jeg reiste på trening dagen etter, hehe 😃  Tanten min ble ringt opp av et annet søskenbarn av pappa som bor i Hamar, og hun inviterte oss med til London nå i høst! Jeg vil selvfølgelig bli med, for jeg har aldri vært i London før, så det hadde vært en stor opplevelse å få reist dit! Jeg har ikke reist så mye, har kun vært i Norge, Sverige og en helg i Amsterdam. Så å reise er noe jeg har skikkelig lyst til. Vi er ikke sikre på når det blir, men sannsynligvis i Oktober en gang. Kjenner jeg gleder meg allerede! Håper på at kjæresten kan ta fri fra jobb, så han også kan bli med! 
Har du vært i London før?

8 FUN FACTS OM MEG

 • 11.07.2017 - 15:01

✏️  Jeg var en skikkelig shitkid når jeg var liten. Når jeg gikk i barnehagen rømte jeg mange ganger sammen med andre gutter, vi gikk ned til huset mitt og klatret i trærne der. Vi gikk også ned på butikken der moren min jobbet, så kom de som jobbet i barnehagen syklende ned. Haha.. Når jeg ikke fikk viljen min så skrek jeg og var skikkelig sta. Jeg ville også ha alle lekene for meg selv.

✏️  Jeg elsker ristet brød med ost på, og spiser det til frokost nesten hver eneste dag. Jeg bruker å bytte mellom hvitost og brunost. Ristet brød er så mye bedre enn vanlig brød, noe jeg spiser sjelden.

✏️  Jeg drikker ikke kaffe. Syntes det smaker helt forferdelig, og ser ikke for meg at jeg noen gang kommer til å begynne å drikke det heller. Når jeg skal ha noe varmt og godt å drikke velger jeg heller varm sjokolade eller kakao.

✏️  Jeg har 1 ml juvederm i leppene. Grunnen til at jeg tok det, er fordi jeg syntes overleppen min var altfor tynn. Nå derimot, er jeg veldig fornøyd med leppene mine! Syntes helt klart at det var verdt pengene, og resultatet syntes jeg ble kjempefint.✏️  Noen ganger får jeg plutselig for meg at jeg skal vaske hele huset, for alt er så skittent. Jeg vasker veldig mye mer nå enn jeg gjorde før, men det er jo en positiv egenskap, for da blir det jo rent og ryddig hjemme! Kanskje det er en tvangstanke jeg har?

✏️  Jeg liker ikke å lage mat. Ikke er jeg så flink til det heller. Liker best å spise den! Heldigvis har jeg en kjæreste som jobber på restaurant og er veldig flink til å lage mat, så han lager mye god middag til meg. Grunnen til at jeg ikke er flink til å lage mat, har nok mye med at jeg har negative erfaringer med å være på kjøkkenet fra ungdomsskolen.

✏️  Jeg er veldig flink til å spare penger. Grunnen til det er nok fordi jeg bor veldig mye hjemme også, så da bruker jeg ikke så mye! Har spart opp en del penger på sparekontoen min nå, som blir godt å ha i nærmeste fremtid.  

Noe vi har til felles?

UKEN SOM GIKK // SOMMERFERIE, BURSDAG, LILLA VESKE, RINGTE I SØVNE ++

 • 10.07.2017 - 13:00

UKENS HØYDEPUNKT
At jeg har ferie nå i hele 3 uker! I ferien skal jeg og kjæresten på Moldejazz, vi skal på båtfestival i Ålesund og på tivoli. I tillegg har jeg bursdag den 27.juli, så da blir det feiring også. Jeg og kjæresten min får heller ta oss en utenlandstur senere i år, for han skal jobbe litt de ukene jeg har ferie. Men bra han har en del fri også så han kan bli med meg på ting! 

UKENS SANG
First time - Kygo & Ellie Goulding.
Min nye favorittsang!

UKENS BESTE INNKJØP
Det må bli den lilla vesken som kom i posten fra Wish, som dere finner i innlegget jeg har skrevet her. Den er bare så fin, og jeg er utrolig fornøyd med den! Var lei av å bare bruke svart veske, så var godt med litt forandring i farger! UKENS NEDTUR
Kan ikke komme på noen nedturer denne uken, jeg har bare vært så glad og lykkelig hele uken. Sikkert fordi det var siste uken før ferie! Blir deilig å gå hele 3 uker uten å måtte gå på jobb, og gjøre alt du har lyst til.  

UKENS TANKE
Dere vet innlegget jeg skrev om at jeg ringte kjæresten i søvne? Vel.. dagen etter skjedde det noe enda merkeligere. Han ringte til meg og sa jeg hadde skrevet en melding til han som jeg ikke hadde skrevet i det hele tatt. Så sjekket jeg meldingene mine, og det sto at den meldingen var sendt? Veldig rart.. dette har aldri skjedd før. Tror mobilen min har klikka helt, haha. Det går jo ikke an at han kunne fått melding fra meg, når jeg fysisk ikke har skrevet eller sendt den? Meldingen lød slik ''jeg kan ikke snakke nå'' 😂 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

DESPERAT ETTER LESERE?
RINGTE KJÆRESTEN I SØVNE
MANGE RARE DRØMMER

UKENS BLOGG

 • 09.07.2017 - 13:11

Hei, og god søndag 💜  Nå har jeg endelig 3 uker ferie, det skal bli deilig! Hva jeg skal i ferien kommer jeg til å skrive litt mer om på bloggen i morgen. Nå er det forresten lenge siden jeg har hatt ukens blogg konkurranse her på bloggen - så da tenkte jeg å kjøre igang en ny! Er ikke hver uke jeg kommer til å ha dette, men av og til når jeg føler for det. Jeg trekker ut to vinnere som får et eget innlegg her på bloggen i neste uke, der jeg skriver hva jeg liker med akkurat de bloggene. For å melde deg på, så følger du disse to enkle trinnene:

1. Lik min facebook side HER. Har du allerede gjort det, gå til punkt nummer to. 
2. Skriv ''Jeg er med!'' i kommentarfeltet under.


DESPERAT ETTER LESERE?

 • 08.07.2017 - 21:41

I dag fikk jeg meg en god latter - for første gang har jeg fått en negativ kommentar på bloggen. Skjønte at det kom til å skje en gang også, men jeg bare ler av hele greia. For det er veldig mange som ikke har bedre ting å finne på. Dette var kommentaren jeg fikk:

Bare lurer på hvorfor du kommenterer overalt? Er du desperat etter å få lesere? Jeg spør ikke for å være frekk, men av nysgjerrighet. Personlig synes jeg det er hyggelig med de som kommenterer, men når det så å si er det samme hver gang så begynner jeg å lure. Skal man kommentere bør man ta seg tid og sette seg inn i hva innlegget handler om :)

For det første, så har jeg ganske mange lesere fra før. Så desperat etter å få lesere? Nei, det tror jeg ikke. Er takknemlig og fornøyd med alle de som leser bloggen min fra før av. For det andre: hvorfor bryr du deg så mye om hva jeg gjør på blogg.no? Er det ikke lov å kommentere på andre sine blogger lengre heller nå? Jeg kommenterer heller aldri et innlegg uten å lese det først, så jeg skjønner ikke hva som er problemet. Hvis du ikke har noe positivt å si, så hold det heller for deg selv. Hvorfor så interessert i hva jeg gjør, har du ikke bedre ting å finne på? Har jeg lyst til å kommentere på en blogg, så gjør jeg det.

MANGE RARE DRØMMER

 • 06.07.2017 - 21:49

God kveld 😃​

I dag har jeg vært på jobb til klokka 7, etter det var jeg og handlet litt mat. Til middag i dag ble det Toro pasta di parma, syntes det er kjempegodt! Billig med middag til kun 38 kroner. Kjøpte familiepakke, men spiser nesten hele selv jeg, haha. Man trenger bare vann og melk, så er ganske enkelt å ordne det selv. Går kun 10-15 minutter å koke, så går ganske fort også! Sånn blir det når kokken (kjæresten) er på jobb, hehe. Da blir det mat som er enkel å tilberede! 
Var ute i går og tok en del bilder i sentrum. Spesielt den blå bygningen jeg tok bilde av under syntes jeg var kjempestilig. Bygningene her i Ålesund minner meg mye om de i Amsterdam, de er så fint laget til. Nå er det forresten bare to dager igjen på jobb, så er det ferie! Har nedtelling nå jeg, hehe. Har forresten drømt så mye rart de siste dagene, tror det er på grunn av den nye medisinen jeg har begynt på. Jeg bruker aldri å drømme om natten omtrent, så det var en rar overgang fra å drømme ingenting til å drømme sykt mye rart. Håper ihvertfall at det gir seg om en stund! Tror mobilen min lever helt i sin egen verden, for i går hadde kjæresten min fått en melding fra meg som jeg ikke har skrevet. Så det kan hende at jeg ikke har ringt han i søvne likevel, og at det bare er mobilen min som har klikka helt, haha!

Ønsker dere en fin torsdagskveld videre 💕

RINGTE KJÆRESTEN I SØVNE

 • 05.07.2017 - 12:54

Nå skal jeg fortelle dere noe merkelig som skjedde i dag.. Kjæresten min sto opp tidlig, for han hadde time hos Medi3, og jeg hadde fri fra jobb. Så sa han at han hadde et ubesvart anrop fra meg, og jeg hadde ringt klokka 05.42? Da lå jo begge to og sov, haha! Så da må jeg ha ringt han i søvne da? Og jeg husker ingenting.. Hvordan kan jeg åpne opp telefonen min om natten uten at jeg merker det og så ringe til han? Haha. Dette har aldri skjedd meg før faktisk. Så det syntes jeg var litt merkelig. Noen av dere som har opplevd det samme?Denne vesken fikk jeg forresten i posten for ikke så lenge siden, bestilte den fra Wish. Jeg er så fornøyd med den og elsket fargen! Denne har jeg brukt hver dag den siste tiden, syntes den er så fin! Har alltid hatt en svart veske jeg har brukt ganske lenge, så det var på tide med en forandring i farge syntes jeg. Siden jeg har fri i dag skal jeg til sentrum og gå litt rundt der, i tillegg er det sol, så det må nytes 😃

Hva syntes dere om vesken?

KJÆRE BLOGG.NO

 • 04.07.2017 - 12:00Hvorfor må dere forandre utseende på forsiden av blogg.no? Er det flere enn meg som er misfornøyd? Syntes det ser helt grusomt ut.. Den gamle var mye mer oversiktlig syntes jeg! Den nye var bare så rotete.. Og alt står i så stor skrift. Håper de skifter ut den som de har nå ihvertfall.. Syntes det blir dumt at de skal forandre alt hele tiden. Så jeg kommer nok til å være mest på Hjem siden på blogg.no fra nå av, der alle bloggene jeg følger er. Håper virkelig at de kommer til å forandre på dette. 
Flere enn meg som syntes den gamle forsiden var mye bedre?

UKEN SOM GIKK // MC DONALDS, GOD MAT, HALSBRANN, MENINGEN MED LIVET ++

 • 03.07.2017 - 11:47

UKENS HØYDEPUNKT
Det må være fredagen, for da hadde både jeg og kjæresten fri fra jobb! Da koste vi oss på Moa, shoppet litt og spiste sammen på Mc donalds. Så det var en kjempekoselig dag! I tillegg lagde han kjempegod mat til oss på kvelden mens vi så på film. Og lørdagen var jeg på thai massasje igjen, noe som var veldig godt!

UKENS SERIE
13 gode grunner. Har sett hele sesong 1 på Netflix nå, og jeg bare elsket den, selv om den er ganske trist også! Skjønner ikke hvorfor det har vært så mye styr i media om den serien der. Syntes det er bra de har laget en sånn serie jeg!

UKENS BESTE INNKJØP
En fin rosa topp på H&M som kostet kun 49 kroner. Den var jeg ganske fornøyd med! Så den kommer jeg nok til å bruke mye framover! I tillegg kjøpte jeg meg en sommerjakke på New Yorker til kun 169kr, den var også veldig fin!UKENS NEDTUR
Kan ikke komme på noen nedturer jeg har hatt denne uken her! Bare at jeg har hatt en del halsbrann i det siste, noe som er veldig plagsomt. Når det føles som det brenner i halsen, så er det ganske ubehagelig. Heldigvis har jeg Gaviscon, så da går det bra! 

UKENS TANKE
Syntes det er så rart - at noen dager så er du så glad og fornøyd over livet, og ser gleden i alle de små øyeblikkene. Så plutselig dagen etter, så føler du ingenting og tenker plutselig ''hva er meningen med livet''? Jeg skjønner ikke hvordan følelsene våre forandrer seg så fort, det er helt merkelig. Kan man ikke bare  slippe alle disse tankene som popper opp i hodet vårt?

UKENS MEST LESTE INNLEGG

DET BESTE MED Å JOBBE PÅ APOTEK
BAK LUKKEDE DØRER
SATURDAY

DET BESTE MED Å JOBBE PÅ APOTEK

 • 02.07.2017 - 15:34

Hei, og god søndag 😃

I dag er jeg hjemme igjen etter et par fine dager i Ålesund. Og tenk det - nå er det bare 1 uke igjen til ferie! Kjenner at jeg gleder meg nå. Jeg tok med meg et par gratisprodukter fra apoteket der jeg jobber, det var Scholl fotkrem og en dusjkrem med duft av vanilje. Jeg prøvde fotkremen og den var bare helt fantastisk! Den smeltet inn i huden, så denne kommer jeg til å bruke hver dag framover. Anbefales! Det beste med å jobbe på apotek er at du får så mange gratisprodukter du kan prøve selv, i tillegg til 30% på alt du kjøper. I morgen har jeg fri fra jobb, så da skal jeg klippe håret mitt med ei jeg kjenner som gjør det gratis. Greit å få klippet håret uten å betale masse penger for det! Er virkelig på tide at jeg får klippet av tuppene på håret mitt, for det begynner å se litt slitt ut nå syntes jeg. Etter det blir det nok trening, siden det er en stund siden. Skal få prøve å få trent en del denne måneden, for nå i juli får jeg trene gratis på treningssenteret på grunn av at jeg vervet inn mamma i fjor. Så det er jo ganske greit! 

Håper at dere får en fin søndag videre 💕

Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 22 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker, og jobber for Apotek1. Jeg blogger mest om min hverdag, skjønnhet, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.com

Kontakt meg

hege.valldal@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no